Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Shines, ti-am vazut pozele, f faine! Si arati f bine. E fetita voastra? Ce mare e!!!

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

nuuu
mi-a masurat ea sa vada dc e ok.
dar nu am facut morfo
peste o sapt merg.

dar acu am o probl
dc bb e mai mare cu o sapt, si asta stiu de la prima eco, tot la 13 sapt tre sa merg calculate de la um?
deci dupa um am 11s si 3z si dupa masuratori 12s si 3z.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 11+

Mergi la inceput

Cat ar fi atunci pe 28?

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Ideea e urmatoarea: bebe poate fi mai mare ca dezvoltare, dar tot 11 s are sau bebe e mai mare ca varsta... si atunci ar trebui sa schimbi programarea...

La mine stiu sigur ca e mai mare, ca stiu exact cand a fost conceput... am ovulatia mai devreme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ioana, pliul nucal se masoara la orice eco (daca e facuta la termenul potrivit pentru aceasta masuratoare). Nu trebuie sa fie eco morfo.

Deea, mamica de raza de soare Daria si burticutza de 9 saptamani si ceva

made in Brasov

Mergi la inceput

dupa um ar fi fix 13 sapt
dupa masuratori 14.
dar medicu a zis k cel mai bine sa merg la 13.
eu sper sa fie bine k de schimbat data nu prea am cum. abia am gasit acu 4 sapt liber cand am facut prog. acu chiar k nu am cum
dar ma gandesc sa nu fie vreo probl.

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

pai si eu stiu sigur k a fost conceput pe 7 aprilie
um a fost 30martie
deci in a 9-a zis am ramas.

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Dragelor, azi recunosc ca scriu fara sa fi citit tot ce ati scris voi, dar ma cam grabesc. Am intrat repejor sa va pup, pentru ca iesim in oras. Draguta coincidenta - ca si Carmen Marieta, aniversam si noi 4 ani de la nunta
Asa ca va pup repejor, poate vb mai tarziu!!

_
BB e deja pe drum
10+
bebe creste

Mergi la inceput

la multi ani ROXX
multi ani fericiti si voua
si sa va bucurati de bb sa va iubiti mult si sa faceti multi ftatiori si surioare
distractie placuta

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

roxx sa fiti si voi fericiti, sa va iubiti mult si sa fiti sanatosi alaturi de buburuza voastra!

Raluca si la mine e aceeasi treaba... m-a chemat la 13 S si 3Z ptr pliul nucal si eu o sa am (la fel cum spuneti si voi din cauza ovulatiei prea devreme) 14 S si ceva. Acum n-or fi amandoi dr la fel de nebuni, nu? Pe 1 am eu programarea

11+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput