Dezbatere - (re)organizare bazaruri * 3

Raspunsuri - Pagina 41

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

am readus in prim-plan acest subiect numai ca sa va indemn sa cititi de la pagina 36 inspre 40. ideea e ca s-a mai discutat problema hainele de proasta calitate.
si? am luat-o in barba... cine? cititi si descoperiti...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse diverse
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.2009 spune:

Scuze ca raspund asa de tarziu de la aparitia mesajului Rhiannei dar Sebi mi-a facut bronsita, tuseste intruna si este tare marait.Am citit mesajul dar nu am putut scrie.
Nu stiu ce s-a intamplat cu pachetul Rhyannei. Bluzitele le-am spalat inainte cu o zi inainte de a face pachetul.Doar in aceeasi perioada am trimis inca cateva pachete. Acum chiar ca sunt contrariata. Hai sa spunem miros (cu toate ca repet le-am spalat cu o zi inainte), dar floare de mucegai??
Ma rog...oricum dupa cum stiti, am retras cazul de la bazar...cu pachetele pe care le am de trimis, o sa mai imputinez din produse. Si ma opresc...Am sa vad cum fac cu produsele care mai raman..
daca prima oara am recunoscut unde imi este vina, acum chiar nu stiu ce s-a intamplat.
Repet oricum ma retrag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Seful meu avea o vorba: o data e accident, de 2 ori e un obicei.

Niciodata nu se pune intr-un colet haine proaspat spalate. Sa intelegem ca fost nevoie de saptamini intregi pentru a spala niste hainute. Rhyanna a spus ca ceruse coletul inainte de inceperea gradinitei. Si gradinita a inceput de ceva vreme.

Oricum, faptul e consumat, un cumparator e pierdut.
Cine va avea de suferit? Ceilalti copii cu siguranta.

Si replica ta Andreea, ca oricum cazul e scos de la bazar, asta nu poate decit sa insemne ca nu-mi mai pasa. Ba lasam cazul, ba il scoatem, ba avem nevoie de birou.

Si astea fiind spuse, Mady, ca si tine, astept si eu in continuare sa fim apostrofate ca incercam sa impunem niste reguli de bun simt aici.

hainute de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

eu nu ma astept s-o mai iau in barba pentru ca de data asta raspund destul de dur si urat. imi pare rau ca andreea are impresia ca daca e scos cazul de la bazar nu trebuie sa-ti mai lasi loc de buna ziua.

asta imi confirma ca am avut dreptate de prima data si n-ar fi trebuit sa ma las asa de usor infranta.

nu zic, se poate intampla oricui sa mai pice in extrema proasta (n-am gasit alt cuvant acum), dar de 2 ori inseamna ca e nasol: prima data a fost din vina ta, dar a doua oara e din vina mea ca nu m-am invatat minte de prima data.

asa ca, scuze, dar reactia ar trebui sa fie mai dura.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.2009 spune:

Asta urasc eu la partea cu scrisul...nu ma pot face bine inteleasa...de unde a-ti interpretat ca daca am scos cazul, pot face sau zice ce vreau eu? departe de mine gandul...daca nu vroiam sa las loc de buna ziua, nu postam in continuare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Am si eu o intrebare si e pe bune, nu e la misto
Ana, de ce nu se pun intr-un colet haine proaspat spalate?
Te intreb pt ca eu le pun intotdeauna proaspat spalate, le iau direct de pe sarma.
Vrei sa spui ca exista riscul sa mai fie usor jilave si de aceea mai usor sa mucegaiasca?

In alta oridne de idei:
ana si mady, eu va stimez f mult, sa nu va indoiti de asta(chiar daca eu am o gura mai sloboda si mai dau prin maracini), dar o stimez si pe andreea si chiar cred ca e de buna credinta.

Asa ca, o sa ma tin departe de conflict

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Am si eu o intrebare si e pe bune, nu e la misto
Ana, de ce nu se pun intr-un colet haine proaspat spalate?
Te intreb pt ca eu le pun intotdeauna proaspat spalate, le iau direct de pe sarma.
Vrei sa spui ca exista riscul sa mai fie usor jilave si de aceea mai usor sa mucegaiasca?

BAZAR UMANITAR

Asa e. Pot fi usor jilave, iar la posta sunt puse intr-o magazie de obicei intunecata. Asa e la noi cel putin. Nu am vazut pachete pe jos decit cele foarte voluminoase. Dar cind se deschide usa acelei camere vine de acolo un miros de umezeala. Si daca ai nenorocul sa faca cite 7 zile pina la destinatie un colet, cine stie pe unde e depozitat. Si inevityabil ca hirtia, cartonul atrage umezeala din incapere, iar hainele daca sunt jilave mai departe atrag. de aici mirosul ala specific cind deschizi coletul postal.
Dar pina la mucegai e drum lung...

hainute de vanzare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

In alta oridne de idei:
ana si mady, eu va stimez f mult, sa nu va indoiti de asta(chiar daca eu am o gura mai sloboda si mai dau prin maracini), dar o stimez si pe andreea si chiar cred ca e de buna credinta.

Asa ca, o sa ma tin departe de conflict

BAZAR UMANITAR

Alex_andra, am vazut la semnatura din mail ce meserie ai. Si stiu foarte bine ca nu o poti face daca nu esti corecta si obiectiva.
Si daca la bazar se cere acelasi lucru e prea mult? Daca ai fi primit tu astfel de haine sunt sigura ca ai fi scris aici si te-ai fi revoltat.
Gestul Andreei de a o ajuta pe Stefania, care e un gest frumos de altfel, trebuie delimitat de calitatea marfii trimise. S-a cerut doar marfa de calitate, fara rupturi, pete, etc.

Daca nu ma insel in actiunea cu casa de copii te-ai implicat si tu, si stii foarte bine ca aceeasi problema era si acolo . Si cele care ati organizat actiunea ati vrut demnitate fata de copii, nu bataie de joc.
Asa e si aici. Doar atata cerem: sa nu fie trimise haine care ar fi trebuit sa ajunga la ghena.
Mai mult, ca donator am vazut ca te-ai oferit sa preiei numai marfa in stare buna si foarte buna. Asta arata clar respectul tau fata de bazar.

hainute de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea.2009
Ma rog...oricum dupa cum stiti, am retras cazul de la bazar...

De aici impresia ca te dore undeva de ce s-a intamplat.
Pacat de toate fetele care nu vor mai cumpara.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

eu nu ma astept s-o mai iau in barba pentru ca de data asta raspund destul de dur si urat. imi pare rau ca andreea are impresia ca daca e scos cazul de la bazar nu trebuie sa-ti mai lasi loc de buna ziua.

asta imi confirma ca am avut dreptate de prima data si n-ar fi trebuit sa ma las asa de usor infranta.

nu zic, se poate intampla oricui sa mai pice in extrema proasta (n-am gasit alt cuvant acum), dar de 2 ori inseamna ca e nasol: prima data a fost din vina ta, dar a doua oara e din vina mea ca nu m-am invatat minte de prima data.

asa ca, scuze, dar reactia ar trebui sa fie mai dura.

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
am nevoie de voturi

nu stiu daca ar trebiu sa-mi cer scuze de purtarea mea

dar sincer sunt o fire mai toleranta dar acel colet l-a ridicat sotul meu si tot el l-a desfacut

nu prea acea cunostiinta de celelate(pe masura timpului le luam eu si tot eu le spalam)

dar coletuldesfacut de el avea flori de mucegai pe produse iar bonusul era mucegait si patat(oricum nu s-au putut folosi,l-am aruncat si mi-am promis ca nu voi mai bazari decat de la fetele cunoscute

sincer va spun SARAH nu a purtat hainele luate pana acum dar le cumparam pentru acei copii

poate mai simplu ar fi fost sa donez acei bani in conturile copiilor

nu spun ca ma voi retrage dar ,cu siguranta,nu voi mai cumpara decat lucruri noi sau de foarte buna calitate

merci de intelegere

Mergi la inceput