Desiree,pune te rog link catre poza..cum sa nu votam??si indiferent de rezultatele concursului Victoria e castigatoarea noastra..
Doloress, scoala incepe de fapt in august, dureaza 3 ani dar putem lucra in spital dupa prima sesiune, deci din iarna, bineinteles la timp partial si avand responsabilitati limitate. Si mama e cu toane ...e inca la noi...de exemplu am gatit azi, de obicei ea gateste, si s-a gandit ea ca nu ne mai place mancarea ei
Desiree iubita nu-ti fa probleme! Tu cred ca nu mai ai timp nici sa mananci ca lumea, dar apoi de noi! Eu cu un copil sanatos si cuminte nu ma simt chiar mereu in stare sa raspund tuturor cum as vrea, dar apoi tu! Lasa sa se face ea bine acusi, o sa treaca toate!
Acum ma duc sa caut pozele.
Stefany asa e si mama, tot felul de chestii mici care o deranjeaza, nici nu stii deodata de la ce pune bot. Si eu ca eu, sunt invatata, de cand eram mica. Insa Gabi nu intelege si pace stilul asta de oameni.
Am inteles ca peste 5 zile se deschide votarea, am intrat la concursuri-DC
Stefany, link aici: (din nou, pe cuvant ca nu conteaza daca votati sau nu, chiar nu e important, ea e castigatoare in viata, concursurile astea sunt asa de neimportante)
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Multumim pentru link...
azi mi se indeplineste o dorinta..merg diseara la concert la Scorpions