Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

multumim mult

plec jumatate de ora ..tocmai acu mi-a gasit geanta pt laptop..si daca nu luam in seara asta se muta domo din loc..

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

vasilasanita, mie mi-au iesit 25 leucocite in urina. urmatorul pas este sa duci pipi steril pt urocultura. Urina se recolteaza putin altfel, trebuie sa te speli f bine inainte, sa lasi sa curga un jet si abia apoi sa pui in urocultor. Eu am facut asa si mi-a iesit urina sterila.Daca era o bacterie care sa fi dat infectie urinara iesea sigur, dar nu a iesit nimic. Poate e o greseala sau o infectie vaginala. Ai facut culturi de col/examen citovaginal?

Daca iese infectie urinara trebuie sa iti faca antibiograma si din antibioticele la care e sensibil microbul iti da doctorul ceva ce e permis in sarcina.

Bebelu, simpatica si buburuza ta!

Roxana, refa analiza la alt laborator, trebuie sa fie greseala!

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

gabriela mie mi-a facut gineco meu planu asa:
morfologie fetala (adica eco) S14-21 (trim 1) si s20-24 (trim 2).
si Dt s11-13, TT s14-21 (asta e la sange, si se face la max 24 ore dupa ce ai facut eco).

Vezi ca nu se "pupa" chestia cu 24 de ore cu saptamanile de la DT si morfo de trim I. Eu stiu sigur ca morfo de trim I se face intre sapt 11 si 14. Doar si tu ai facut-o deja, nu?

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ioana nu am facut nimic
pe 28 merg sa fac morfologia iar DT nu il fac.
ieri am facut eco doar asa k i-am facut o surpriza sotului de ziua lui.

eu asa auzisem k e mai bine facuta in 24 ore dupa eco.
medicu nu mi-a zis nimic. ca inca nu am vb de asta.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 11+

Mergi la inceput

stai k am gresit
pt trim 1 e eco s12-14 si DT 11-13
trim 2 eco 20-24 si TT 14-21.

scrisesem pe foaie cele de trim 2 dar nu am notat de cand sunt
si le-am scris pe alea la trim 1

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Da bebelu, dar daca zici ca intre 11 si 13 sapt se face DT si eco morfo intre 14 si 20 sapt...nu are cum sa se faca analiza la 24 de ore de eco, ca nu e posibil temporal, nu? La asta ma refeream. Aveti grija sa mergeti la eco morfo pana in 14 sapt, nu mai tarziu, ca va duceti degeaba. Masuratorile trebuie facute musai inainte.

DT faceti? Eu nu fac. Nu am facut nici la prima sarcina si nu fac nici acum. Poate doar sa ma oblige medicul... dar nu-i vad folosul...

Cat despre incompatibilitatea de grup sanguin, la noi exista. Eu O1, sotul A2. N-am facut nicio dozare de anticorpi, dr a zis ca nu e nevoie. David are gupa mea de sange, banuiesc ca de-asta a fost ok. A facut un icter ff slab. Daca e sa aiba grupa sotului, fetita va face un icter mai pronuntat...sa vedem daca zice dr. ca trebuie sa fac dozare de data asta...

Mergi la inceput

am corectat

Albumele noastre

Mergi la inceput

Am vazut ca ai rectificat... induceai burtile in eroare

Mergi la inceput

nu mi-am dat seama ca am gresit
oricum m-au zapacit de tot saptamanile de eco cu cele de sange cu alea de sarcina..

Albumele noastre

Mergi la inceput

Eu am crezut ca ai facut morfo-fetala, daca ai zis ca ti-a masurat pliul nucal... deci n-ai facut inca!

Mergi la inceput