Bv Tina,Ariana delfinasi de iul-aug 2010 (135)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ola!
Eu tocmai m-am intors de la o plimbare de 3 ore cu fetele toate. Am fost la policlinica cu cea mica la cantarit ca nu vroia sa sara de 10 kg, ne chinuim de juma de an. Dupa care pe langa mare, am facut cunostinta cu 2 gaste salbatice, la barcute, la magazin, la loc de joaca.
Si ma vaitam ca n-am energie , ce face lenevitul dimineata acasa .

Katalina, eu te inteleg. Vrei o experienta noua si placuta, go for it. Probabil te gandesti ca e ultima nastere asa ca vrei sa te rasfeti putin si bine faci. Si cu atat mai bine ca nu faci public sa-ti strice buna-dispozitie.
Larisa si cum pregatesti terenul sa scapi de epiziotomie. Faci masaj perineal? Mie mi-au pus comprese calde ca sa ajute zona sa se intinda usor si bine. Si parca mai sunt metode. O asteptam pe Tina sa ne spuna secretul ei.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 32+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Am uitat , mi-au spus ca se face clima doar la cerere, ca sa nu umileasca femeile, si sa anunt in avans daca prefer.. am zis ca prefer categoric si insist sa puna pe fisa mea, sa nu fac vreo nebunie prin piscina ca nu suport umilinta aia
Katalina deci suntem 2 care nastem in apa, o sa iti povestesc eu inainte cum a fost! Si o sa fac si poze!!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
33+ cu
AMR 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Despre baliuta,mi se pare ideala cea cu suport pentru cada : http://www.bestreclama ilegala - avertizare/p-5008-cadita-onda-evolution.aspx Latimea cazii trebuie sa fie 75 cm.Cred ca asa voi lua si eu, desi mi-ar place sa-i fac baie direct in cada,dupa 2-3 luni.

Racusor,esti o mamica scumpa si cu griji normale.A reusit vreodata bebe sa suga direct la sinul tau?Sa nu renunti,chiar daca ti se va parea imposibil pt inceput.



Catalina 31+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

katalina, o alegere minunata. intre timp: Mamaiaaa, pazea! vina katalina!!!

_

35+ AMR 4+ pozele noastre
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

katalina, o alegere minunata. intre timp: Mamaiaaa, pazea! vina katalina!!!

_

35+ AMR 4+ pozele noastre
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001)



Rodika, stai putin,lunea cealalata plec la Nisipuri o saptamina(am net si vb), iar cind nasc merg din nou cu copiii ,stam in Mamaia,cind mi se rupe apa, iau sotul,copiii si plec la maternitate.Acum lasind gluma ,chiar mi-ar place enorm sa fie si copiii cu mine, sa-l vada pe fratior imediat cind se naste,ar fi de vis pt mine.In Bucuresti nu-i puteam lua.Sa dea Domnul sa fie asa cum imi doresc.
Carmen, sa faci poze muultesi este f probabil sa scapi de epiziotomie, de asta mi-e groaza si mie.
Otilia,.Ce-a zis pediatrul de pitica cu greutatea?

vad ca nu puteti vedea cadita,este onda evolution.

eu, in rest inghit ampicilina,fir-ar sa fie,am repetat analiza,e gata luni,nu pot sta asa pina atunci.valoarea e 10.000,e limit inf

Catalina 31+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ref la clisma...desi apre f jenant, cica e o buna metoda de a porni contractiile...si la unele gravide are efect f rapid... ideea e ca la privat cel putin nu te fac sa te simti atat de naspa...ci totul decurge f normal, natural, incat nici nu stii cand ai scapat de ea...

*********************************************************
Andreea, Eric (9.12.2007) si 37+ cu bb Filip

AMR: MAI PUTIN DE 20 DE ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...

*********************************************************
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Racusor ce frumos ai povestit tu de nastere!!mi-au dat lacrimile!!!legat de alaptat iti doresc rabdare si calm si va fi bine!

Carmen merci de aprecieri insa totusi am 20kg in plus!!!!!si doar 33sapt!!!si se simt!!!!!!
As vrea si eu sa nasc natural in apa,dar nu prea am cum,asta e!te felicit pt alegere,si pe Katalina.

fetelor eu am o problema : de 5zile imi merge burtica,desi iau 3Fe/zi.Intr-adevar dr mi-a schimbat magneziul intr-unul mult mai tare Beres magnesium,si am inteles ca si de la asta pot avea diaree,mai ales ca iau doza tripla decat scrie ca e max pe prospect.le-am redus oricum de la mine putere la 4/zi in loc de 6.Oricum merg maine la dr si ii spun,dar sunt ingrijorata.Daca am ceva infectie?gen giardia sau e coli???



Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
32+ Carla Maria si Cristian Alexandru

AMR -5 saptamani

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

liniste mare astazi pe forum!!! se pregatesc un nou val de delfinasi?
maine dimineata merg si eu la un consult (ne urcam pe masa) si dupa amiaza mergem sa vedem ce mai face Bogdanel. Dupa saptamana asta plina de contractii, piederi de dop, secretii apoase am devenit cam paranoia asa ca mai bine ma duc sa vad care este treaba. sper sa mai stea cumintel macar pana sambata seara, sambata este botezul nepoatei. nu fac petrecere, un gratarel pe malul unui lac (ezareni pt fetele din iasi) si tare mi-as dori sa fiu prezenta.

37+ Bogdan-Andrei
AMR ~ + 2 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Kata, n-avem noi pediatru aici, suntem inapoiati rau. Joia pot merge mamele sa puna copii pe cantar si sa le masoare inaltimea. Azi a avut 10,4 kg si 84 de cm. N-am fost deloc stresata de greutatea ei. La un an avea 9,8 kg si dupa 3 luni in care am continuat cu alaptarea desi eram gravida, ea a slabit la 9,6 kg. E adevarat ca in acele 3 luni i-au aparut si dintii si maselele, a fost o perioada grea pentru ea. Dar cum nu a fost ok cu greutatea a intrat pe monitorizare ca nu arata graficul ei bine.
Carmen, sa stii ca ai dreptate cu clisma si cada. Eu nu m-as fi gandit. Eu cred ca voi face pentru ca ajuta sa coboare bb si asta este in interesul nostru, nu-i cazul de jena.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 32+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Otilia, nu, nu fac nimic ca sa scap de epiziotomie...as prefera si una mai usoara Masajul de care zici..nu prea am inteles cum sa il fac si nici nu intentionez....o sa beau ceai de zmeur din sapt 38 si granule homeopate...plus o sa rog moasa de la privat sa ma ajute daca nu sa scap de epizio...macar sa fie una mai mica. La tina is 2 ingrediente bebe mic si matusa moasa....ori io n-am nici una din ele... plus ca din ce am citit dupa ce faci la o nastere epizio...e cam greu sa scapi la urmatoarea fara.

Larisa 34+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 5+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput