Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (85)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna ziua si de la noi. eu citesc in diagonala.
nu dati cu oua eu de ieri am luat indemnizatia si alocatia pe card. vad ca in alte orase nu sau bagat ink.
ioana fota imi pare rau sa aud ca nora are probleme. nu te mai enerva ca o sa mai intalnesti si alti dct tampiti. zi si tu da si laso in pace si faci ca tine. ca la soacresa va faceti bine.
eu am ziua tare incarcata cu ambii copii acasa si tanjesc si eu dupa un concediu.
cristies un concediu placut iti doresc stiu ca pleci maine. sa iti incarci bateriile si un gargaritz cuminte sa ai.
cris d, xela, crismario si voi parca plecati in concediu cam zilele astea nu? va doresc un concediu placut si voua! decenuela pleaca in august mai vb pana atunci.
in rest o zi buna va doersc si va fara execptie.
uitam votat puiutii inscrisi la romtelecom si am vazut si poze frumu cu pufuleti frumosi!

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

pfuaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ce vitezomaneeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!1

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Multumim de capitol Mirela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Asa....vroiam sa zic si eu ceva pt ca am tot vazut ca vb despre tobradex. Cand am avut pb cu un ochisor am mers la afrmacie sa cumparam tobrex si am auzit farmacista raspunzandu-i unui coleg care intreba de tobradex ca nu e ok pt bebici. Cand am ajuns acasa , am vazut ca-mi daduse tobradex in loc de tobrex asa ca m-am intors sa-l schimb. Cand a vazut ce mi-a dat a facut niste ochi mari si si-a cerut scuze, spunand ca din cauza ca i l-a adus o practicanta.

Acum am cautat si eu prospectul pe net si izce asa.....
Sarcina si alaptare: in studiile efectuate pe animale, corticosteroizii s-au dovedit a fi teratogeni. Administrarea oculara de dexametazona 0,1% la doua grupuri de iepuri gestanti, a dus la o incidenta a anomaliilor fetale de 15,6% si respectiv 32,3%. Intarzierea dezvoltarii fatului si o rata crescuta a mortalitatii au fost observate la sobolani carora li s-a administrat dexametazona in tratament cronic. Studiile asupra reproducerii efectuate la sobolani si la iepuri, prin administrarea parenterala a tobramicinei in doze de pana la 100 mg/kg corp/zi, nu au dus la concluzia ca tobramicina ar afecta fertilitatea sau ar fi daunatoare fatului. Nu exista studii adecvate si bine controlate efectuate pe femei gravide. Tobradex suspensie oftalmica si unguent oftalmic se vor utiliza in timpul sarcinii numai daca beneficiul potential justifica riscul potential de actiune asupra fatului. intrebuintarea in perioada de alaptare. Nu se cunoaste daca medicamentul se excreta in lapte. Deoarece multe medicamente se excreta in laptele uman, se va intrerupe temporar alaptatul pe durata tratamentului cu Tobradex suspensie oftalmica si unguent oftalmic.Tratamentul pediatric: nu au fost stabilite siguranta si eficacitatea administrarii medicamentului la copii.
Sper ca nu v-am plictisit.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

auuu
m-ai speriat

am pus la incept tobrex....nu i-a trecut
tobradex 2 sapt ........iar nu i-a trecut

acum ne-a dat netildex de 6 ori pe zi

si are si asta la reactii adverse si pe prospect scrie de 4 ori pe zi
nici nu stiu ce sa mai fac

Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

cristies, eu daca nu castig nici nu ma bag... cu putin timp in urma am scris pe blogul meu asta:

"Ma prinde fiica-mea pe picior gresit ca-i insir defectele, se repede sa-si caute agenda pentru notite. Ii zic de truismele clasicele caracterizari ale tuturor adolescentilor din toata lumea si din toate timpurile - dezordonata, usor influentabila, incredere de sine deficitara, nu stie ce vrea... ajungem si la "fara spirit competitiv", aici ma contrazice, i-am explicat ca unele trasaturi pot trece drept calitati sau defecte in functie de context, ma corecteaza "realista" si "cu picioarele pe pamant"... ii testez reactiile - nu ar vrea intr-o competitie sa si castige? nu ar vrea sa fie cea mai buna la ceva? nu se simte eclipsata de o prietena mai frumoasa sau mai desteapta decat ea? Face pe indignata: "si care-i satisfactia sa te fluiere toti cretinii pe strada? si care-i faza sa aiba toata lumea asteptari exagerate de la tine?", o bag atunci pe aia cu "te complaci in mediocritate?", "Nu, nu ma deranjeaza deloc sa fiu mediocra, dar imi displace cuvantul - suna mai bine realista si cu picioarele pe pamant" si intr-o competitie se baga numai daca ii convine miza, in rest nu o deranjeaza deloc "locul 3", "uite daca miza e o capra, eu de ce m-as strofoca sa castig o capra, n-am nevoie de o capra..." Rezum cu satisfactie, deci "realista si cu picioarele pe pamant... uite o abordare si o perspectiva asupra problemei la care nu m-am gandit".

... revin asupra discutiei cu fiica-mea, miza e un monitor audio, eu nu am nevoie de un monitor audio ca imi aud foarte bine pustiu indiferent unde as fi in casa (apartament cu 2 camere), daca as avea o casa cu etaj probabil, las copilul la etaj si cobor in bucatarie... ca idee... deci n-am nevoie de un monitor audio, daca l-as castiga cel mai firesc lucru ar fi sa-l darui altcuiva, si atunci de ce sa particip? unde e distractia?... ok, ma puteti dobori oricand cu argumente pro-participare la concursuri, dar eu trebuie sa recunosc n-o sa ma simt niciodata bine, daca nu castig nimic... intr-o competitie sportiva chiar daca am iesit a 12-a din 15 intotdeauna m-am considerat castigata, la fel si la olimpiadele scolare, in rest...
... mi-aduc aminte la disco (Iasi) am castigat o invitatie de Rev pentru 2 persoane cu consumatia inclusa... i-am dat-o unei necunoscute in tren spre Buc...

Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Azi sunt doar cu Irina si parca as fi in concediu, e asa liniste in casa de nu-mi vine sa cred! Ce-i drept Irina trece printr-o pasa buna, intre colici si eruptia dentara, cand nu simte nevoia sa urle cu orele (acum doarme). Desi n-am niciun motiv, ma incearca o depresie. Ce ti-e si cu meteodependenta asta... in loc sa zic mersi ca e aerul respirabil, io ma deprim.

Sunt asa de moale incat nici nu ma simt in stare sa recuperez de unde am ramas data trecuta, de citit am citit ceva, dar ati scris asa multe pagini...

Am vazut un mesaj lung si frumos de la AYANNA, cred ca e cel mai lung mesaj pe care l-am vazut pe forum pana acum, multe pentru autoare! Sper sa se linisteasca Dariuca, sa mai respire si mami! Super haioasa faza cu ananasul si toata stima pentru gradina voastra si munca pe care o depuneti! M-am amuzat cand ai spus cum mi-ar sta mie intr-un concurs, poti fi sigura ca n-o sa particip niciodata, imi tin frumusetile (cioara ce sunt) doar pentru mine. Deh, cred ca-s paranoica sefa pe aici. AYANNA, help, mi-a dat pediatra trimitere la un consult de neuropsihiatrie infantila si mi-a zis asistenta neuroloagei ca inainte de consultul de neurologie trebuie sa trec pe la psiholog. Cu copil de 4 luni jumate?! Ai idee de ce sau daca pur si simplu e o greseala, ca nu stia asistenta ce varsta are fata?

PLATEEA, ma bucur ca mai treci pe la noi, m-ai omorat cu bunatatile tale! Felicitari lui bbTo pentru cele 6 kg, io care credeam ca l-am ajuns cand am facut 5, de unde, iar avem de alergat! Felicitari mami!

HAIRCUT, m-ai impresionat cu desenele din camera Maiei, ai talent mami, felicitari! Iar Maia e o scumpica! Sper din suflet sa nu se ajunga la ce-ti spunea sotul tau...

XELA, te inteleg asa de bine, doar ca la noi situatia asta dureaza de mai mult timp, Isa face numai prostii, toate sunt cu "NU" si nu-i intri-n voie cu nimic. Nu stiu ce m-as face daca ar trebui sa stau in fiecare zi cu amandoua... Cica o sa mai dureze pana spre 4 ani, 4 ani jumate...

LOREX, io am tuns-o pe Irina doar la ceafa si nitel pe parti, in crestet ii cazuse tot, nu-i mai ramasesera decat fire scurte. Ii cadea rau parul si mereu avea mainile pline de fire pe care si le baga in gura si pe urma le gaseam in scutec, n-o puteam lasa asa. Cu Isa n-am avut problema asta, la 8 luni ii faceam cate 3 codite, asa par avea!

CRIS.D, multumesc, sper si io sa nu plec de la dr cu cine stie ce diagnostic, oricum presimt ca de data asta o sa ajung la Stanciu ca nu-i de gluma.

IOANA_FOTA, aoleu ce pediatra ai! Cum sa tii copilul cu sosete la 30 de grade?! Si cum sa n-o lasi sa dea din maini si din picioare?! Si cum s-o scoli in toiu' noptii sa-i dai sa pape daca ea doarme linistita?!! Ce oameni, incredibil, si se lauda ca au facultate! Sanatate Mariei!

MIREMIA, multumim pt capitol! Vad ca-ti cam da de lucru Mara, cred ca stie ca ai scapat de disertatie.

CRISTIES , pentru toate postarile tale! Am observat si eu gurita lui Alexis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Fetele va multumesc pt sfaturi si sustiere cate o si un pt toate.Deci pata roz de pe pampers cica ar fi criza genitala o prima menstra.Daca dupa ce-i dau Vit C care scrie ca e si pt infectii si pt pofta de mincare si calciu nu-i trece in 2-3 zile sa merg iar cu ea ca s-ar putea sa fie din cauza la pipi si e mai naspa.Cris M mi-ar face o mare placere sa ne vedem vezi ca ai PM si poate vb cu Dandana G si poate cu larisel si daca prinzi Week facem si noi intalneala noastra la mare .

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

am avut si noi roz pe pampers de 2 ori in zile diferite si ne-a spus dr ca e de la o mica deshidratare. si cred ca a avut dreptate, caci a doua oara chiar ma asteptam ca nu prea papase in ziua aia. In rest...
numai aberatii ti-a zis dr ala.

Mergi la inceput

Irina de cand a descoperit ca se poate intoarce pe burta, a inceput sa-i placa sa doarma asa. Ceea ce sor-sa n-a facut niciodata pana de curand (acum numai asa adoarme). Si io stau cu frica-n san, ca daca se sufoca din cauza ca sta cu nasu-n cearceaf? Desi nu sta asa, mereu isi tine capul intr-o parte si si-l poate intoarce lejer in partea cealalta chiar si in somn. Bine, acum sa nu va imaginati ca ma apuc sa-mi intorc copilul la loc pe spate cand doarme, zic doar asa, ca stau cu frica-n san si cu ochii pe ea. Cred ca trebuie doar sa accept ca fata mea a mai crescut un pic. Nu va mai spun ca de cand doarme pe burta, doarme mai mult peste zi (noaptea e la fel, doar doua treziri, eu zic ca e rezonabil). Dovada ca pot sa stau atat de mult pe forum...

Mergi la inceput

sagetutza , ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

buna ziua si de la noi. eu citesc in diagonala.
nu dati cu oua eu de ieri am luat indemnizatia si alocatia pe card. vad ca in alte orase nu sau bagat ink.
ioana fota imi pare rau sa aud ca nora are probleme. nu te mai enerva ca o sa mai intalnesti si alti dct tampiti. zi si tu da si laso in pace si faci ca tine. ca la soacresa va faceti bine.
eu am ziua tare incarcata cu ambii copii acasa si tanjesc si eu dupa un concediu.
cristies un concediu placut iti doresc stiu ca pleci maine. sa iti incarci bateriile si un gargaritz cuminte sa ai.
cris d, xela, crismario si voi parca plecati in concediu cam zilele astea nu? va doresc un concediu placut si voua! decenuela pleaca in august mai vb pana atunci.
in rest o zi buna va doersc si va fara execptie.
uitam votat puiutii inscrisi la romtelecom si am vazut si poze frumu cu pufuleti frumosi!

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

nu dam , cum sa dam, eu una ma bucur, mi se pare semn bun cum ca ar veni si la noi cat de curand ca nu poti la unii da si la altii ba

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput