Va rog sa-mi recomandati un ortoped bun, pe care sa-l poti intreba diverse fara sa raspunda cu sictir si preferabil sa lucreze si la o clinica particulara pentru a fi mai usor de gasit (evident ma duc si la spital, dar acolo medicii sint mai pe fuga). Multumesc mult!
eu am mare incredere in Dr Filip Marius, de la spitalul Municipal, inainte il gaseai si la Medicover dar acum nu cred ca mai are contract cu ei.
E un medic si un Om de exceptie...singurul care a incercat sa gaseasca o explicatie logica la nenumaratele mele probleme cu coloana, picioare etc...
Succes!
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
MUltumesc, o sa caut pe net sa vad unde-l gasesc.
Edit: din pacate nu mai e pe lista medicilor de la Medicover. Crezi ca il gasesc daca merg direct la spital?
eu zic ca daca mergi aoclo la 8 dimineata il gasesti cu siguranta...eventual poti sa suni sa nu fie in concediu
sanatate multa
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
pai cred ca da, si eventual ceri pe sectie l aortopedie unde este dr Filip
Poze noi
Poze