Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (11)
Raspunsuri - Pagina 7
ROXANA_82_CT spune:
pai da .. nici eu nu stiam ce e RPR-ul. nu am dus o viata agitata si m-a ferit Dumnezeu de astfel de boli. analiza este la sange, cea pe care am facut-o. inca nu am reusit sa ajung sa imi ia si secretie pt analiza
7+
bebelu86 spune:
ioana uite si buburuza mea ![]()

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 11+
Irinukaaa spune:
Eu vad ca n-am facut RPR-ul asta.
Sper sa nu fie vreo problema, dar nu mi-a recomandat-o nimeni...
vasilasanita cum ai tu leucocitele 10-15? Ca din cate vad la mine este scrisa o singura valoare (6.37) si ca interval normal spune ca trebuie sa fie intre 4-10.
Azi am resimtit si eu din plin greturi... brrr ce rau a fost! Sper sa fi fost ceva de moment, ca de ceva sapatamani cam uitsem cum e...![]()
Este normal sa mai simt cate o intepatura in partea de jos a burticutei? 
11+
Shhhht! Cresc...
Shines spune:
Buna burtici 
roxana..cand v-ati casatorit nu v-ati facut analizele alea obligatorii ? hiv si sifilis parca ..ajuta mult daca le faceati atunci ..90% din cazuri se ia sexual..dar exista si 10 % alte posibilitati ..
totusi..nu dispera si nu te simtii jenata, nu ai de ce ..repeta analiza si fi optimista ..nu te consuma ...

Irinukaaa spune:
Hi-hi! Arata ca un adevarat bb si buburuza ta! E dulce tare! Sa fie sanatoasa si sa stea acolo in burtica cumintica pana la termen!!!

11+
Shhhht! Cresc...
ROXANA_82_CT spune:
bebelu, minunata buburuza ta!
eu mi-am mai revenit un pic, am frecat netul pana acuma. si incerc sa ma linistesc. am gasit informatiile astea, care imi mai ridica moralul: "Principalul lor dezavantaj (se refera la vdrl si rpr) este ca se asociaza cu o rata importanta de rezultate fals pozitive, in special la gravide (la aceasta categorie, aproximativ 28% din rezultatele pozitive pentru RPR pot fi biologic fals pozitive)"
Doamne ajuta!
7+
ROXANA_82_CT spune:
pai, din cate imi amintesc, inainte de casatorie eu am fentat acele analize pt ca facusem un set inainte, iar al meu sot le-a facut pe bune si erau ok. si deja locuiam impreuna de un an, deci daca lui i-au iesit ok analizele, care erau sansele ca la mine sa fie o problema? daca avea unul, sigur aveam amandoi, dar asa ...
7+
bebelu86 spune:
eu am decat vdrl facut care e nagtiv
nu am facut nici leucocitele .sau poate le-am facut dar dc are prescurtare..nu stiu care e 
ROxana vezi...? deci se paote sa fie gresit
hai linisteste-te k va fi bine.

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
bb 11+
Shines spune:
incredibile pozele cu buburuzele..imi dau niste emotii ..
si eu am poze..de la 9 sapt si 5 zile...da nu arata asa ...adica nu se vede asa clar..decat un cap mare si niste mugurasi (maini si picioare)....unde sa pun si eu poza sa va arat ?
bebelu86 spune:
irina pai e deja format tot
sa vezi ce jucaus e
si cat sare si se intoarce si nu are stare deloc.
iti vine sa il mananci cand il vezi. 
abia astept sa treaca si sapt urm si sa merg sa il vad din nou
de data asta pe 4D ![]()
Albumele noastre
bb 11+