Ne rugam pt VICTORIA- M&M mai-iunie 2008 (164)
Raspunsuri - Pagina 18
belleane spune:
Salutare,
Cleo: bafta cu noua gradinita. Cu olita ce sa zic la noi e invers. A noastra nu sta fara pampers. Daca o punem la olita face tot daca nu spune dupa ce face. Cat am stat eu acasa nu am consumat decat vreo 2 pampersi acum consuma un pachet mare pe saptamana. Ma gandesc ca vom face ceva economii fara pampersii astia si fara bona. Bani pe care o sa-i redirectionam pentru jucarii, rechizite, afterschool, hainute etc
Cu putulica cred ca are ceva o mancarime, poate vreo candida de la antibiotic. Poti sa o speli cu un pic de bicarbonat si-i va trece. In general toate apucaturile vin si pleaca atata timp cat nu facem mare ccaz din asta. La fel si cu saritul in pat, la noi daca nu sare cea mare nu sare nici ea. Si cu crizele ce sa zic: probabil ar trebui sa mergeti undeva in vacanta cu ea, sa stati cu ea cateva zile inainte de a o muta la cealalta gradinita.
Reallaura spune:
Si Mirci se trage intr-una de ...buric...ma dispera. doarme cu mana la buric, se scoala cu mana la buric.
Si daaa, Cleo si Mircea se trage de putza knd ii pun chilotei. si la baie. si stie deja cateva cantecele printre care "bate vantl frunzele"
belleane spune:
Alysh: imi pare rau pentru mastita, poate am si avut dar am trecut cu bine peste. La un moment dat facusem si eu niste guguloi durerosi dar au trecut in timp. Mi-a fost frica sa merg la medic si au trecut singuri de la supt.
Cum mai este burtica lui Vlady?
Alysh spune:
hello,
sunt ceva mai bine dupa 3 doze de antibiotic. multumesc pt incurajari, fetele, nu doresc nimanui sa treaca prin dureri asa mari. offfff
Am vazut poze cu Tiberiu de Andrada, frumos baiat si ce smecheros il imbraci, se vede ca v-ati simtit super, sa va fie de bine!
Poze superbe cu scumpineii lui Danicris, chiar se vede ca se iubesc, iar Vladuc pare asa cuminte!
Gabitzam, imi pare rau de vremea urata, odihneste-te macar sa vii cu forte proaspete! Uite si o parte buna: shopping la KIabi!Chiar mi-ai facut pofta
Simonix, tare simpatica cresa, vesela, vie, colorata......la capitolul asta cresele de stat din Romania mai au mult de lucru..sanatate lui Robertel!
Luminel, sanatate multa! Ce bine ca ii place Cristianei la gradi. Vlad nu vroia dimineata. Intr-un final a zis ca merge dar cu pijamalele pe el, nici vorba sa si le dea jos, a facut criza
Lorich, da alaptez pe augmentine ca e permis, dar iau si o gramada de aspirine, paracetamol ca am niste frisoane de groaza.
Laurita, ce mai faceti? la cat timp papa Ilinca? Luca la 3 ore de cele mai multe ori, uneori si la 4. Noaptea ma scoala de 2 ori....mi se pare cam mult, desi stiu ca nu e, dar sunt zombi. Colici n-ati avut nici voi, nu?
Cleo, bafta cu noua gradi! Spune-i soacra-tii sa nu se mai crizeze de fatza cu fata.
Si noi suntem cu crizutze la activ, aseara am ridicat putin tonul ca urla asa in nestire, degeaba....si vad ca a mers. Si noi il trimitem sa se linisteasca pe canapea. offf, eu nu-s obisnuita si am nevoie de muuuuuuuulta rabdare.
Belleane, la mine s-a infectat sanul de la bacteriile din guritza lui bebe. Am adormit acum doua nopti cu el la san si a supt peste o ora si de-acolo cred ca mi se trage.... oricum oribila experienta!
belleane spune:
Alysh: nu lua multe aspirine, se spune ca trece in lapte si poate provoca sangerari la copii, si paracetamolul trebuie luat cu precautie. Eu cand am fost racita si alaptam pediatra mi-a zis sa nu iau decat doza de copil de paracetamol sau nurofen.
Lorich spune:
Alysh chiar daca par baba cicalitoare si stiu ca tati e dr., dar parca aspirina nu era ok cu alaptatul, nu? Ceva cu sindromul Rye, parca. Nu ma bate daca gresesc. Sanatate multa si sa treaca durerile puiule!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 10+
cleo78 spune:
brrr, alysh, am uitat cum o fo cu sanul... la mine se infundasera canallele ca am adormit si alaptat toatan oaptea pe aceeasi aprte, si a 2a noapte am luat-o razna...un san dulbu, frisoane, ardea, durere... eu am pus alternativ comprese calde si reci si muls, mai intai sub jet caldutz, usor cu mana, apoi cu pompa... urlam de durere in baie cu pompa in mana... dar mi-a fo frica sa iau pastile si am refuzat ca ma gandeam ca tre sa opresc alaptatul....etc. si mi-a trecut in 1-2 zile.
Mai puneam comprese cu frunze de varza din congelator.
Hai ca o sa fie bine!
cu crizele - ignora. Este un mod prin care atrage atentia... la mara au aparut mai des evident, cand mie mi-a fo rau si nu am putut sa am aceeasi atentie pt ea... sau cand ncep meciurile lui tati
Danicris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cleo78 Desiree, ma bucur ca sunteti acasa... si ca mancati. Chiar ma bucur. Sper sa fie totul bine si sa se termine visul urat . Va pup cu mare drag! Mara va incepe gradinita pe 1 iulie. O sa anuntzam luni dimineata gradinita veche. O sa fie- 220 roni mai putin - si conteaza - sper ca ne vom descurca mai bine cu banii . Din pacate soacra mea a facut o criza de nervi, ca stie ea ca avem ceva cu ea - si mai din pacate de fatza cu fata. Eu nu am asistat. Cu olita - am sistat lupta. Dar de la caldura, mara vrea numai in curu gol. Deja miroase cam nashpa mocheta.... nu stiu cef ac fetele voastre, dar fiica mea se trage de putza. La baieti inteleg ca e nevoie, dar la fete....si isi baga degetele peste tot. Nu stiu cum sa lupt cu asta, ca isi da pantalonii si pampersu jos, si cu cat ii zic NU NU NU mai degraba face asta. Sare pe pat. Bun, si io ams arit in copilarie pe pat...dar mara si-a spart deja capul. Asa ca o lasam sa sara pe pat cu noi de mana. Evident, asta nu ii mai place ... si ne pandeshte, cum plecam, iar sare . Si a mai invatzat ceva: VLEAAU A'TA ACUM! si urla. Noi o lasam sa urle. Ba mai mult, tati o trimite sa urle la coltz. si sta fata la colt, cu fata la perete, si urla... si 30min. Deja ne stiu vecinii... ne-am intalnit la lift, si i-au zis: "mai plangacioaso" Mara a inceput sa cante. un AAAA, la unele cantece de pe cutiuta muzicala zice si ultimul cuvant. Sau ultima silaba. Sau ultimile 2 cuvinte . Dar a ainvatzat "da-te n colo" (asta e de la Melcul suparat) adriana, si eu zic mai bine amanatzi marea pt alta data. Nu e bai, se incalzeshte in curand... bafta lui sora lui Andrada! Ma duc sa inmi dreg vocea, maiine o sa cant. |
Bafta la gradi cea noua !
Si Vladuc se trage de putza, e prima grija cand ii dau jos chiloteii sau cand e la baie.
Crizele ... daaaaaaaaa, am facut cunoastinta cu ele, sper sa treaca altfel iau campii. Astazi chiar m-am suparat ca a facut o scena afara ceea ce nu s-a intamplat pana acum, sper sa nu se repete.
Si Vladuc canta : mami "Un motan cat un pisoi", Vladuc "pam pam papapam", mami "Sta pe-o lada de gunoi", Vladuc "pam pam papapam" si tot asa.
Pup fetele frumoase. si
Alysh, ma bucur ca esti ok. Ai grija totusi cu aspirinele si paracetamolul, si eu stiam ca nu sunt chiar bune cand alaptezi. Pai e parfum Luca daca te trezeste de 2 ori pe noapte, la fel si Andra, suntem norocoase, Doamne ajuta. Vladuc toata noaptea statea atarnat de tzatza, de altfel si ziua, iar o masa dura si juma' de ora, pe cand la Andra, in 5-7 min e gata.
Fug la Andra, va imbratisez, papaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...
Dani, mami de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
Lilly79 spune:
alysh sper sa treaca repede mastita. Si eu am avut un inceput de mastita la vreo 3 sapt dupa nastere si stiu ca aveam febra 38.5, frisoane si noduli durerosi si deabia ma taram prin casa si eram singura cu Julia acasa.Am citit ca in caz de noduli trebuie pus bebe sa suga si in alte pozitii ca sa desfunde canalele.
gabitzam nasol ca ati prins vreme asa urata.Sper sa iasa soarele curand sa puteti sa va relaxati si voi la plaja.
Felicitari copiilor cantareti.Julia canta doar La multi ani, si mai canta in japoneza-coreeana ei toata ziua ;inca nu a renuntat la limba asta.
cleo si Julia sare pe pat in dormitor, si intr-o seara a sarit si in sufragerie pe canapea si-a aterizat jos.Nu a plans, doar se freca la cot, dar nu s-a invatat minte.
Si nu ma asculta, pot sa zic ceva de 100 de ori ca tot degeaba si pana la urma ma enervez si tip la ea.Mamicile calme va rog sa ma invatati cum faceti voi cand nu va asculta copiii? Probabil acum isi spune cuvantul si faptul ca stam in casa de 10 zile. Inca mai are scoarte pe burta si pe spate si rupe tot ce prinde si are niste gauri pe piele of, of.Am chemat-o pe maica-mea vreo 2-3 zile ca mi se termina concediul si Julia inca nu e vindecata ca doctorita atata s-a socotit si invartit si-a zis ca nu poate sa-mi dea mai mult de 10 zile.Parca i-as fi cerut sa-mi dea bani din buzunarul ei, asa se uita la mine cand i-am cerut concediu sa stau acasa cu Julia.
Ati auzit ca s-ar putea mari impozitul pe salarii si tva-ul. Numai perspective "luminoase" avem in tara.Asa as pleca, dar unde, ca in toata europa e criza.
Va doresc un weekend placut si mult soare.
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)
belleane spune:
eu am avut o mare frica de saritul in pat. Copilul unor prieteni a sarit in pat si a cazut bineinteles cu capul de perete. Dupa aceea a inceput sa acuze ca il doare capul, nu vede etc de s-au tot plimbat oamenii aia juma de an pe la toti doctorii la verificari si controale.
Cand piticul meu face crize eu o iau ca pe o gluma si-i zambesc. Si in general ii trece repede. Incerc sa fiu cat mai calma eu ca altfel cu cat is mai nervoasa eu cu atat face o criza mai mare. De obicei imi face cele mai nasoale crize cand vrea la masa si nu e masa gata. Cred ca are o foame de lup atunci ar manca masa asa tare urla. De fapt cand strig eu la masa ea e prima.