Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (11)
Raspunsuri - Pagina 6
bebelu86 spune:
ma bucur k esti bine
oricum ai grija si fi atenta la detalii.
si dc e ceva suspect fuga la doctor 

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 11+
LunaNoua spune:
Bebelu
Sunt bine. Am primit niste fistic, si rontai la ele de zor. Eu trebuie sa gasesc solutii la oprirea foamei fara sa mananc prea mult, caci mereu ma apuca o foame de lup, dar care trece repede. Poate si dimineata, tot de la foame mi s-a tras cu durerile alea. Si adineauri ma simteam un pic indispusa la stomac ... am papat niste fistic .. si totul a redevenit roz
Eu nu sunt obisnuita sa mananc des. Aveam zile inainte cand mancam o data pe zi. De obicei mancam doar de 2 ori pe zi, dar niciodata de 3. Nu aveam timp, dar nici foame nu mi se facea
Acum nu mai pot rezista intervale lungi de timp fara sa pun ceva in stomac 
Deea, mamica de raza de soare Daria si burticutza de 9 saptamani si ceva
made in Brasov
sensibila spune:
Buna, scuze de deranj.
Vroiam doar sa anunt daca e cineva interesata de o
TRUSA EPIDURALA / PERIDURALA BRAUN, NOUA NEDESIGILATA, NU AM AVUT NEVOIE DE EA deoarece am nascut prin cezariana ASA CA ESTE EXACT CU AM CUMPARAT-O DIN FARMACIE SI AM INCLUSIV BONUL DE LA EA. PRETUL IN FARMACIE 105.50 LEI. Eu o vand la 80 lei. Termenul de valabilitate de pe ea este 10.2014
Daca e cineva interesata astept PM.
Sarcini si nasteri usoare sa aveti !
Mami de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
vasilasanita spune:
Mi a iesit la sumarul de urina 10-15 leucocite si dr zice ca tre sa iau amoxicilina. Pana una alta trebuie sa repet analiza.
Voi ati luat ceva la nr asta de leucocite?
Sper sa mi raspundeti.
Pupici.
Sunt in sapt 9.
Dumnezeu ne va ajuta!
bebelu86 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vasilasanita Mi a iesit la sumarul de urina 10-15 leucocite si dr zice ca tre sa iau amoxicilina. Pana una alta trebuie sa repet analiza. Voi ati luat ceva la nr asta de leucocite? Sper sa mi raspundeti. Pupici. Sunt in sapt 9. Dumnezeu ne va ajuta! |
eu nu stiu ce sa-ti zic
decat k dc nu esti sigura de rez, refa=l,
daca nu esti multumita de ce zice medicu mergi si la altu si afla alta parere.
Doamne ajuta sa fie bine.

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
bb 11+
danina spune:
Cand credeam ca am scapat de greturi au revenit cu tarie, nu mai sunt asa dese insa ma ia dupaamiaza de nu mai pot trebuie sa fug de la birou sa nu se sperie fetele cand ma stramb.....![]()
Speram sa ne refugiem si noi in wekend-ul asta la mare, mai ales ca azi am avut serbarea si nu o mai duc pana in toamna. Abia pe 26 plecam in tarile calde o sapt sper sa fiu bine.
Inca nu am reusit sa merg la analizele oficiale, iar din cauza furtunii imi intarzie si rezultatul la dublu bitest ca sa stau si cu emotii mai mult.
Danina si
Diana - strengarita familiei
Poze 2006
DIDI -Terorista casei - 3 ani
ROXANA_82_CT spune:
off, fetelor, imi este jena sa va scriu asta, zau , pt ca nu am mai fost pusa in situatia asta, dar simt ca o iau razna. am luat analizele, toate bune, in limite normale, TORCH ok, atat cat am reusit sa il citesc, o urma de hematii in urina si hemoglobina cu cateva sutimi sub limita normala. dar ce ma macina, ultima analiza de pe lista, mama ei
RPR - POZITIV +++, cand trebuia sa fie negativ.
Am cautat eu calma pe net sa vad ce este si gasesc, ca e vorba despre sifilis. Am inlemnit! Eu stiu ce am facut si nu am gresit fata de sotul meu, si am incredere si in el. Amandoi am mai avut parteneri inainte, dar nu pasageri, si poate nu putem baga mana in foc pentru ei, dar niciodata nu am avut simptome. Am fost periodic la consult ginecologic, mereu era ok totul, nici urma de semne ce ar fi putut indica un sifilis. Am mai facut inainte analize pt BTS, si eu si el, si nu au iesit anormale. Si acum asta ... Nu stiu ce sa cred. Am gasit pe net cum ca valorile pozitive ridicate (cu multi de plus) pot fi eronate si ca se recomanda repetarea lor. Dar pana le repet, spuneti-mi va rog, s-a mai confruntat cineva cu rezultatul asta urat?
7+
bebelu86 spune:
roxana eu zis sa stai linistita si sa o repeti
offf,,,nici nu stiu ce sa zic in sit asta,
sper s fie bine si sa fie gresit,
mai ales k ai mai facut si inainte si totu era ok.
nu prea are cum sa fie acu pozitiv.
unde ai facut analiza?
vdrl cum a iesit?
Albumele noastre
bb 11+
Irinukaaa spune:
Carmen_Marieta sa aveti o viata lunga, plina de iubire! La multi ani fericiti!!!
lcazangiu poate ai avut ovulatia mai tarziu sau cine stie de ce dr nu s-a putut vedea. La mine s-a vazut la eco abdominala de prima data (5S si 2Z), fara probleme chiar (doar sacul, ulterior la 7S si 2Z s-a auzit inimioara si s-a vazut si embrionul). O fi depinzand si de dr si de ecograf (asta sunt aigura)! Si daca tu zici ca nu ai mers la gine'... atunci inca un motiv in plus sa nu crezi tot ce auzi! Nu fi trista, incearca sa gandesti pozitiv. Foarte bine ca ai facut beta hcg, macar sti cu ce ai de a face! Tinem pumnii sa fie doar o eroare de eco si sa fie bine!

Of LunaNoua imi pare rau. Poate nu este nimic ingrijorator si mai ales daca ai spus ca au trecut... las ca va fi bine! Mergi la urgente daca e ceva!

Stiu prin ce treci cu mancarea. Si eu la fel eram... mancare o data pe zi (si aia seara), in cel mai bun caz mai rontaiam ceva peste zi. Acum... de dimineata pana seara tre sa pap ceva,,, si cand ma ia foamea... ma ia cu lesin daca nu mananc.
tierry la mine au dat igM cu valori si cu intervalul de valori care ar fi normal. la igG nu au dat valori, decat negativ/ pozitiv. 

vasilasanita refa oricum analiza. Poate fi o greseala. Si un antibiotic nu se da asa dupa ce presupune dr ca ar fi bine, ci se face obligatoriu ANTIBIOGRAMA pentru a vedea la ce antibiotic esti sensibila.
Roxana_82_CT sincer nici nu stiam ce este RPR-ul asta. Poate fi o greseala, acum nu dispera si tu. Probabil ca exista tratament nu? Tu refa analiza!!!
11+
Shhhht! Cresc...