Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 13
miria_cristina spune:
OANA esti mortala, fata!
Te-ai gandit la toate si la scumpii nostrii aniversati.
Concediu si distractie placuta pe unde mergeti!!
sensibila spune:
briza_marii – am depus dosarul pt indemnizatie pe 22 aprilie si ieri pe 17 iunie au intrat banii.
Ioanact – nu pot sa dau informatii cat a raman daca 85 % sau 70 % pt simplu motiv ca eu am minim, adica iau 600 lei si aia sunt fix nu se ia din ei. Si am 600 lei pt ca nu am vrut sa imi fac salariu vreo 5000 si sa platesc la stat de sa ma rup si acum sa imi dea 70%. Asa iau doar 600 de la stat si am pastrat banii care trebuiau platiti la stat. Fiind firma noastra tot din banii nostri plateam mai mult impozitele si cas si asigurari pt salariu.
Pai e minim 600 de lei daca din venit e mai putin iti da direct 600 lei.
DACA VREI SA VINA PE CARD AI NEVOIE DE EXTRAS DE CONT !
Eu am luat plasa de tantari pt carut nou-nouta de pe okazii cu 20 lei si pt ca patutul e din ala din plasa ne e bun si pt pat …….. ce buna o sa fie la mare sau in bucovina !!!!!!!
miria_cristina – trebuie sa existe in expert care sa ii extermine. Oricum cred ca oamenii au cam exagerat.
babyangel – multumesc sa le primiti si voi cat mai repede si fara probleme ! si sa stii ca, chiar ma bucur ca I-am primit, nu ca au venit banii, ci ca mi-am demostrat ca nu sunt probleme cu actele, plus ca auzisem cazuri carora le-au venit banii dupa 4-5 luni. Banutzii ii pastram ca rezerva pt vacante. Dar cred ca totusi o sa ii iau ca amintire Proiector electronic camera copil ca vroiam sa ii iau demult.
http://www. primiipasi.ro/produs.php?pid=283 sau ceva asemanantor
M-am intalnit ieri cu tipul care vindea bratarile de tantari si a zis ca nu mai aduca dureaza f mult pana le primeste si nu mai are timp sa astepte dua ele. Sorry.
La multe lunite Alessia Stefania (de crissintibun),
Sara (de Happyjoy)
Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
Ramy77 spune:
A adormitsa vad si cat o tine...
La multe lunite! Alessia Stefania (de crissintibun), Sara (de Happyjoy)
MIRIA, imi pare rau pentru barzauni, dar nu dispera, cu siguranta trebuie sa existe o solutie. In cel mai rau caz excavezi totul...zic si eu acum, ...nu ma pricep, dat trebuie sa stie cineva ce e de facut, ca doar n-or fi barzauni unicat!
BABYANGEL, sa pui poze cu plasa....de unde ai cumparat materialul? Eu am folosit la carucior plasa de tantari de la patuta fost foarte ok. Mi se pare cam mult 60 ron pe un pic de material...dar la noi tot ce tine de bebelusi e f.scump...
SENSIBILA cand ai depus dosarul pentru indemnizatie? Eu l-am depus in 20 aprilie si inca n-am primit nimic
CORI si a mea isi suge degetul cu spor, cand ii e foame mai ales tocaie si se foieste, nici ea nu plange...Si la capitolul bale...suntem campioni, nu mai pot sa o iau in brate fara sa pun un prosopel pe umar ca-mi uda tricoul...
Editez, am pus la semnatura poza cu fiica-mea tocaind degetelul in prim plan...
se mataie...sa vad daca s-a trezit
Poze Briana.
sensibila spune:
Ramy77 - l-am depus pe 22 aprlie !
Scriu si aici desi stiu ca nu mai avem gravidutele, dar poate stiti pe cineva care vrea :
TRUSA EPIDURALA / PERIDURALA BRAUN, NOUA NEDESIGILATA, NU AM AVUT NEVOIE DE EA deoarece am nascut prin cezariana ASA CA ESTE EXACT CU AM CUMPARAT-O DIN FARMACIE SI AM INCLUSIV BONUL DE LA EA. PRETUL IN FARMACIE 105.50 LEI. Eu o vand la 80 lei. Termenul de valabilitate de pe ea este 10.2014
Daca e cineva interesata astept PM.
Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
PIF_pif spune:
Vad ca vb de plasa de tantari pt carucior, eu mi-am facut din voalul de mireasa si e f eficienta. Asta asa, ca o idee, daca nu gasiti sa cumparati sau e prea scumpa.
Oana esti o draguta, ca de obicei, mereu te gandesti la toata lumea.
F tare poza cu Eric "citind"
Ina_3040 spune:
Neata fetelor, am dormit si noi tun, prima data ca doarme Robin aproape 6 ore legat. Cred ca e cam molesit, ieri am facut a doua doza de vaccin (ala contra tetanos, difterie, etc) si prima doza de vaccin contra Rotavirus (aici e optional dar am ales sa i-l facem).
Legat de pasaport, si eu ii fac lui Robin in tara, mi s-a zis ca musai sa merg cu copilul pt poza biometrica, imi mai trebuie si certificatul de nastere in original + o copie si o procura din partea tatalui care ma imputerniceste sa ii depun si sa ii ridic pasaportul (el nu va fi prezent la politie).
In rest toate bune, am vazut poze haioase cu frumosii Eric si Albert
Al meu nu suporta sa stea pe burta, am facut greseala ca nu l-am pus deloc cand era mic pt ca mereu dadea afara de la efortul de a se ridica. acuma mi-a zis doctorul sa il pun si pe burta sa isi intareasca muschii gatului si al spatelui dar nu ii place si abia isi poate ridica capul cateva secunde iar in rest plange si urla de frustrare. o sa incerc treptat sa il las tot mai mult ca sa mai progreseze.
Child stii cumva daca se gasesc la Brasov covorase din alea de joaca cu jucarii atarnate? m-ar interesa sa ii iau ceva mai de calitate, Tiny Love sau Fisher Price si sa nu il car de aici...
Daca esti in Brasov in iulie poate iesim la un suc, eu stau pana la sfarist de iulie acasa.
Castelana pe unde esti? gata bagajele?
va pup pe toate si o zi minunata tuturor!
dayanara spune:
ina si aici e optional vaccinul pt rotavirus si i l.am dat deja silvanei
sper sa nu aveti nici voi reactii mai nasoale
sigur gasesti produse fisher price la brasov
ramy am vazut cum isi suge brianna degetelul
si silvana isi mananca manutele dar culmea dupa ce mananca si nu cred ca.i e foame dupa 300 ml de lapte de exemplu in 2 ore....si le suge cand o ia somnul cateodata
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
bordeancavio spune:
fetelor, eu nu mai pot cu bebe, plange in continuu asa, un plans isteric... e fff nervos, agitat de impinge in picioare, se agita, nu reusesc sa il calmez, de luni cam asa face, am sunat asistenta, a zis ba ca de la caldura, ba ca e constipat, ba ca asa e el nervos din fire... innebunesc, credeti-ma. a mai fost si sotul acasa si tot degeaba. noaptea nu dorm.... sunt varza cu nervii... culmea e ca plange isteric, dar daca il calmeaza cineva rade cu gura pana la urechii. of doamne... ce o fi asta??
mami de Tudor Cristian 23.04.2010
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
bordeancavio spune:
annya, si la mine e conspiat, am pus supozitor cu glicerina dupa ce o zi intreaga am innebunit. sau am dat ceai de musetel. eu ii fac ceai din plantre nu babydrink. si alternez. cand e mai constipat incerc musetel. a mers uneori. tu dai lp exclusiv? eu am un pic lapte eu, cam 2 mese, restul praf.
mami de Tudor Cristian 23.04.2010
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
dayanara spune:
vio incearca sa.l tii la verticala sa mergi cu el prin casa, eu tot dau vina pe reflux acid la foarte multi bebelusi
sau chiar colici, nu cred ca e ceva grav , daca ar avea ceva doamne fereste nu s.ar calma
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg