Ortoped adulti -in Bucuresti

Ortoped adulti -in Bucuresti | Autor: Natasa

Link direct la acest mesaj

Va rog sa-mi recomandati un ortoped bun, pe care sa-l poti intreba diverse fara sa raspunda cu sictir si preferabil sa lucreze si la o clinica particulara pentru a fi mai usor de gasit (evident ma duc si la spital, dar acolo medicii sint mai pe fuga). Multumesc mult!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

eu am mare incredere in Dr Filip Marius, de la spitalul Municipal, inainte il gaseai si la Medicover dar acum nu cred ca mai are contract cu ei.
E un medic si un Om de exceptie...singurul care a incercat sa gaseasca o explicatie logica la nenumaratele mele probleme cu coloana, picioare etc...
Succes!

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

MUltumesc, o sa caut pe net sa vad unde-l gasesc.

Edit: din pacate nu mai e pe lista medicilor de la Medicover. Crezi ca il gasesc daca merg direct la spital?

Mergi la inceput

eu zic ca daca mergi aoclo la 8 dimineata il gasesti cu siguranta...eventual poti sa suni sa nu fie in concediu
sanatate multa

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

multumesc mult. Sa sun la centrala spitalului sa intreb?

Mergi la inceput

pai cred ca da, si eventual ceri pe sectie l aortopedie unde este dr Filip

Poze noi

Poze

Mergi la inceput