Dezbatere - (re)organizare bazaruri * 3

Raspunsuri - Pagina 37

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

nushulica, doamne fereste, departe de mine sa ma bag unde nu-mi fierbe oala

eu nu va trag pe voi la raspundere ca sunteti dezamagite.

am si spus doar ca nu stiu cum sunt lucrurile trimise de andreea, deci nu ma bag sa comentez la acest aspect.

eu doar mi-am exprimat nedumerirea, de ce andreea nu poate aduce in atentia noastra un caz umanitar, daca ea insasi se afla intr-o situatie precara financiara

dar nu mi s-a raspuns la nedumerire...oricum nu era obligatoriu:)

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

o dati cotita si nu e frumos deloc:(
pacat...

BAZAR UMANITAR

Cotita la ce? Am spus foarte clar ca nu suspectam nici acte false, nici furt de bani sau deturnare de fonduri, nici ca e mincinoasa.
Ce vrem noi sa aflam si sa ni se explice e cum de o persoana ajutata de altele, la rindul ei nu mai are nevoie de ajutor cind e vorba sa trimita niste colete, plateste singura un curier pina la Bucuresti cu un leagan, trimite haine de o anume calitate si nu apare decit atunci cind se implineste luna. Daca nu poti sa te descurci si ai nevoie de ajutor, cum iti poti permite sa sustii pe altii?
Si o fi urit ca avem tupeul sa cerem niste situatii, niste raportari si putina implicare din partea celor cu caz. Si tu in celalat topic ai fost contrariata si suparata pe Raluca care nu a procedat tocmai corect si echitabil.
Daca privim la bazar toate mamicile cu copil special se implica cit pot si cum pot.

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

nushilica, banuiesti gresit ca as fi facut scandal:)

am primit si eu lucruri in stare proasta si n-am zis nimic.

e adevarat ca nu stiu cum erau cele primite de tine, dar eu nu am putut sa-i dau evei hainele acelea.

in fine....ma retrag ca vad ca va deranjez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

eu am vrut sa ma retrag de la bazarul nou pt. ca nu mi-a placut si nu-mi place noul format, dar... pentru ca am propus un caz si mi-am luat raspunderea pt. el ma ocup cu toata seriozitatea de acest aspect.
cu ce sunt mai prejos mamicile de caz mai vechi? pentru ele nu este greu sa se implice asa de mult?
eu n-am nici un interes. nici ca donator si nici ca si cumparator, dar cand iti asumi o raspundere... mai ales ca nu este cazul ei... imi pare rau, dar trebuie sa te implici cu toata seriozitatea.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

eu am vrut sa ma retrag de la bazarul nou pt. ca nu mi-a placut si nu-mi place noul format, dar... pentru ca am propus un caz si mi-am luat raspunderea pt. el ma ocup cu toata seriozitatea de acest aspect.
cu ce sunt mai prejos mamicile de caz mai vechi? pentru ele nu este greu sa se implice asa de mult?
eu n-am nici un interes. nici ca donator si nici ca si cumparator, dar cand iti asumi o raspundere... mai ales ca nu este cazul ei... imi pare rau, dar trebuie sa te implici cu toata seriozitatea.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Eu consider ca noul format va ajuta foarte mult, in sensul ca, daca se primesc produse de calitate indoielnica, se pot lasa comentarii la donatorul respectiv si astfel evita cumpararea de produse de la acel donator.

De asemenea, s-a mentionat de cateva ori, nu orice produse sunt destinate donatiilor, nici la topicul de donatii, cu atat mai mult la bazar, unde se platesc bani si se consuma timp pentru trimiterea lor.
Si, repet, nu va jenati sa spuneti/sa scrieti la comentarii ce tip de produse ati primit, daca a durat prea mult expedierea lor sau orice alt inconvenient ati intampinat.

alex_andra Nu contesta nimeni pecu, insa, cel putin din punctul meu de vedere, si s-a stabilit si aici la dezbateri, ca donatorii(cei care trimit la randul lor produse si platesc taxe postale) sa fie scutiti de la aceasta taxa.
Motivele sunt destule.

Din pacate, sunt foarte multi copii care au nevoie de ajutor financiar, statul nu ii ajuta, insa noi nu ii putem ajuta pe toti (din pacate!) Bazarul (este un bazar, unde lumea doneaza/ cumpara produse, caci daca ar vrea si putea, ar dona direct banii, sau ar cumpara din magazin, nu s-ar mai complica cu pozat, platit la banca, conformat dupa n reguli, trimis pachete, etc) trebuie sa respecte cateva norme de calitate si rapiditate in expediere.

Andreea.2009 a cerut pecu la toate produsele puse. Nu este nici o problema, chiar daca a cerut ajutor la topicul de donatii (nu am citit, deci nu stiu despre ce este vorba). Insa este o problema foarte mare cu hainutele trimise. Nu se doneaza haine murdare, patate, mucegaite, pe care mai ceri si bani si pecu. Chiar daca este pentru o cauza buna.

De asemenea, vroiam sa mai propun cateva reguli privind acceptarea si scoaterea cazurilor de la bazar, pe acest forum. Asteptam sa se intoarca toata lumea din concedii, insa cred ca este mai bine sa se mai dezbata subiectul putin. Astept pareri si idei noi.

La acceptarea de noi cazuri, chiar daca este in interesul persoanei care il propune sa incerce sa aduca cat mai multi donatori/multe produse, sa se stabileasca un numar minim de produse (gen 50, 100 ) sau de donatori (5/10) Stiu ca sunt multe cazuri urgente, care au nevoie de bani, insa nu le putem pune pe toate aici.

Iar responsabilii de un caz care pun la bazar produse (care ar trebui duse direct la gunoi) pe care nu se merita sa le cumperi, atunci sa fie scos cazul imediat de la bazar.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

eu doar mi-am exprimat nedumerirea, de ce andreea nu poate aduce in atentia noastra un caz umanitar, daca ea insasi se afla intr-o situatie precara financiara

dar nu mi s-a raspuns la nedumerire...oricum nu era obligatoriu:)

BAZAR UMANITAR

Oricine poate, conform regulamentului acestui forum, sa deschida topic la umanitare, pe baza documentelor. Si nu are apoi de respectat nici o regula, cine vrea sa doneze, o face.

Insa sa aduci un caz la bazar, necesita reguli.
Asa le-am facut (si ne straduim in continuare sa le ajustam), ca sa fie bine pentru copii pe care ii stim deja si dorim sa ii ajutam.
Este bataie de joc sa pui haine murdare/mucegaite la vanzare, cumparatorul de buna credinta merge la banca, plateste, cere confirmare, apoi la posta, etc, uneori se bazeaza pe produsele cumparate aici. Mai mare dezamagirea.
Cum sa mentinem bazarul functional?

Din pacate, nu putem sa punem toate cazurile de copii care au nevoie de bani la bazar. Sau sa le mentinem, daca nu este putin respect pentru cumparatori.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.2009 spune:

Bun...abia acum am vazut mesajele..
Sa o iau cu inceputul. de cand m-am inscris prima oara pe forum am cerut ajutor. Am primit hainute pentru copii si un carucior care mi-au fost foarte folositoare. Fetele de la "pentru copii" pot confirma ca am si trimis destul pachete. Ce a ramas mic de la copii am trimis mai departe. Ca sa va lamuresc cu situatia mea... am avut suisuri si coborasuri. Sotul meu acum, lucreaza la acelasi gater la care a lucrat Adrian,tatal Stefaniei. Platit cu ziua 40 ron/zi. In concluzzie in casa ne intra indemnizatia (600+200+42) si ce mai ia sotul. Asta ca sa va explic de ce am cerut ajutor pentru hainute. Nu am cerut bani, mobilier, scaune de masina...cum am mai intalnit la umanitare. Doar hainute...a si am primit si niste lapte praf in perioada in care nu imi ajungea laptele de la mine.
Absolut tot ce am donat la bazar (si nu au fost 10 produse....au fost peste 50..lucru care se poate verifica oricand)sunt ce a ramas mic lui Sebi, Izabelei si ce nu mai port eu. In concluzie ce nu mai puteam folosi. Ce era sa fac cu ele ...sa le arunc? In aceasi perioada mi-a povestit sotulmeu de Stefania. Si eu m-am gandit ca as putea face ceva.
De atunci am inceput BAZARUL...pentru Stefania. Continuarea o stiti.
In privinta reclamatiilor cu privire la calitatea produselor...mai exact la miros....Este adevarat am o problema cu igrasia.Nu vizibila dar se simte si asta pentru ca subsolul blocului este inundat si eu stau la parter. Nu stiu cum nu stiu de ce ...cert este ca nu stiu cum sa scap de ea...pana nu vom scoate apa de la subsol. Hainutele toate le-am spalat,le-am calcat....chiar nu am trimis nimic necalcat.dar se pare ca tot intra mirosul in ele. Am incercat sa le spal doar cu o zi inainte de a le trimite si vad ca e ok acum (tocmai aprimit si mari_paun pachetul si a zis ca e ok, nu a avut nimic de reclamat).Astept in continuare si parerile emiliei.m, laurei, iriss.
In acest timp nu am avut ce noutati sa va dau despre Stefania pentru ca in urma discutiei din iulie cu doctorita de la Oradea ramasese sa asteptam pana la sfarsitul lui august o programare. Acest lucru v-i l-am spus imediat ce l-am aflat,la fel ca si inceputul terapiei. Intre aceste doua momente cca 1 luna nu am avut ce noutati sa va aduc.
Mai departe....am mai avut produse la bazar cu mult inainte de a veni cu cazul Stefaniei, donate pentru alti copii.
Chiar daca nu am scris pe forum des....am citit ABSOLUT tot si am intrat foarte des , si am raspuns la intrebari.
In legatua cu taxele, la bazarul vechi,toate au avut Pecu.,iar cu leaganul nu am mai avut ce sa fac...daca il promisesem a trebuit sa il trimit.Mai aveam 100 de lei in saptamana aceea si 40 i-am dat curierului.
Nu stiu ce vreti sa dovediti dar un lucru va spun : Nu sunt o persoana rea si toate intentiile mele au fost bune.
Sper ca am raspuns la intrebari...si la acuze. Sunt pe aici daca mai aveti . Nu pot fi foarte activa , cum sunt alte fete..pentru ca Sebi are 6 luni si nu ma ajuta nimeni. Soacra-mea o mai i-a pe Iza la ea...dar atat.
Imi cer scuze pentru eventualele greseli de exprimare si sper ca am fost destul de coerenta.
Mentionez ca pot da orice dovada este necesara. Nu mint si nu ma ascund pentru ca nu am de ce.
Cert este ca, indiferent de finalizarea acestei discutii imaginea mea este facuta praf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.2009 spune:

Mai vroiam sa adaug ca 90% din banii stransi pentru Stefania..au fost din produsele puse de mine.Din nou se poate verifica.
In concluzie singurul aspect de care ma consider vinovata si pe care am incercat sa il rezolv este acela cu mirosul.Imi cer iertare tuturor celor care le-am trimis si au avut aceasta problema (nushulica stiu sigur,parca si andata..daca mai este cineva si am sarit din nou imi cer scuze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Intrebare:

Este absolut obligatoriu ca persoana care incarca pozele in album sa fie si persoana care distribuie articolele respective?

Concret, boticelina s-a oferit sa preia de la mine niste lucrusoare.

Pentru a nu o impovara pe ea prea mult, pot incarca eu pozele, ca sunt la mine pe computer si asa, si la locatie sa scriu boticelina?

Sau incalc ceva reguli?

Oricum ii fac lui boti un CD cu pozele, sa fie...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput