cine va fi urmatorul presedinte?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns psichoMom spune:

Citat:
citat din mesajul lui allinta

Citat:
citat din mesajul lui psichoMom

Citat:
citat din mesajul lui allinta

Cine va fi urmatorul presedinte : sper ca nu Dan Diaconescu !
A devenit mare erou national, fiindca a fost cercetat in stare de arest pt santaj.
A gasit de cuviinta ca este momentul propice de a anunta ca va infiinta un nou partid politic, pt a scoate tara din criza, si ca va candida la presedentie.
Tara nostra a devenit o scena deschisa pt toti clovnii Romaniei.

Sincer, mie mi-e teama de acest personaj... mai ales acum ca i-au ridicat mingea la fileu cu arestarea asta...
am auzit aseara niste aberatii din gura lui pentru care l-as inchide imediat la loc si pe el si televiziunea lui...
Este incerdibil: daca vor castiga alegerile vor desfiinta arestul preventiv (mai putin pentru criminali si violatori), vor impune taxa de 10% pe venit pt firme si atat... vor da cate 20000Eur fiecarui roman cu prioritate celor care se vor imbulzi sa se inscrie in partidul lui... Si astea sunt doar cateva exemple ca nu m-au mai tinut nervii sa-l ascult...
Si stiti de ce mi-e teama? Stiti vechiul citat din Lapuneanu ala cu Multi da prosti, prosti da multi? Ei, astia il adora... Nu mai miros ei nici frauda nici manipulare, nici nimic... ce Bunicuta, ce PSD, ce Vadim??? Diaconescu frate dc tot ne trebuie unul cu -escu in coada...

Eu sper ca poporul roman, in marea majoritate, a devenit mai intelept.
Nu a reusit Vadim sau Becali, de ce ar reusi Diaconescu ? Ca e bun de clovn, da. Dar sa ne gandim ca ar fi capabil sa conduca o tara, in niciun caz. Cred ca nici oamenii din cel mai indepartat cotlon, nu cred asta. Si daca e dispus sa dea cate 20000 E la fiecare inscris in partidul lui, va da faliment in curand, oricat de multi si negrii ar fi banii aia.
Ma indoiesc ca unul ca el ar avea sanse. Cred doar ca ni se distrage atentia de la viituri si inundatii + criza care se adanceste.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Nu, tu nu ai inteles... nu vrea sa dea de la el...

Omul este periculos si sa ne fereasca Dumnezeu de el daca nu va fi condamnat (este in continuare cercetat... in libertate dar nu a scapat, sper). Ar fi imprudent sa nu fie bagat in seama... Este foarte inteligent, fara scrupule si expert in arta manipularii maselor... sunt convinsa ca tot circul asta pe care il face acum era pregatit de mult si nu astepta decat momentul propice sa-i dea drumul... si iata ca avenit: l-au arestat, putin pripit, i-au dat drumul dupa 3 zile si l-au facut erou mai ceva ca pe Becali....

Aseara m-am cutremurat... se facuse coada la el in studio, venisera din toate colturile tarii cu diverse probleme si el statea si ii asculta si le promitea ajutor... Venisera ca la ultima speranta, ca la salvatorul natiunii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Poporul se va fi inteleptit sau nu... cine stie...? dar lasa ca ne salveaza diaspora si voteaza pentru noi, cei care nu stim in ce lume traim...
Asa ca va fi 'escu' sau nu, intrebati-i pe ei... ne tezim ca modifica constitutia si il pun pe base pe vecie, ba devine si ereditara functia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui l_carmen2003
lasa ca ne salveaza diaspora si voteaza pentru noi, cei care nu stim in ce lume traim...

In primul rand, ce ai cu diaspora?
In al doilea rand, majoritatea voturilor din strainatate au venit nu de la romanii stabiliti de ani de zile in strainatate, ci de la cei care lucreaza temporar acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Citat:
citat din mesajul lui l_carmen2003

Poporul se va fi inteleptit sau nu... cine stie...? dar lasa ca ne salveaza diaspora si voteaza pentru noi, cei care nu stim in ce lume traim...
Asa ca va fi 'escu' sau nu, intrebati-i pe ei... ne tezim ca modifica constitutia si il pun pe base pe vecie, ba devine si ereditara functia...

"La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire

adaug la ce ai spus , ca au pus si din burta voturi ... auzi , vreo 3 000 in franta au votat ... hahaha , ce minciuna si ce hotie si tot asa

hai ca ma abtin ..., nu mai spun mai multe , accident azi cu masina ... sunt terminata de soc mai mult ... un securist de la ambasada franceza , dar mucles , vina lui, s-a bagat cu forta in coloana , fara semnalizare ..., mucles , ca e roman securist

offfffffff

Salvati Manastirea Negru Voda

http://ajutor-manastire.blogspot.com/
http://www.cetatuiamuscel.ro/index_2.html

melodia mea
http://www.youtube.com/watch?v=W3fnZF1hXRo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

votul diasporei a fost intotdeauna cam nesemnificativ, dupa mine.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

legat de D Diaconescu, mai luati in calcul si ce oameni il sustin. uitati-va putin la acest aspect. situatia se aseamana putin cu cea a lui Vadim de acu nu'st cati ani, cand se credea salvatorul natiunii si facea promisiuni furibunde. sau cu Becali, care se credea soarele de pe cer, salvatorul sfant al Romaniei.

nu va avea sanse Diaconescu, electoratul s-a mai educat in acest sens si nu mai inghit gogosi mincinoase.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

nu m-am gandit la diaconescu never ever , si cine se ducea la el , a fost basescu la el in studio ? daaaaa
a fost udrea ? daaaa
a fost boc ? daaa
diaconescu e un bufon penibil

Salvati Manastirea Negru Voda

http://ajutor-manastire.blogspot.com/
http://www.cetatuiamuscel.ro/index_2.html

melodia mea
http://www.youtube.com/watch?v=W3fnZF1hXRo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

PsichoMom, un om nu poate fi arestat sau condamnat doar pentru ca nu ne place noua fata lui. Circul oribil facut de procurorul cu un IQ la limita retardului care a construit rechizitoriul impotriva lui DD si a obtinut masura arestarii cu ajutorul unei judecatoare cu IQ asemanator nu a avut decat doua efecte foarte negative:

1. L-a facut pe DD in mod gratuit "martir al poporului"
2. A adus atingere grava imaginii justitiei din Romania

Pe ce "probe" contine ancheta acum, DD nu poate nici macar fi pus sub acuzare, daramite comdanat. Putina gandire critica, va rog.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psichoMom spune:

Citat:
citat din mesajul lui inaioana

PsichoMom, un om nu poate fi arestat sau condamnat doar pentru ca nu ne place noua fata lui. Circul oribil facut de procurorul cu un IQ la limita retardului care a construit rechizitoriul impotriva lui DD si a obtinut masura arestarii cu ajutorul unei judecatoare cu IQ asemanator nu a avut decat doua efecte foarte negative:

1. L-a facut pe DD in mod gratuit "martir al poporului"
2. A adus atingere grava imaginii justitiei din Romania

Pe ce "probe" contine ancheta acum, DD nu poate nici macar fi pus sub acuzare, daramite comdanat. Putina gandire critica, va rog.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.

Nu inteleg unde nu am fost pe aceeasi lungime de unda cu ce ai scris tu mai sus... Poate doar am lasat sa se inteleaga altceva... Deaprte de mine dorinta de a fi cineva condamnat pe nedrept. Da, nu va fi condamnat pt ca nu au probe impotriva lui... din pacate...
Ca am zis ca ar tr arestat si televiziunea lui inchisa pentru ce debiteaza pe post si pentru manipularea scaroboasa pe care o exercita asupra unor oameni fara educatie... hmmm, mi-asi dori sa aibe codul penal un articol care sa-i vina de hac... dar nu exista... Desi nu stiu... pentru chestia ca promite 20000eur celor care se inscriu in partidul lui, ar trebui sa-l pedepseasca legea cumva, habar n-am daca se poate...

Kariguld, tu traiesti in Romania sau acolo unde esti ai posibilitatea sa vezi OTV? Crede-ma ca omul asta chiar a reusit a influenteze multa lume simpla si necajita. E mai periculor decat Vadim sau Becali, iar situatia socio-economica din momentul asta il face din ce in ce mai periculos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

sper ca ne-am lamurit-runda finala DD cu oricine din PDL .

Mergi la inceput