Ne rugam pt VICTORIA- M&M mai-iunie 2008 (164)
Raspunsuri - Pagina 20
Danicris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luminel Buna dimineata, Dar intre timp, vreau sa va adresez o intrebare: cum preparati somonul la copilasi? Doamne, ajut-o pe Victoria! Lumi, mami de zulufina Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj |
Servus, fete dragi.
Simplu, in tigaia de teflon, uns in prealabil pe ambele parti cu cate un strop de ulei de masline ; garnitura piure de cartofi cu mult unt. Este preferatul lui Vladuc, ar manca in fiecare zi, la fiecare masa daca s-ar putea. Pofta mare !
Dani, mami de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
Luminel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Danicris
Servus, fete dragi. Simplu, in tigaia de teflon, uns in prealabil pe ambele parti cu cate un strop de ulei de masline ; garnitura piure de cartofi cu mult unt. Este preferatul lui Vladuc, ar manca in fiecare zi, la fiecare masa daca s-ar putea. Pofta mare ! Dani, mami de Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010 |
Multumesc pofta mare si voua!
Doamne, ajut-o pe Victoria!
Lumi, mami de zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Danicris spune:
La multi ani, Socrate, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta. Te imbratisez si iti urez distractie placuta.
Dani, mami de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
fecian spune:
Buna fetelor!
Sa inteleg ca aveti si voi probleme cu piticii, cu crizele lor.
Am avut o perioada cand facea zilnic crize, credeam ca innebunim de cat de nervos putea sa fie...urla continuu, dadea in stanga si indreapta.Cred ca zilele alea statea numai la colt si urla continuu.
Nu puteam manca, nu puteam bea apa, nu puteam face nimic, ppractic eram sclavii lui.
Pana cand la un moment dat, m-am suparat extraordinar de rau, l-am luat pe hol, i-am luat jucariile si suzi si i-am spus pe un ton foarte hotarat ca daca nu inceteaza in momentul ala cu crizele nu le mai vede in veci.
Nu mi-a venit sa cred ca pot face asa ceva, cred ca nici el, pentru ca pentru cateva secunde pur si simplu a ramas socat ca ii pot lua jucariile lui favorite.
In secunda urmatoare a tacut instantaneu, s-a uitat milog la mine, i le-am dat si gata!!!!
In ziua aceea a fost cel mai cuminte copil, ne-a pupat, ne-a dragalit...nu mi-a venit sa cred. Eu muream de vinovatie, in sinea mea. Cred ca atunci m-am simtit cea mai rea mama din lume...insa se pare ca acel moment de iesire a fost un moment hotarator
DE atunci nu mai avem crize. Toata lumea poate sa manance linistita, sa plece la toaleta daca vrea.. si am impresia ca parca ne iubeste mai mult.
Mai face el crize din cand in cand, dar cand e obosit si nu te mai poti intelege cu el. Insa de obicei, ii vorbim pe un ton jos
Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Nasterea lui Gabriel
_
Fericirea e o alegere!
Reallaura spune:
Ali iubita, Ilinca are zile si zile...uneori mananca la o ora sau non stop, nu o pot pune jos deloc, alteori doarme si 2-3 ore intins.de obicei papa cam la 1 ora jumate doua.. Noaptea se trezeste de vreo 2-3 ori, iar dimineata sta treaza de pe la 4-5 pana pe la 7-8. Dar e ok. Mi se pare lux fata de Mirci cu care trebuia sa ma plimb non stop si care facea crize de urlet in parc. Bine, pe el nu-l alaptam in parc, pe ea da. SI ea papa san exclusiv. I-am dat la inceput de vreo 2-3 ori bibe ca eram capie, dar appoi nu i-am mai dat. Sper ca esti mai ok cu sanul. Vlady cym se simte? inca merge la cresa, nu? Il mai iei la pranz?? astept sa ne vedem, sa stii!
Si Mirciu meu a invatat poezii si cantecele, ieri mi-a spus o poezie invatata la gradi, Pisicuta, Piggy banuiesc ca ati avut acelasi program e asa dragut, nu mai pot dupa el, exact ca un copil spune poezia fara pauze, mancand din cuvinte, pronuntans graseiat...hihi ma intreb daca o ramane rarait, mi-ar placea...
YLARI spune:
La multi ani, Socrateeee!!!! Sa fii sanatoasa si fericita!
Fetelor, eu va citesc pe fuga, inca mai doarme Eva.
Ieri am auns la dentist cu o masea pacatoasa, ma durea de ma urcam pe pereti. Se pare ca e de la gingie durerea, totusi... Mi-a curatat pe acolo, mi-a pus antibiotic... sunt mai ok dar acum ma doare locul unde a racait.
Aoleu ce vreme, Gabitza tare rau imi pare ca ti-a ruinat concediu vremea asta urata. No plecam peste doua saptamani dar tot stau cu inima cat un purice, ca si anul trecut am mai prins si ploaie si e aiurea rau, la cat de activa este Eva cred ca ne urcam pe pereti intr-o zi de asta...
Doloress, bafta sa gasiti cea mai buna solutie la bebe 2, e greu totusi, fara ajutor.
Va multumesc ptr urarile referitoare la verighete. Vrem sa facem si ceremonia religioasa, dar doar atat, adica chiar nu am chef sa organizez si petrecerea, e greu, cu adunat de neamuri, prieteni, chiar n-am chef sa aud lamentari, asa ca eu gandesc ca trebuie facut ce este cu adevarat important ptr noi, adica ceremonia. Sper in vara asta Acum suntem cam prastie cu banii, il autam si pe tata cu ITP-ul la masina (pe care ptr a-l obtine trebuie sa faca o reparatie destul de importanta ca si bani), trebuie sa mergem si la mare, etc, dar sper sa ne redresam si sa reusim sa facem si asta.
Doloress, dar cred ca puteti sa va cumparati unele care sa va placa si sa vi le sfinteasca preotul si pe acelea noi. Ah eu sunt asa de fericita din cauza lor, sunt cele mai frumoase pe care ni le-am dorit amandoi si ma simt tare implinita, chiar mandra cu ele (uf, stiu, mandria e un pacat...) Sper sa ne ajute Dumnezeu sa le purtam cat mai multi ani de aici incolo.
Mda, si Eva are crizutze. A avut saptamana asta vreo 3 zile de imi era frica si sa respir sa nu inceapa sa urle. Sincer nu prea stiu sa reactionez, daca tzip la ea, sau daca o constrang, urla mai tare, urla oricum in continuu, nici ea nu stie ce vrea, am impresia. Ma simt tare aiurea. Incercam sa ne jucam cat mai mult cu ea, sa uite. Si stiti ceva? Urla cand o luam de la gradi. Ii place tare mult acolo, se vede ca-i place compania copiilor, in doua zile am stat cam o umate de ora pana am luat-o de acolo, cu pacaleala, cu fortza... Si se supara din cauza asta, apoi chiar daca uita, daca se supara din alt motiv, iar incep urletele. Azi vad ca e ok. Am fost si la piata, am gatit ciorbica impreuna... Acum doarme, sa vedem pe seara. Dar am avut o perioada, cand venea weekendul imi venea sa ma duc in lume... Ii e si ei greu mititica, imi dau seama, tocmai de aceea ma bucur ca am inceput sa nu mai tzip la ea, chiar daca ma necajesc, o las in pace, sau incerc sa-i distrag atentia...
Ieri si-a scos si ea pampersul, se trage de pasarica, sta cu mana acolo (isi lasa si body-ul desfacut) si bineinteles ca a tras si un pipi, noroc ca nu pe mocheta. Mama ce mi-a facut al meu, dar ce era sa fac, oricum daca ii puneam pampersul si l-ar fi dat jos (asta dupa ce ar fi tinut-o in urlete permanente ca am obligat-o sa faca ceva)
Nu stiu ce vroiam sa va mai zic... Maine mergem la petrecerea de un an a unui bebe (de fapt azi e petrecerea, dar de la 2-5 exact cand Eva doarme) Banuiesc ca acum pe seara mergem sa-i cumparam cadoul, deci o sa fie ok si seara asta, desi un pic mai grea, ca deh... prin magazine e dezastru, pune mana peste tot, parca ea ar face cumparaturile, danseaza, alearga Imi zicea o colega ca baietelul ei de 2 ani jumate nu are voie os din carutz in supermarket. Pai fiica-mea nu intelege notiunea asta, "nu ai voie". Nu stiu cu ce gresesc, ca am avut o perioada luuuunga in care a fost ok la cumparaturi. Acum nu nene, mai bine evit, cred ca asa o protejez si pe ea.
Hai ca m-am intiiiiiiins....
Va pup pe toate!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
stefany_p spune:
Salutare,
despre somon, il fac la cuptor cu legume. e un peste cam gras, Iustin nu prea il iubeste el prefera tonul la conserva
Doloress, mai, o sa fie bine, nu e usor fara ajutoare dar o sa va descurcati...daca te pot ajuta cu ceva, te rog sa spui..ok? chiar insist
Victoria_mami spune:
Fetelor, am intrat doar sa va rog sa nu va suparati pe mine ca nu va felicit (Ylari), ca nu va 'comentez', ca nu va laud puiutii; Victoria e fff 'moody' de la steroizi si acu' e fericita si rade si e vesela si daca o intreb de ex. daca vrea sa bea ceva (apa, suc, nu vin ca Mara ) si se pune pe un plaaaaaans ca ea nu vrea... si daca e in starea aia de nervi si anxietate de la steroizi pai imi plange si juma de ora (de fapt, urla, nu plange) ca am intrebat-o daca vrea ceva... daca va spun ca nici voce nu mai are ca lumea de la urlat... dar terminam noi steroizii in 20 de zile si apoi o sa fim iar fetite fericite. Azi am scos-o la plimbare in carucior, doar in jurul casei (ca am voie sa o scot afara, doar nu unde-i multa lume si NU la copii) vreo ora si a inceput sa ploua, dar macar am stat afara o ora si ieri am fost cu bicicleta vreo ora (vreo 45 de min. Pe bicicleta si apoi vreo 15-20' a impins ea bici, ceea ce e si mai bine, macar isi foloseste muschii).
Am fugit, v-am pupat, in vreo 4 zile o sa inceapa concursul DC, avem si noi o poza acolo, Des1. Chiar nu conteaza daca votati sau uitati , acum mi se pare atat de neimportant... dar am vazut azi ca o sa inceapa votarea curand si am zis sa va anunt si pe voi. Mai are cineva poze in albumul I LOVE DC?
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Doloress spune:
Stefany la Royal Vic. wow, deja termini scoala ? Bravo, n-a fost chiar asa mult. Sper sa ne descurcam, stiu ca va fi greu insa mi se pare mai usor decat cu nervii intinsi la maxim ca data trecuta, tipete si urlete, plansete si crize, ca asa am ajuns la un moment dat data trecuta. Mama e mai dificila decat un copil. Cum sa zic, daca nu radem permanent cu gura pana la urechi ea e convinsa ca avem ceva cu ea, o apuca depresia si incepe sa se planga de viata si de toate. Plus ca fumeaza aproape 2 pachete pe zi, sa o aduc aici in ianuarie-februarie ar fi sa-mi bat jos de ea, in casa e exclus sa fumeze. A fost in aprilie si a tremurat de frig pe balcon si-a zis ca n-a tras asa niste friguri in viata ei. Poate totusi o chemam pe soacra-mea, e mult mai maleabila, am stat 6 luni cu ea doar, insa e greu ca si ea e depresiva cu acte in regula, pe tratament, cand o apuca si pe ea crizele... De aceea ne-am hotarat sa ne descurcam cum putem singuri.
Patrick deja e mult mai intelegator, mult mai cuminte, ma mir in fiecare zi ce copil cuminte am, deci speram sa ne descurcam. Sa ajung cu bine la termen.
Luminel si noi somonul il facem la cuptor. Al meu ar manca numai somon toata ziua, e innebunit. Orice peste si orice carne.
Noi la magazine n-avem treaba, azi am fost la un centru de joaca si am gresit ora, se deschidea la 10 si noi am ajuns la 9. Asa ca ne-am dus la un magazin de jucarii, l-am lasat jos pe-acolo si gata. Se juca frumos cu cate o jucarie apoi o punea la loc. Sa vedeti ce criza facea daca nu o puneam exact de unde o luase : Nu, la loc! A inceput sa strnga mizeria de pe jos apoi si sa caute cos de gunoi, vad ca incepe sa-i placa mult regulile, cica si la gradinita face ordine cu toti copii. Nu-i lasa sa sara pe canapea, nu-i lasa se se bata cu mancare. Cand sunt la masa cica n-au voie sa se joace, le zice Acum mancam! Ce sa zic, cateodata mi se pare exagerat, pe bune ca noi nu suntem chiar asa de stricti, noi avem cateva reguli mari de genul sa nu sara pe pat ca-si rupe cine stie ce, sa se spele pe manute cand intra in casa, sa se schimbe de hainute cand intra in casa. Si nu i le-am impus cu forta, asta facem si noi, el vede si ne imita. Acuma singurel isi da jos papuceii cand intra in casa, apoi isi pune pe cei de casa, ce sa zic, ma minunez si eu de el cateodata cat e de cumintel. Ne mai ramane hopul cu olita/toilette, unde a facut o perioada si acum nu mai vrea deloc, insa il las singurel, sa vina de la el. Nu vrea sapalat pe dinti, asta alta problema la noi. Mananca pasta si suge apa de pe periuta si atata tot. Are n-spe feluri de periute si tot nu le vrea.
Socrate la multi anii!!! sa fii fericita si iubita! Ce mai face Sebi?
La multi ani Petra Alexandra