Dezbatere - (re)organizare bazaruri * 3
Raspunsuri - Pagina 2
szivarvany spune:
Dodo, nu trebuie sa te superi, nu e cazul, aici nimeni nu condamna sau acuza pe nimeni !!!
Parca am zis o de cateva ori
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
ana l spune:
Ma gindeam la Alex:
avem la mijloc 2 zile nelucratoare, zile in care bancile sunt inchise. La mine e inchis BRD-ul. Probabil marti dimineata trebuie sa cumpere biletul de avion, nu?
Poate ar fi util sa modificam regula, sa fie licitatie de 1 zi, astfel incit miine dupa amiaza sa se poata face plati in contul lui.
Nu stiu ce metoda ar fi eficienta, totusi 350 euro e mult pentru citeva zile. Veniti si voi cu niste idei si miine dimineata sa se ia o hotarire rapida.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
ancadragoman spune:
AM VENIT ,E OK CU LICITATIILE DE O ZI.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
ana l spune:
Si ceva ce nu are legatura cu Alex:
Citeam pe blogul unei mamici de aici de pe DC, din alta tara, ca scotea la licitat o vacanta de 1 saptamina in casa ei , in Franta parca. Banii intrau in contul copilului ei cred. Faina ideea, nu?
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana l Si ceva ce nu are legatura cu Alex: Citeam pe blogul unei mamici de aici de pe DC, din alta tara, ca scotea la licitat o vacanta de 1 saptamina in casa ei , in Franta parca. Banii intrau in contul copilului ei cred. Faina ideea, nu? copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008) |
Aveti mare grija... a mai fost ceva asemanator dar o vacanta in Elvetia...pt un caz umanitar ....care a fost o mare TZAEPA...nu zic ca-i la fel,,,,dar trebuie bine verificat
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ana l spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Aveti mare grija... a mai fost ceva asemanator dar o vacanta in Elvetia...pt un caz umanitar ....care a fost o mare TZAEPA...nu zic ca-i la fel,,,,dar trebuie bine verificat Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2 Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Cred ca asta-i, Elvetia, nu Franta. De ce mi-a ramas Franta?
madyrizi spune:
pana la urma cum ramane cu zilele pt. licitatie avand in vedere situatia lui Alex? una sau doua?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
ana l spune:
Mady, eu am facut o propunere, sa vedem ce zice consiliul miine dimineata.
Si ma gindeam iarasi ca am vazut ca cineva oferise o suma pe 2 perechi de papuci. N-ar fi bine in cazuri de astea extreme, in conditii de plata in termen de citeva ore de exemplu, sa se dea direct, fara licitatii? Nu de alta, dar mai e vineri si luni ca zile de plata. Si mai e drum lung pina la suma intreaga.
Alexandrina, Kid, Laura, cine mai e din "sefe coordonatoare" pe aici? Ce ziceti?
kid spune:
Eu sunt de acord cu licitatiile de o zi, pentru Alex, pana luni inclusiv, la produsele cu destinatie speciala pentru Alex sau la cele fara destinatii; in cazurile in care produsele sunt cu alta destinatie, doar cu acordul donatorilor. Si parerea mea, ca produsele de la mamicile cu caz sa nu fie incluse in aceasta categorie.
Toate produsele licitate acum pentru Alex sa fie puse in album special de 'licitatii de o zi' sau 'licitatii pentru Alex', iar la finalizare, 'finalizate pentru Alex', care daca nu sunt platite marti cel tarziu, sa se reintoarca in albumele corespunzatoare.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
kid spune:
Si sustin in continuare platile in avans la bazar, mi se pare o idee foarte buna.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!