Ne rugam pt VICTORIA- M&M mai-iunie 2008 (164)
Raspunsuri - Pagina 19
belleane spune:
Zilele astea daca n-a fost cald am tot facut prajituri cu visine. Am facut cupcakes a la Esme si tarta cu visine cu iaurt. Au iesit bestiale. S-au mancat imediat. Nu le-am mai ars. Vreau sa fac si niste cupcakes cu ciocolata si zmeura sau tarta cu caise.
Am ganduri mari si indreptate spre mancare. Hmmmm, nu e bine
cleo78 spune:
la crize, solutiile noastre sunt:
- vin cu un fruct/cereale/stafide
- ma apuc sa ma joc intr-un coltz, provocator
- o punem la coltz: "tzipa, Mara, la perete !"
belleane spune:
-noi cand o trimiteam la colt se prapadea de ras dar rele tot facea.
De exemplu o tragea pe sora-sa de par sau o musca. Acu vad ca i-a trecut. Chiar a fost cuminte in ultimele 2 saptamani. Am observat ca atunci cand ma joc cu ea sau stau cu ea mai mult e alt copil, devine cuminte si ascultatoare. Ma gandesc cum va fi in toamna cand va incepe cea mare scoala si ea gradinita. Cred ca atunci va fi marea provocare pentru noi mai ales ca vom avea probabil pe cap si constructia casei pentru ca iese autorizatia peste vreo 2 saptamani.
belleane spune:
"la crize, solutiile noastre sunt:
- vin cu un fruct/cereale/stafide"
cum mai Cleo tu ii dai sangria cand nu e Mara cuminte?
Doloress spune:
Alysh multa sanatate! sa fie bine! Si mie mi se pare ca e putin de doua ori pe noapte Patrick a fost de groaza din punctul asta de vedere, din doua in doua ore ma trezea si asta mult si bine. De doua ori pe noapte ma trezea in ultimul an, pana acuma, cand l-am intarcat de tot si mi se parea OK dupa anul de inceput cand eram zombie permanent.
Mai mult, pe la 6-7 luni a avut o perioada cund voia joaca si nu mai adormea la loc nici cu ordinul procuraturii, deci de pe la 3-4 noaptea ne jucam pana dimineata. Al doilea sper sa fie mai rezonabil, cu Patrick era usor ca dormeam cand dormea el, insa acuma cu doi, trebuie sa fiu fresh si pentru cel mare. Ne-am hotarat sa nu chemam pe nimeni, vedem noi cum ne descurcam. Am vorbit cu doamna la gradi in caz ca nasc noaptea il ducem la ea, nu putem sa chemam un baby-sitter noaptea, pe care nici n-o stie. Iar daca nasc ziua probabil am sa merg singurica, asta este, nu prea ne simtim in stare sa mai facem fata parintilor, eu as putea, insa Gabi al meu nu e deloc facut sa coabiteze cu oricine si n-as putea sa-i fac fata motocurilor lui in primul rand. Vreau liniste de data asta. Data trecuta stateam numai intre el si maica-mea sa nu se ia de cap. Si maica-mea e destul de dificila, asta e clar, daca nu faceam cum zicea ea se bosumfla, eu cu hormoni si nervi cat cuprinde... nu ne-a placut deloc prima data, abia asteptam sa plece.
Adriana nu lucreaza la negru insa sunt fara personal si nu este efectiv cine sa-l inlocuiasca, nimeni nu vrea sa lucreze de noapte, incearca sa angajeze de luni de zile si nu reusesc. Ca sunt si pretentiosi, e hotel de lux, au numai oaspeti de seama, de Formula 1 a venit toata echipa McLaren-Mercedes, printul Bahreinului si tot felul de alte personalitati, o camera, cea mai mica costa 800 de dolari, penthousul e 2000-4000 de dolari pe noapte.
Asa ca sunt foarte pretentiosi, vor pe cineva care sa vorbeasca limbile la perfectie, sa fie prezentabil, manierat, de preferinta barbat ca noaptea cine stie ce se mai intampla si nu au bodyguard, sa se priceapa si la contabilitate si tot asa. Asa ca il platesc dublu, insa trebuie sa vina la lucru. Nu prea ne convine, nici macar triplu, noi avem nevoie de el, de prezenta lui si nu de bani, insa asta este, ce sa facem, ne adaptam.
Cleo bafta cu noua gradinita! si cu crizele! La noi s-au diminuat considerabil de cand poate sa vorbeasca, am observat si eu chestia asta cum zicea si Simonix Il incurajez mereu sa-si spuna pasul, zi, spune cine te-a suparat asta la tantrumurile de frustrare. La tantrumurile de oboseala, de multe ori il ignor si ii trece. Ma duc in treaba mea, il las sa se agite si apoi vine singurel la mine si se cuibareste in brate si incepe Mama! mama!
Si al meu canta de ma capiaza de cap, de cand era mic canta, nici nu vorbea, insa ingana el acolo. Cand mergem pe strada in carut ma pune sa-i cant incontinuu, Encore chanson, encore chanson numai asa face. Apoi incepe sa le cante el, mai mult pe coreeana, inventeaza el versuri si cuvinte pe o linie melodica. La desene nu se uita deloc, insa in fiecare zi trebuie sa-i pun copii care canta si canta odata cu ei danseaza, se urca pe un scaun si da sceneta. Abia astept sa-l dau la dansuri si la cor. Si sigur la un instrument ceva, ca doar bunica-su e tenor si cred ca-l mosteneste, nu stiu daca la talent insa la pasiune pentru muzica in mod sigur. Niciodata nu sta sa-i citesc sau sa-i spun povesti, trebuie sa-i cant si seara si cand e obosit, si in masina cand se plictiseste. La drumurile de vreo 2-3 ore cu masina ies fara voce la sfarsit cu cei din masina cu capul hopuri-damburi. Am o tona de site-uri cu cantece noi, cand nu e acasa si termin munca imi dau drumul si le invat, ca mi-e groaza sa repet aceleasi cantece. Acum invat in franceza o gramada.
Adriana_78 spune:
Ce vreme
Nu mai plecam la mare, nu are rost sa stam in ploaie, nu eram obligati de vreo rezervare fixa, asa ca amanam
Cleo, sa stii ca si Lara a avut o faza pe la 1 an si ceva cand isi studia f. atent si des pasarica. Si mai indesa si diverse chestii pe-acolo.
A trecut pana la urma de la sine fara prob.
Si eu intelesesem ca ii dai vin Marei
Doloress, cunosc sentimentul. Si la noi sunt per. cand tati e mult plecat si mi-as dori sa fie mai mult cu noi. Sper sa-si gaseasca ceva mai convenabil ca orar.
Pacat ca nu va pot ajuta bunicii, mai ales la inceput, cand bebe 2 e micut e f. bun un ajutor cu Patrick sau pur si simplu sa-ti faci cumparaturile in liniste sau mai stiu eu ce pt. tine. Eu as lua o bona pt. cateva ore
bratafel spune:
Buna fetelor.
N-am mai intrat de ceva vreme... In primul rand vreau sa urez Victoriei multa sanatate si ajutor de la Domnul, iar parintilor cat mai multa tarie sufleteasca. Nu stiu zau cum as fi reactionat sa primesc o asemenea veste.
Noi suntem bine. Si Bianca are crize atunci cand vrea ceva si nu se poate sau in alte cazuri, Incerc sa le ignor, sau sa o duc cu vorba, ii dau altceva, dar ma mai si enervez.
Zilele astea a fost cam greu pentru noi pentru ca afara ploua iar Bianca vrea afara. Am reusit s-o scot ieri si azi cate un pic.
Spune poezii: "trei iezi cucuieti/usa mamii descuieti/ ca mama v-aduce voua/ drob de sare in spinare/ malaiesi in calcaiesi" sau "Biancut, Binacutel stai frumos pe scaunel/ nu te cocota pe masa/ ca te rade toti din casa:/ si mamica si taticu/ si bunica si bunicu/ si la urma si pisicu" (la urma o mai ajut eu) si inca cateva chestii mai scurte.
La olita face dimineata si pisu si caca sau daca o mai pun eu in timpul zilei, dar nu imi cere ea ci spune abia dupa ce face sau in timp ce face. Daca ar fi cald afara as lasao in chilotei si poate s-ar invata.
mami de fetita Bianca 10.06.2008 si 32+
mihaser spune:
Doamne ajuta!
Ma bucur ca Victoria e bine...data de 17 iulie e speciala si ptr mine...de anul asta va fi si mai speciala
E super ca exista si oameni in spitale...eu stiu ca ma tot uitam la reality tv...sper ca si la noi sa fie asa...incet, incet...trebuie sa invatam sa fim din nou oameni.
Asa e Desi...trebuie sa-i multumim lui Dzeu ptr fiecare minut in plus.
Luminel spune:
Buna dimineata,
Am expediat-o pe Cris cu frate-sau afara, (chiar daca tuseste) sa pot sa fac si eu curatenie mai usor...
Dar intre timp, vreau sa va adresez o intrebare: cum preparati somonul la copilasi?
Cleo, si Cris isi examineaza "pasarica"...cred ca e o "faza" in dezvoltarea lor...isi descopera corpul
Si Cris sare in pat, sus de tot, si e din acela cu "lada"...trebuie sa stea cineva cu ea ca ne e frica sa nu-si mai faca inca un semn in frunte.
Cris face crize cand ii e foame...atunci nu te mai intelegi cu ea. Dar ii trece repede...
Si eu intelesesm la inceput ca vii cu vin la Mara, ca sa-i treaca crizele...dar m-am gandit ca n-are cum sa fie asta si am realizat imediat sensul...
Bratafel, bine ca ne mai dai vesti despre tine si Bianca vorbareata!
Mai ai si tu putin!!! Tin pumnii sa fie totul bine!
Doloress, cantaretul!
Multumim pentru urarile de sanatate...sper sa functioneze rapid...
Un week-end insorit si calduros va urez!
Doamne, ajut-o pe Victoria!
Lumi, mami de zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
LA MULTI ANI! pentru Petra Alexandra de buburuzii si mamica Socrate
Doamne, ajut-o pe Victoria!
Lumi, mami de zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj