Dezbatere - (re)organizare bazaruri * 3

Raspunsuri - Pagina 38

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

selene, le pui tu si zici la descriere ca se afla la boticelina.

era mai usor pentru cumparatoare sa stie ca sunt puse de boticelina si donate de tine pt. ca o sa faca nishte confuzii si o sa-ti dea tot tie PM si tot pe tine o sa te sacaie cu confirmari.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

era mai usor pentru cumparatoare sa stie ca sunt puse de boticelina si donate de tine pt. ca o sa faca nishte confuzii si o sa-ti dea tot tie PM si tot pe tine o sa te sacaie cu confirmari.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

Si pe langa asta cea care se ocupa cu distribuirea produselor e bine sa poata umbla in cont sa bifeze, platit, expediat etc.
Tehnic poti face asta sa le incarci tu dar in contul lui Boti (bine ca n-am scris Bote ) doar ca trebuie sa-ti dea parola si username-ul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

are dreptate carmina. pe langa pus produsele mai urmeaza si alta bucatarie.
ar fi mai usor sa ii trimiti boticelinei pozele si sa le puna ea din contul ei.

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

Mergi la inceput

Andreea eu nu am trimis si nici nu am primit nimic de la tine asa ca parerea mea despre tine este creata strict pe baza mesajelor tale si ale fetelor.
Eu nu am stiut ca si tu i avut nevoie de ajutor, poate inca mai ai, dar tocmai datorita acestui lucru te admir.
Am inteles acum de ce hainutele aveau acel miros, iar cand il ai in casa in permanenta nici nu-l mai simti.
Si eu am primit un produs calitate buna si de firma dar cu un miros...nu va spun!
Am spalat produsul si s-a dus si mirosul si este adevarat ca un minus a ramas acolo pt acea persoana pana cand am prmit al doilea produs de la ea si atunci mi-am dat seama ca a fost doar o intamplare nefericita.

Daca te ajuta cu ceva Andreea, ca tot cu tine vorbesc , in fata mea nu ai nici o imagine sifonata sau facuta praf. Scuzele iti sunt acceptate !

Mergi la inceput

De Olishka mai stie cineva ceva? Am de primit ceva chestii de la ea de vreo luna jumate

Nushule incep sa am nevoie de acei colanti. poate reusesti sa mi trimiti pana nasti ca dupa aia stiu cum e cu timpul.

Mergi la inceput

Selene sa stii ca am primit lucrurile de la tine si am fost super, extra incantata . Toate toate mi-au placut. Doar bodyurile nu le mai putem folosi pt ca au ajuns deja mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

Si pe langa asta cea care se ocupa cu distribuirea produselor e bine sa poata umbla in cont sa bifeze, platit, expediat etc.
Tehnic poti face asta sa le incarci tu dar in contul lui Boti (bine ca n-am scris Bote ) doar ca trebuie sa-ti dea parola si username-ul ei.

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3

Toate confirmarile de licitare, vanzare etc sunt anuntate prin mail la 'proprietarul' contului in care sunt operate pozele. De asta e bine cel care expediaza sa fie si cel care pune pozele, putand astfel controla tot ce e acolo (inclusiv acces la adresa unde trebuie sa expedieze, fara sa mai fie necesar schimb de pm-uri).
Pt ce au sugerat fetele, cu intrat pe contul altui user, e bine de stiut ca pe bazar este alta parola decat cea din forum. Daca intrat acolo la 'ma logez' si ajungeti butonand pe acolo la 'mi=am uitat parola' si o cereti pe mail, o sa primiti mail cu parola de la bazar (care e alta, dupa cum spuneam, decat cea de pe forum) si puteti sa o dati celei care intra sa opereze doar in bazar, fara sa va afecteze accesul la contul de pe forum.
(sa nu ziceti ca v-am zis eu sau ca incurajez datul de parole si conturi )

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Andreea, pachetul de la tine inca nu a ajuns.
E bine ca ai scris si ai lamurit lucrurile. Sa speram ca o sa vina tot mai multi cumparatori si donatori.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina

Selene sa stii ca am primit lucrurile de la tine si am fost super, extra incantata . Toate toate mi-au placut. Doar bodyurile nu le mai putem folosi pt ca au ajuns deja mici.

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3

[aici este un emoticon care rasufla usurat]

Am stiut cu body-urile... :(

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput