Dezbatere - (re)organizare bazaruri * 3
Raspunsuri - Pagina 3
alex_andra spune:
Fetelor, ajutati-ma, va rog, cu o sugestie.
Ancutza_bro a castigat acum o luna si ceva,o salopetica ce se afla la mine. Eu i-am trimis-o in jur de 15 mai. Nu mai am chitanta.
Salopetica nu i-a ajuns si nici mie inapoi nu mi-a venit.
Ce fac in situatia asta?
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
ana l spune:
Alex_andra, mai asteapta citeva zile, poate se intoarce.
Alta in loc nu poti sa-i trimiti?
Kid, deci cum procedam? Miine dimineata face un folder separat cu licitatii speciale pentru Alex? La fel si cu finalizate?
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
iriss27 spune:
Eu personal as opta pt o data fixa de sfarsit de licitatie si cine vrea, se "lupta" in intervalul respectiv, fara nici o prelungire. De ex, primul care a licitat a facut-o 17.06 ora 19:30, licitatia se incheie obligatoriu pe 18.06 ora 19:30, indiferent cine si cat a licitat si supralicitat. De fapt, aceasta este regula la orice licitatie si pe okazii si pe ebay si mi se pare mai corecta in cazul de fata.
carminabulina spune:
Mai licitarea ca licitarea sau spralicitare, ideea e sa se faca plata pana luni inclusiv.
Eu ce am licitat azi nu am cum plati in termen atat de scurt.
Sper sa reusesc sa achit luni ce am castigat pana acum si o voi face in contul lui Alex daca nu, voi achita pt destinatarul de drept.
Sau toata lumea care a licitat azi va plati luni? Sunt doar eu exceptia?
Nu am inteles cu plata in avans la bazar. Ce sa platesc im avans? este ca un fel de depozit sau cum? Si va fi obligatorie?
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina Nu am inteles cu plata in avans la bazar. Ce sa platesc im avans? este ca un fel de depozit sau cum? Si va fi obligatorie? |
Depui o suma in contul lui Alex...iar cand doresti ceva de la bazar donate pentru el sau fara specificatie il licitezi si daca-l/le castigi sunt in contul acelor banuti pana se ajunge cu balanta la zero.
Dar (dpdv al meuanunti din star ce suma depui...pastezi chitanta si cand castigi licitatiile oconfirmam mutand produsele
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
alex_andra spune:
citat din mesajul lui ana l Alex_andra, mai asteapta citeva zile, poate se intoarce. Alta in loc nu poti sa-i trimiti? copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008) |
eu astept...tot sper, dar a trecut f mult timp...
alta in loc nu mai am, pt ca nu mai am hainele la mine, iar din hainele evei nu am ce sa-i dau, ca salopetica era de baiat, de 3-6 luni.
BAZAR UMANITAR
magghyc spune:
Alexandra,
intreaba la oficiul tau postal daca ai un colet retur.
Nu e nici o problema daca nu ai chitanta, te pun sa declari ca e pierduta.
problema e ca totusi ar fi trebuit sa fii avizata, (coletul sta la destinatar 10 zile, apoi se intoarce retur).
In plus o sa platesti taxe de magazinaj...
Asta daca nu cumva coletul se plimba prin tara - adica a fost expediat gresit de posta si de acolo se reepediaza ori retur la tine ori la adresa corecta.
Ai o poza cu salopetica? Poate gasim ceva similar sa inlocuim.
Mama de Nichita si Sarah
"Omnia mea mecum porto"
poze cu noi
alex_andra spune:
citat din mesajul lui magghyc Alexandra, intreaba la oficiul tau postal daca ai un colet retur. Nu e nici o problema daca nu ai chitanta, te pun sa declari ca e pierduta. problema e ca totusi ar fi trebuit sa fii avizata, (coletul sta la destinatar 10 zile, apoi se intoarce retur). In plus o sa platesti taxe de magazinaj... Asta daca nu cumva coletul se plimba prin tara - adica a fost expediat gresit de posta si de acolo se reepediaza ori retur la tine ori la adresa corecta. Ai o poza cu salopetica? Poate gasim ceva similar sa inlocuim. Mama de Nichita si Sarah "Omnia mea mecum porto" poze cu noi |
O sa caut in licitatii platite sa gasesc salopetica.
Problema e mai complicata, eu trimit pachete de la alt oficiu postal, nu de la cel de care tin.
A fost sotul meu la op de la care trimite si au zis cei de acolo ca nu au primit inca nimic inapoi.
Ma simt prost, va dati seama, fata nu are nicio vina :(
daca aveam baiat, ii dadeam ceva de la mine, dar asa, nu am ce sa-i dau in schimb.
BAZAR UMANITAR
alex_andra spune:
Intrebare: introducem in bazar si cazul Alexiei?
BAZAR UMANITAR
ancadragoman spune:
Da ,chiar vroiam sa sppun asta
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!