HAI Ramona!BV Anca,Simona! Liliac mai-iun2010(97)
Raspunsuri - Pagina 15
maribell spune:

BINE ATI VENIT ACASA CORINA SI MARIA !!!! 

E SUPERBA MARIA.....SA FIE SANATOOASA, PAPACIOASA SI NECOLICOASA!!!!
MARIA
SUPER FERICITA
cu
ANDREEA ANTONIA
06.06.2010 
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24
maribell spune:
CE FRUMOS E LA TINE ARTU.....NU AI TIMP SA TE PLICTISESTI...
DAR AUZISEM CA DACA MANANCI CEAPA SAU USTUROI SE SCHIMBA GUSTUL LA LAPTE....
eu am inceput sa dau mai putin lapte...de ce oare????
asa repede?
ROCSY....
MARIA
SUPER FERICITA
cu
ANDREEA ANTONIA
06.06.2010 
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24
theophillina spune:
Ziua buna dragelor!
Lipsim si noi o zi si voi active-active, iar ati scris juma' de capitol!
Cristina, am adaugat in listuta si varsta sarcinii.
Gabriela_s, ce frumos povestesti tu acolo de cele 2 surioare, m-am emotionat f tare. Sa-ti traiasca, sa fie sanatoase si norocoase!
Anca16, bine ati venit acasa, inteleg ca v-ati acomodat deja. Ref la curatarea nasucului si eu aveam o problema cu asta, am o pompita de la Chicco dar n-am folosit-o deocamdata, Batista bebelusului mi se pare traumatizanta, asa ca am intrebat pediatra si mi-a zis sa-i pun ser fiziologic in nas si apoi sa curat cu un betisor de urechi. Asa fac in fiecare seara la baita si vad ca e f bine.
Ioana, ref la ceai, eu ii dau baby calm (acum mai rar e-adevarat), insa si Kinder Tea asta desi nu i-am dat scrie pe el ca e din plante, fara adaos de zahar, conservanti sau produse chimice. Si sotul meu tocmai a terminat Dr. House si a fost f trist, stie destul de multe lucruri despre bebei, unele din ele invatate de acolo.![]()
Lenabum, of, prin ce ai trecut...nici eu n-am fost mai departe desi bebele meu nu a avut asa probleme ca bebita ta, o sa scriu si eu povestea nasterii...important e ca e sanatoasa!
Simona, bine ati revenit acasa, acomodare usoara!
R_ocsy, asa si eu ca si tine, ziceam ca nu fac aia, nu fac ailalta si acum exact pe dos fac.
Cand il vad pe bebe asa mititel mi-e mila de el sa-l las sa doarma singur, sa-l las din brate etc. Si noi facem baie si la 10 si la 11 seara pentru ca eu nu trezesc copilul niciodata din somn pentru hrana, schimbat sau baie.
Marlena, incearca pentru ragade si crema pentru mameloane cu lanolina de la Medela. Poate te ajuta, am auzit numai lucruri bune despre ea. Daca eram in Ro ti-o trimiteam pe a mea neinceputa, ca eu n-am avut nevoie de ea.
Racusor2010, asa mi-a zis si mie pediatra ca bebe tre' sa manace 120 ml/kg zilnic, dar la prematuri nu stiu cum e. Bebele meu manaca oricum mai mult.
Maria, esti o figura, zau asa! 

Simpatica foc povestea nasterii tale, desi super grea, tu mamica puternica aia avut puterea sa treci peste si sa ne-o povestesti cu mult umor. BRAVO!
Iar cu "babaul intruchipat" esti f tare!
Ref. la ceai bebele meu il bea fara probleme, nu are probleme cu gustul, am baut si eu sa vad cum e si mi se pare bun la gust destul de dulceag, nu iti recomand zahar deloc, eu am zis ca macar pana pe la vreo 3 ani sa nu-i dau lui bebe zahar deloc, sper sa si reusesc. Si, da cu 120 ml/kg asa mi-a zis si mie pediatra ca tre' sa-i dau lui bebe, dar si al meu manaca mai mult. Ideea de baza e ca bebe manaca cand ii e foame cat are nevoie, asta e cea mai buna masuratoare, cred eu.
Corina, bine ati revenit acasa, acomodare usoara, va asteptam cu povestea nasterii!
Vazut pozici cu floricelele de liliac nou aparute in album: Bianca Maria de lenabum, Alexandra Ioana de gabriela_s, Razvan de anca16, Dragos Ovidiu de discordia, Maria de corinasmile, Mihai de oanarus. Sunteti toti niste frumosi, sa cresteti mari si sanatosi!
Noi raportam ca suntem cumintei, ne trezim doar o data pe noapte, nu plangem decat daca ne e foame, ne-a cazut si buricul aseara si azi am implinit 10 zile de viata!
Theodora mami de
Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
theophillina spune:

BRAVO ANCA16

BINE AI VENIT PE LUME BEBE RAZVAN

BRAVO SIMONA

BINE AI VENIT PE LUME BEBE RALUCA

Theodora mami de
Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
theophillina spune:
Ioana, Maria, si eu stiam ca de la ceapa creste productia de lapte, de asemenea si de la bere.
Theodora mami de
Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
veronicach spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui r_ocsy Si dulcineea noastra invata sa scoata sunete : tocmai a descoperit ca poate sa tipe si sa vezi ce ii mai place. Incearca sa scoata si cateva sunete dar nu prea ii ies. Rade cu gura pana la urechi cand ii vorbim iar cand ii scot aerul si adoarme pe umarul meu in ciuda bataii de pe spate , rade in hohote prin somn ... treaza inca nu am auzit-o. Ieri a descoperit ca poate sa isi miste capul din gat , de la dreapta la stanga cand sta la verticala, bine-nteles tot cand ii scoteam aerul si se amuza teribil ... mai putin eu cand am realizat ce face, ca nu stiam cum sa o iau in brate mai repede ca sa nu mai repete cascadoria cu gatul, cel putin inca 2 luni !!! R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 ) |
rocsy nu inteleg ce te-a speriat, faptul ca isi rotea capusorul ?
spune-mi si mie ca poate fac ceva gresit si nu stiu
eu il las la verticala sa isi roteasca caputul daca doreste, important e sa nu-i "cada".
mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian10.05.2010
gabriela_s spune:
Hello,
ce ziceti voi acolo de ceapa?Imi dati idei,nu de alta dar am in gradina ceapa verde,abia ce a iesit![]()
Pana acum m-am ferit,desi pediatrul mi-a zis ca am voie sa mananc orice imi place si imi face mie bine,exceptand cafea,alcool,tigari,ciocolata,din astea.
maribell
tu practic ti-ai dus travaliul "pe picioare" acasa,bine ca ai reusit sa te aduni pentru bebelina ta.foarte tare faza cu "stiam ca o sa te intorci"![]()

Mami de poznase: Adriana Maria
(11.01.2007) si
Alexandra Ioana(05.06.2010)
Blog de mama si nu numai
arturicii spune:
deci deschidem sezonul la mancat ceapa;
Maribell, cum ziceam, ceapa sa traiasca, productia sa creasca![]()
Theodora, am inteles cum e cu ceaiul; 
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
veronicach spune:
eu stiu ca ceapa , usturoiul fac parte din lista celor "interzise"
precum orice condimentat
...
mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian
10.05.2010