Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (85)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

miremia mercii de capitol! Moama da ce zi ati avut! asta ca sa nu te plictisesti dupa ziua de ieri cand ai dereticat si pus ordine prin casa are grija Mara sa nu-ti iesi din ritm

Oricum si eu de cand cu fructele spal la mana zilnic, o data ti-am zis l-am pus in pat si a facut mar peste tot ca s-a innecat.
Azi sunt deja experimentata: cea mai buna "mobila" de servit masa, in lipsa scaunului, este caruciorul ridicat la vro 70 de grade pus prosop mare bleumarin inghis pe tot caruciorul, Yannis numai in pampers in carucior si eu cu servetele umede intr-o parte, uscate in alta parte si castronelul cu mancare pe tavitza de la carucior. Azi am reusit fara nici o pata Ii dau si 10-20 de ml de apa sa bea dupa masa sa isi curetze guritza ca daca baga manutza in gura sa nu o scoata cu mar/morcov si alte minuni. Eram fericita ca nu am nimic de spalat. Si cand m-am ridicat si ridic si copilul sa il pun pe canapea....vine ciclu ...si mai ales in efortul de a ridica cele peste 7,5 kile de Yannis a venit asa brusc mult si am avut de spalat chilotzeii si pantalonii scurtzi....

Decenuela si la noi Yannis a inceput sa faca KK de om mare

invelit eu il invelesc numai peste noapte, de la brau in jos cu un cersefior subtirel

concursuri eu ma inscriu si daca imi place miza dar mai ales daca imi place activitatea implicata in concurs. O data am castigat in Franta un premiu pentru un eseu si mi-a fost publicat eseul intr-o carticica a competitiei si mi-au trimis sampanie si biscuiti buni

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Irina de cand a descoperit ca se poate intoarce pe burta, a inceput sa-i placa sa doarma asa. Ceea ce sor-sa n-a facut niciodata pana de curand (acum numai asa adoarme). Si io stau cu frica-n san, ca daca se sufoca din cauza ca sta cu nasu-n cearceaf? Desi nu sta asa, mereu isi tine capul intr-o parte si si-l poate intoarce lejer in partea cealalta chiar si in somn. Bine, acum sa nu va imaginati ca ma apuc sa-mi intorc copilul la loc pe spate cand doarme, zic doar asa, ca stau cu frica-n san si cu ochii pe ea. Cred ca trebuie doar sa accept ca fata mea a mai crescut un pic. Nu va mai spun ca de cand doarme pe burta, doarme mai mult peste zi (noaptea e la fel, doar doua treziri, eu zic ca e rezonabil). Dovada ca pot sa stau atat de mult pe forum...

Eu zic sa nu te stresezi prea tare cu asta... Sebi doarme pe burta de la o luna; mi-am facut ceva griji la inceput, dar apoi m-am gandit ca daca el se simte bine asa, cine-s eu sa ma pun contra?

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR 2 kg... si apoi inca 3, daca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

alexutza, am uitat sa-ti spun ca m-ai omorat cu descrierile insulelor grecesti. N-am fost niciodata in Grecia si din pacate nici nu cred ca o sa ajung prea curand, dar mi-ar placea mult! Vroiam sa-ti mai zic ca la Ikea au niste bavetele sa le spunem care au maneci si cu care poti sa imbraci copilul (cand nu e canicula) si nu mai murdaresti nimic! Ma rog, aproape nimic, macar scapa body-ul...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Citat:

Irina de cand a descoperit ca se poate intoarce pe burta, a inceput sa-i placa sa doarma asa. Ceea ce sor-sa n-a facut niciodata pana de curand (acum numai asa adoarme). Si io stau cu frica-n san, ca daca se sufoca din cauza ca sta cu nasu-n cearceaf? Desi nu sta asa, mereu isi tine capul intr-o parte si si-l poate intoarce lejer in partea cealalta chiar si in somn. Bine, acum sa nu va imaginati ca ma apuc sa-mi intorc copilul la loc pe spate cand doarme, zic doar asa, ca stau cu frica-n san si cu ochii pe ea. Cred ca trebuie doar sa accept ca fata mea a mai crescut un pic. Nu va mai spun ca de cand doarme pe burta, doarme mai mult peste zi (noaptea e la fel, doar doua treziri, eu zic ca e rezonabil). Dovada ca pot sa stau atat de mult pe forum...

Eu zic sa nu te stresezi prea tare cu asta... Sebi doarme pe burta de la o luna; mi-am facut ceva griji la inceput, dar apoi m-am gandit ca daca el se simte bine asa, cine-s eu sa ma pun contra?

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR 2 kg... si apoi inca 3, daca se poate

Multumesc pentru incurajare, evyme! Ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Asaa.... sa va povestesc ceva si despre noi.
Teo e foarte activa si nu am timp si rabdare sa mai stau pe calc.
Se trezeste la 7 vorbin si ne jucam pana pe la 9-10, poate iesim si pe afara, apoi dormim o juma de ora ca mai mut se numeste abuz... mancam la 12, iar dormim si apoi depinde, ca de exemplu de 2 zile i-am facut si o baita in timpul zile si mi-a dormit vreo 4 ore, dar trebuie sa stau langa ea ca vrea laptic si sa fiu cu dushca pregatita:).
Am inceput sa iesim afar dupa ora 18-19 si stam pana pe la 22.
Apoi facem baita, dormim, ne zvircolim numai cand ne este foame, dar ne baga mami iar doza si adormim la loc.
Kg.... Noi n-am ajuns la 6, dar si eu am zis ca arata bine si doctoritele, de fam si pediatra , au zis la fel. Avea la 5 luni 5810g, adik saptamana trecuta si luni acum mi-a scazut vreo 35 de grame, dar ne-a vazut pediatra si a zis ca e de la caldura....

Invelit, eu o invelesc cu un cearsaf subtire, pentru ca si mie imi place sa fiu invelita oricat ar fi de cal.

diversificare... foarte naspa, ma doare capul, azi i-am dat 2 linguri de suc de portocale, imi pare tare rau ca nu am timp, mai ales acum sa va urmaresc(am pierdut tocmai diversificarea), poate o sa-mi fac.

morcov fiert am zis sa va spun, imi pare au daca am iscat controverse.Nasa mea a folosit mai mult de o luna termometru pt kk si intreba pe toata lumea, ce si cum, pediatra i-a zis ca se intereseaza, dupa ce a luat si niste doctorii, parca niste siropuri, super scumpe si fara rezultate, a inceput cu para, cu cerealele cu prun de care v-am spus si apoi si-a dat drumul aia mica la kk. Apoi a aflat care era problema si a micsorat cantitatea de morcov.

altceva.... nu mai stiu ce sa va spun.
Va pup si ne mai auzim.

Mergi la inceput

alexutza, felicitari pentru succesul de azi! Mi se pare ca Yannis sta cam ridicat la 70 de grade... Scaunul de masa are avantajul ca are mai multe trepte la care-l poti inclina si sta baiatul mai bine in el (zici ca oricum aveti in plan sa cumparati, nu?). Nu te supara pe mine ca-ti spun, te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iudita16 spune:

MIREMIA, multumesc mult de colacel, abia astept diseara sa-l incercam si noi

Mergi la inceput

Citat:

alexutza, am uitat sa-ti spun ca m-ai omorat cu descrierile insulelor grecesti. N-am fost niciodata in Grecia si din pacate nici nu cred ca o sa ajung prea curand, dar mi-ar placea mult! Vroiam sa-ti mai zic ca la Ikea au niste bavetele sa le spunem care au maneci si cu care poti sa imbraci copilul (cand nu e canicula) si nu mai murdaresti nimic! Ma rog, aproape nimic, macar scapa body-ul...

merci cred ca stiu de ce vorbesti am mai vazut prin magazine si aveam si io una de cand eram mica, imi amintesc ca imbracam papusile cu ea . Acum profit de canicula dar e bine de avut o din aia in deplasari desi deocamdata nu ma vad servindu-i piureuri in deplasari

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:

alexutza, felicitari pentru succesul de azi! Mi se pare ca Yannis sta cam ridicat la 70 de grade... Scaunul de masa are avantajul ca are mai multe trepte la care-l poti inclina si sta baiatul mai bine in el (zici ca oricum aveti in plan sa cumparati, nu?). Nu te supara pe mine ca-ti spun, te rog.

nu, nu nu ma supar deloc, nu stiu acuma cate grade e un pic pe spate dar mai sus de 45 de grade si mie mi se pare cam ridicat dar ma gandesc ca ptr 10-15 minute cat dureaza masa de fructe nu o fi bai....

Am pus ochii pe un scaun de masa din baneasa dar nu am mai ajuns pana acolo sa il luam, cand l-am vazut am zis ca e prea devreme, acum nu ajungem pana acolo, bine ca mi-ai atras atentia o sa incerc maine sa il las la 45 de grade sa vad, poate mananca bine si asa

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Am mai pus si noi niste poze pe contul comun cu purcelul la masa..

Mamica de Sara si Sebi

AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput