Plang mult prea usor - remedii?

Plang mult prea usor - remedii? | Autor: Lillian

Link direct la acest mesaj

Este vorba de hipersensibilitatea mea, nu a copilului (care sper sa nu ma mosteneasca).
De cand ma stiu sunt asa, asa e si mama, imi dau lacrimile in cele mai ciudate momente, care nu sunt de plans pt nimeni altcineva.
Parca de cand am nascut sunt si mai rau. Ma emotioneaza orice tampenie si nu imi pot stapani lacrimile, devenind uneori chiar penibila, si cu cat incerc sa ma stapanesc, cu atat e mai rau.
Am incercat cateva medicamente de la Plafar, gen Calmogen si inca vreo doua, nu am observat niciun efect, nici macar pe termen ff scurt.
Stiu ca medicamente gen Distonocalm nu se mai cumpara fara prescriptie medicala, dar m-ar interesa un mic "ajutor" in momente cand trebuie sa ma stapanesc cu orice pret.
Va multumesc pt ajutor.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

bun subiect, si eu plang usor, sant foarte emotiva.
Ajunge sa citesc un subiect in ziar cu un copil bolnav sau despre animale si incep sa plang

Sa vedem ce sfaturi primim ! Sau asa santem noi, si vom fi asa pana la 88 de ani

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Mie mi se pare ca Lillian si Ingridnen sunt perfecte!!!
De remedii ar avea nevoie cei care sunt greu impresionabili, nu voi!

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Lilian doar plangi mai des decat ceilalti sau si razi, zambesti mai des decat ei? Adica iti exprimi toate emotiile mai puternic decat restul lumii sau doar plangi mult mai usor?

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

Si eu am problema asta,imediat imi dau lacrimile,iar de cand am ramas insarcinata parca e mai rau.Nici chhiar dupa ce am nascut nu mi-a trecut.Egal ca vad o stire trista,sau primesc o veste buna,mie imi dau lacrimile.La inceput cand imi auzeam copilul razand plangeam de fericire.Credeti ca ar trebui sa merg la un control de specialitate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

rrox, eu sunt asa, adica toate emotiile destul de repede...fata de altii, e grav?:P

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si eu plang foarte usor, asta mai ales de cand o am pe Giulia, apoi de cand o luaram si pe Sela
De ras ... ioi rad mereu cand am motiv, iar cand n-am imi fac (aici poate am io o problema la cap, zambesc foarte mult si foarte des si si fara motiv )

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Nu Sabina, esti minunata Nici nu ma asteptam altfel din partea ta, doar esti compozitoare, lucrezi cu emotii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Buna! Din pacate asa am fost , si cred ca mai sunt inca , desi simt ca m-am mai maturizat emotional dupa ce-am nascut copilul. Aceasta incapacitate de a-mi stapani emotiile nu mi-au adus decat necazuri , am fost considerata o persoana slaba, am fost de-a dreptul penibila cand am plans la un interviu..., mi s-a spus ca sunt instabila emotional.. hehe.. numai de bine.. mi-e si rusine sa-mi amintesc. Daca exista o coarda sensibila pe care cineva mi-o atingea imediat imi izbucneam lacrimile, nu mai reuseam sa-mi stapanesc emotile , ce sa mai vorbesc de a-mi sustine punctul de vedere... mi-am impus sa ma schimb , simt ca dupa acesti doi ani de stat acasa cu copilul ,dupa responsabilitatile care au venit odata cu nasterea lui ca am devenit mai puternica , dar nu zic hop pana nu sar gardul .Adica n-am mai fost inca pusa in situatia delicata de-a vedea daca ma pot stapani cu adevarat sau nu. Si eu din acelasi motiv la licenta am luat un distonocalm si am devenit" nesimtita", asta in urma cu 4 ani!Oricum mie nu-mi place deloc acest lucru , as vrea sa fiu mai puternica, mai sigura pe mine, sa nu ma mai blochez asa de usor . Daca gasiti reteta , dati-mi-o si mie

Mergi la inceput

Cryss_oana hormonii sunt de vina, si cei din timpul sarcinii si cei de dupa. E o reactie normala. Mai alaptezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

Nu mai alaptez de 2 luni,dar sensibilitatea asta nu a disparut.Bebelul are 7 luni jumate.Multumesc pentru raspuns!

Mergi la inceput