Dezbatere - (re)organizare bazaruri * 3
Raspunsuri - Pagina 40
madyrizi spune:
si eu am o situatie incerta cu o bluzita pe care am platit-o si nu cred ca am mai primit-o. a tercut prea mult timp.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
mihaela77O spune:
dragele mele,multe dintre voi,stiu ca si eu am un baietel cu autism si ca avem nevoie de multi bani pt terapia de recuperare ABA,pe care o facem zilnic cate 8 ore pe zi!
in trecut am fost si noi pe lista bazarului,insa pt ca am avut norocul sa obtinem o sponsozrizare,care ne asigura plata lunara a terapiei,am considerat ca nu mai era cazul sa ramanem la bazar!
sponsorizarea o avem pana la sfarsitul acestui an,dupa care nu se stie,asa ca vin cu la voi cu marea rugaminte de a accepta din nou cazul lui Mihaita la bazar!o sa ma intrebati de ce de acum,daca avem bani pana in decembrie...pai dupa cum stiti,sunt luni in care se strang bani frumusei la bazar,sunt luni mai slabute,asa ca acceptandu-ne de acum,pana in ianuarie,poate reusim sa strangem banii necesari pt o luna de terapie(aproape 3000 ron lunar),pt ca nu ne permitem sa vina luna ianuarie,sa incepem terapia si sa nu avem cu ce plati fetele!
nu in fiecare luna se ajunge la 3000 ron,sunt luni,cam la 2700,dar sunt luni cand ajungem la 3000 cu tot cu materialele de lucru,care se stie sunt foarte scumpe(puzzle-uri din lemn si plastic,tot felul de jocuri de indemanare si inteligenta,consumabile(hartie xerox,tus pt imprimanta,foi pt laminor,creioane,plastelina,...nu-mi mai vin acum in minte....
avem 2 fete care lucreaza cu Mihaita,una o platim cu 10 ron/h,iar pe cealalta cu 14 ron pe ora,iar coordonatorul 100 ron/h+drumul(ca vine de la bucuresti)......
va multumesc si astept raspunsul vostru!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
alex_andra spune:
mihaela eu raspund prezent!
Ba mai mult decat atat, o sa pregatesc un pachet cu haine pe care sa ti le trimit pentru bazar.
Pentru mine urmeaza niste luni foarte grele la servici si nu stiu daca o sa pot sa fiu atat de activa incat sa urmaresc zilnic bazarul, asa incat imi e mai usor sa ti le trimit tie direct.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
madyrizi spune:
si eu raspund cu ok . imi dau seama ca faceti un efort foarte mare atat voi, ca parinti, cat si mihaita.
si multa sanatate.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Nerantula spune:
Ar fi culmea sa spunem ca nu; pentru mine e ok
Multa sanatate!
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
AMR 6 saptamani !!
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela77O dragele mele,multe dintre voi,stiu ca si eu am un baietel cu autism si ca avem nevoie de multi bani pt terapia de recuperare ABA,pe care o facem zilnic cate 8 ore pe zi! in trecut am fost si noi pe lista bazarului,insa pt ca am avut norocul sa obtinem o sponsozrizare,care ne asigura plata lunara a terapiei,am considerat ca nu mai era cazul sa ramanem la bazar! sponsorizarea o avem pana la sfarsitul acestui an,dupa care nu se stie,asa ca vin cu la voi cu marea rugaminte de a accepta din nou cazul lui Mihaita la bazar!o sa ma intrebati de ce de acum,daca avem bani pana in decembrie...pai dupa cum stiti,sunt luni in care se strang bani frumusei la bazar,sunt luni mai slabute,asa ca acceptandu-ne de acum,pana in ianuarie,poate reusim sa strangem banii necesari pt o luna de terapie(aproape 3000 ron lunar),pt ca nu ne permitem sa vina luna ianuarie,sa incepem terapia si sa nu avem cu ce plati fetele! nu in fiecare luna se ajunge la 3000 ron,sunt luni,cam la 2700,dar sunt luni cand ajungem la 3000 cu tot cu materialele de lucru,care se stie sunt foarte scumpe(puzzle-uri din lemn si plastic,tot felul de jocuri de indemanare si inteligenta,consumabile(hartie xerox,tus pt imprimanta,foi pt laminor,creioane,plastelina,...nu-mi mai vin acum in minte.... avem 2 fete care lucreaza cu Mihaita,una o platim cu 10 ron/h,iar pe cealalta cu 14 ron pe ora,iar coordonatorul 100 ron/h+drumul(ca vine de la bucuresti)...... va multumesc si astept raspunsul vostru! MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... |
Mihaela, eu votez pentru cu ambele maini. Cum sa nu!? Mai ales tu, care ai ajutat atat de mult pe ceilalti copilasi.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
RHYANNA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela77O dragele mele,multe dintre voi,stiu ca si eu am un baietel cu autism si ca avem nevoie de multi bani pt terapia de recuperare ABA,pe care o facem zilnic cate 8 ore pe zi! in trecut am fost si noi pe lista bazarului,insa pt ca am avut norocul sa obtinem o sponsozrizare,care ne asigura plata lunara a terapiei,am considerat ca nu mai era cazul sa ramanem la bazar! sponsorizarea o avem pana la sfarsitul acestui an,dupa care nu se stie,asa ca vin cu la voi cu marea rugaminte de a accepta din nou cazul lui Mihaita la bazar!o sa ma intrebati de ce de acum,daca avem bani pana in decembrie...pai dupa cum stiti,sunt luni in care se strang bani frumusei la bazar,sunt luni mai slabute,asa ca acceptandu-ne de acum,pana in ianuarie,poate reusim sa strangem banii necesari pt o luna de terapie(aproape 3000 ron lunar),pt ca nu ne permitem sa vina luna ianuarie,sa incepem terapia si sa nu avem cu ce plati fetele! nu in fiecare luna se ajunge la 3000 ron,sunt luni,cam la 2700,dar sunt luni cand ajungem la 3000 cu tot cu materialele de lucru,care se stie sunt foarte scumpe(puzzle-uri din lemn si plastic,tot felul de jocuri de indemanare si inteligenta,consumabile(hartie xerox,tus pt imprimanta,foi pt laminor,creioane,plastelina,...nu-mi mai vin acum in minte.... avem 2 fete care lucreaza cu Mihaita,una o platim cu 10 ron/h,iar pe cealalta cu 14 ron pe ora,iar coordonatorul 100 ron/h+drumul(ca vine de la bucuresti)...... va multumesc si astept raspunsul vostru! MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... |
STII CA VEI AVEA SPRIJITUL NOSTRU MEREU
CHIAR TU ESTI UN EXEMPLU PENTRU NOI AICI (CA SI mari_paun)
intotdeauna sunteti primele care sariti pentru alti copii
acesta este semnificativ pentru mine
sa va traiasca copilasii sanatosi si voinici!!!!!!!!!
MAMI DE rhyanna-sarah(03.04.2007) si de yolanda-amalia (02.02.1995)
RHYANNA spune:
Blogul lui Mihaita
andreea ta e nascuta in aceeasi zi cu SARAH MEA
CE CHESTIE!!!11
mihaela77O spune:
dragele mele,va multumesc din suflet!
astept unda verde!!!
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
kid spune:
Mihaela Sigur ca este ok. Trebuie scris la Admin sa puna si numele lui Mihaita la bazar, sa se poata dona produse si pentru el.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!