Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

briza lasa.ma ca daca n.ar dormi as muri sigur

asteropi ai gasit plic? daca nu, am citit pe instructiuni si.ti spune cum sa faci sa.l cureti cu otet si apa

gaby ce face joy?

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Din ciclul intrebarilor inteligente: bb vostri dau din mani foarte agitat? Adica, stiu ca toti dau din manute, dar al meu cand incepe sa il cuprinda oboseala, cam la 2 ore dupa ce a dormit, incepe sa dea din maini, dar rau de tot , zici ca tremura din toate incheieturile. Normal ca am intrebat pediatru, dar a zis ca "asa e el mai agitat", dar eu parca nu sunt complet linistita, ca pe unde merg pe afara ma tot uit la copiii oamenilor..si nu am vazut pe niciunu sa faca asa

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Roxana, doua saptamani am cautat pana am gasit un costumas care sa-mi placa. Asa m-am inteles cu nasele, caut eu ce costumas imi place pt Denis si-l platesc ele.
Am vzut si eu pozele si filmuletul vostru, buburuza Silvana e o scumpica. Cum se mai comporta Ivan cu ea?
Si felicitari pentru masina! Sa o stapanesti sanatoasa!

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

briza, da o data asa brusc ca si cum s.ar speria sau intr.una?

miria sa.ti fie de bine noul look!

happyjoy cum a zis si denisa la 4 luni capul si.l tine bine de tot ridicat, asta intrand la abilitati basice minime la 4 luni
sau la 2-3 luni si.l poate tine ridicat dar nu tot timpul, la acea varsta intrand la abilitati superioare, deci depinde de ritmul fiecarui copil

POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Intruna si face si ochii asa rotunzi

Mergi la inceput

atb ivan se poarta mai bine, o pupa mereu si zice ca e a lui
ai tai cum sunt?

briza pai da din maini cand nu doarme atunci nu? daca face ochii rotunzi, dar nu prea pricep zau

POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Pai da e trez. problema mea e ca da f repede asa ca si cum ar tremura. De fapt sa fiu sincera, teama mi se trage dela faptul ca acum cativa ani eu faceam frecvent caderi de calciu si asa se manifesta: imi tremurau mainile. Si de aia mi-e teama ca bebe sa nu aiba probleme cu calciu, desi, stiu ca i-ar tremura barbita daca ar fi asa. Miria help, ca am vazut ca tu le mai ai pe astea cu medicina. Ca vad ca Dami nu a terminat cu despachetatul ca nu a mai intrat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

DENISA cred ca ii ajunge 140 ml, nu stiu exact, ca al meu amesteca sticla cu sanul, mai ia si din sticla, mai ia si din san...
Eu ma gandeam sa ma mulg inainte de masa, sa nu mai trebuiasca sa incalzesc, dar merge greu, imi ia cam 15-20 minute si Albert nu are rabdare.
De obicei seara si noaptea lua sanul fara scandal, dar asta seara a facut gura, sper la noapte sa fie baiat de gasca.
Cum incalzesti laptele, ca stiu ca astea BPA free nu se pun in apa fierbinte?

Intreba cineva daca bebeii se intorc de pe spate pe burta si invers? Al meu mai reuseste cateodata sa se intoarca de pe burta pe spate, dar invers nu.

Capul si-l tine bine acum, la 3 luni jumatate, parca la 3 luni inca mai ezita, era ca si catelul ala care il mai vedeti in masini, care-si batzaie capul

Acum avem alta dandana: vrea sa stea in fundulet si daca se poate, chiar in picioare. De cate ori iesim afara vrea in brate, sa vada si el lumea de sus ! Casca niste ochi cand vede strada...

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

ADRIANA tinem pumnii pentru examene. Cred ca prin august vin la Cluj, poate ne vedem (adunam gasca de Cluj).

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

irina - supa pt diversificare eu asa i-am dat lui Vladimir, din prima o supa mai complexa, cum zice pediatra ta (morcov, patrunjel, pastirnac, dovlecel, ceapa). Eu am dat tot l ablender si atunci am adaugat ulei de masline, sa nu piarda calitatile prin fierbere. Intii o lingurita, a doua zi 2 lingurite, tot asa. Totul a fost ok. Si puneam si un praf f mic de sare.

E adevarat insa ca, daca suspectati posibile alergii, e mai prudent sa incepeti cu o leguma, apoi treptat sa introduceti cite una noua - asa va dati seama repede daca se deranjeaza la ceva de la ce anume e.

La fel de adevarat e ca milioane de copii maninca bors si sarmale si ajung tot oameni sanatosi, ca si ai nostri bibiliti :)) Evident, e un risc pe care noi nu ni-l asumam, dar vreau sa zic ca nu totul e asa litera de lege :))

Off topic: nu mai gasesc nici o ingetata de fructe care sa-mi placa, numai cu cioclata, praline din astea. Stie cineva daca mai exista de cumparat inghetata Movenpick? Ca-mi placea pe vremuri aia de struguri de muream...

Mergi la inceput