Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 2
Ina_3040 spune:
Asa Miria deci pana la urma ai rupt pisica in doua si te-ai facut bruneta; desigur ca asteptam pozele de rigoare.
Roxana sper ca esti mai bine cu urechea.
Am si eu o intrebare legata de pompa de muls. am primit imprumut o pompa electrica de la Avent da nu reusesc sa fac nimic cu ea. Cand il pun pe Robin la san si am senzatia ca nu a mancat sa goleasca tot incerc sa mai scot ceva cu pompa sa pun la frigider caci stiu ca peste juma de ora plange de foame si sa incerc si cu biberonul (ca la san adoarme) insa nu scot decat 2 picaturi si am senzatia ca nu ma trage deloc pompa, nu stiu cum sa explic. azi am incercat iarasi si tot asa am patit. si dupa ce am lasat pompa balta si l-am pus din nou la san il auzeam clar cum sugea si inghitea, deci lapte mai era. foarte ciudat, ori nu e eficienta pompa asta pt sanii mic? ori nu stiu eu sa reglez frecventa cu care trage? ati mai patit careva asa?
va pup pe toate si o seara cat mai racoroasa!
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#
miria_cristina spune:
Am uitat sa va zic ca astazi, in premiera, cantarul cel indaratnic a aratat 69 kg. Chiar daca acuma ar arata iar 70kg nu mai conteaza, mi-am vazut visul cu ochii, am trecut dincolo de bariera aia nesuferita de 70kg.
Nu credeam ca voi ajunge momentul asta, eu care eram numai cu 54 kg si daca muream cu ele de gat!!
Or fi ceva blesteme din trecut.
bordeancavio spune:
ina, eu am probleme uneori cu pompa, a mea e manuala avent, cand sinii sunt cam goi, in sensul ca nu stau in pompa, pt ca nu sunt unflatii si sunt cam mici. atunci trebuie cu mana sa tin sanul in pompa si sa il potrivesc, eventual sa il presez ca sa stea bine, sa faca priza si sa traga pompa. poti sa incerci. eu asa scot cam 100-120 din ambii. eu oricum bag pompa de 2 - 3 ori pe zi, si rezulta 2sau 3 mese pt bebe din bibe, si il mai pun si pe el uneori la san. restul sunt lapte humana. astae, decat deloc... macar inca un pic, cat o mai fi si s-o mai putea. la mine e si de la oboseala. el noaptea doarme prost, se tot trezeste si ma scol din ora in ora. sunt chaiuna de somn, si ziua nu prea apuc sa dorm decat daca se ocupa altcienva de bebe. pt ca el doarme putin ziua, sau atunci eu am treaba, sa sterilizez, spal, calc pt el.
mami de Tudor Cristian 23.04.2010
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
dayanara spune:
vio merci de raspuns, intrebasem pe briza ca mi.a sarit in ochi data nasterii aproape de silvana
denisa nu mi.e ca moare de foame, dar daca nu.i dau la 3-4 se
trezeste la 6-7 sau 8 si pana ii dau pana ragaie nu mai am cand sa dorm ca se trezeste ivan, asa daca.i dau la 3 dorm pana la 8-9 ca omu si eu :))
miria merci
si eu mai am zile cand ma urc pe pereti si merg pe tavan de aia cred ca m.a luat si urechea, dar nu.ti insel asteptarile: mi.a trecut prin cap ca am vreo tumoare care apasa pe timpan :))))
alexandra tare frumos copil ai! are cateva poze care mi.au adus aminte de ivan, tare mai vreau un baietel! si patutul cu aparatoare e superb exact pe gustul meu
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
dayanara spune:
offtopic: cum sterg un user facut in facebook?
POZE
AMr...2kg
andira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara offtopic: cum sterg un user facut in facebook? |
Aceeasi intrebare pentru unul facut pe hi5 , va rog.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
CoriMami spune:
Fetelor, am admirat iepurasii inotatori cu mare drag!
Am vorbit si cu prietena kinetoterapeut si a zis ca sunt ok colacelele acestea, desi mai indicat e cum statea Gia de Sensibila direct in caditza. A avut totusi o obiectie la metoda ta, Sensibila, daca-mi permiti...a zis ca sub cap sa-i pui o pernuta sau un prosop gros dat in 2 fiindca se lovea usor cu occiputul de fundul cazii si nu e bine...poate chiar asta ii cauza stranut, sau poate stranuta din cauza de apa cam rece (suprafata mare si apa putina, trebuie adaugat frecvent apa mai calda). Am scris si eu ce am aflat, ca mi s-a parut important
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577899133ottSQi?vhost=family
atb spune:
Oana, concediu placut! Da, sper sa ne vedem dupa ce veniti inapoi, pana atunci termin si eu cu sesiunea.
Dayanara, nu, nu apucasem sa pun poze cand am scris mesajul, dar uite, acum am pus, si de la botez aici, si cele mai recente poze aici. Enjoy! A, cum nu am mai scris demult, am uitat sa va spun ca am avut si noi botezul pe 30 mai.
Multumiri tuturor pt urarile de bafta la examene, sa fie, mai am doua si scap. De n-ar fi de facut referate ar fi mai usor, dar cautatul asta de referate pe net ma innebuneste, ca mi-s ochii obositi.
Scuze ca nu scriu la subiect, inca n-am citit tot din urma. Fug sa-mi culc copii sa mai citesc cate ceva. Va pup!
Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
briza_marii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara daca.i dau la 3 dorm pana la 8-9 ca omu si eu :)) |
Io nu ma mai jocal meu papa la 4 si la 5.30 incepe foiala, la 6 face kk si apoi pana la 7.30-8 are chef de joaca, ras, gangurit. Dece nu face ca Silvana ta? ca tot sunt de o varsta!
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
dayanara spune:
atb foarte frumos costumasul de botez!
eu vazusem pozele dinainte, cum bran a fost mare de mic, am zis ca.s recente:)))
si apropo de poze le.am vazut pe ale lui pif pif, e frumoasa foc fetita ta! are ochii migdalati si albastri - e superba
cu cine seamana la forma ochilor?
POZE
AMr...2kg