Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 12
miria_cristina spune:
VLADI - Deja sunt doctor docent in materie, dar ce folos!
Da, fumul gros, motorina si otetul de omoara, dar cine imi garanteaza asta sau ca eu voi fi in stare sa duc la bun sfarsit operatiunea?
Am cumparat astazi si otravuri, dar iar n-am incredere.
Plus ca roiul are un ditamai cuibarul pe pamant, deci e greu sa le omori pe toate o data.
dayanara spune:
vladi acum 3 ani lui ivan la politie i.au facut poze si ca tot mi.am adus aminte, acolo s.au purtat foarte frumos, chiar ma mir, dar sunt obiectiva si ce e al lor e al lor: adica mai erau persoane de alta etnie sa zic asa, eu n.am nici.o jena dar ei ne.au invitat sa stam intr.o alta camera si ne.au bagat in fata lor fara sa cunosc pe nimeni, asa pur si simplu, nu ma bucur ca am intrat in fata altora nu e normal, dar chiar m.au luat prin surprindere
miria nu te duci acolo o perioada, intai gasesti o firma capabila si vezi ce otravuri bagi ca pe urma o dai in altele, adica sa nu fie daunator pt om
dupa o perioada in care il bagi pe sot la inaintarea, vezi ca nu.l omoara te duci si tu, acum gandeste,te daca apare un asemenea musuroi sau ce e, acolo langa bloc? bine ca stii din timp si nu te duci ca nu moare nimeni
denisa am fost sa vad cerceii aia in forma de litera A si nu.s pt bebelusi , nici macar pt copii asa ca nu.i iau, tot ceva inimi sau winnie pooh o sa iau
si am vazut acolo si in forma de delfinasi , asa mi.am adus aminte de yaia! ce fac delfinasii tai, irina?
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
babyangel spune:
buna dimineata,
dau o cafelutza buna si suc de mere pt amatoare
Vladi, referitor la greutate, sa stii ca pediatra mea mi-a zis ca al meu fecioras "se incadreaza perfect in standard" cu 750 grame luate lunar...asa ca Floricica e ok...dar probabil ca sdi Codrin, nu are 3 randuri de colacei la picioruse..asta e! Vedem colacei multi la alti iepurasi pe aici
cu statul pe burta e foarte interesant la noi: capul si-l tine foarte, foarte bine, iar pe burta sta de la 2 saptamani, insa vorba ta, Vladi, nu ii vine in minte sa se ridice pe coate..i sta acolo pe burta si isi intoarce capul cand pe o parte, cand pe alta...tare comic
La multe lunite tutror iepurasilor sarbatoriti saptamana asta!!!
Plasa de tantari mi-am facut singura dintr-o perdeluta cu Donald..i-am pus snur sa o pot strange si am dat 3.5 lei pe ea . O sa fac azi o poza sa va arat!
SENSIBILA , sa te bucuri de primii banuti primiti, si sa va cumparati ceva frumos ca amintire : Prima alocatie, prima indemnizatie!
Niki , ce frumos isi tine Maria cu manutele biberonul..dar vezi ca nici Codrin nu se lasa , si a inceput sa tina jucarii si se joaca constient cu ele Pe biberon pune doar o manuta, dar parca il imbratiseaza, nu alta!
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
LAlexandra spune:
SERUS!
ROXANA , multumim mult de aprecieri la poze, ma bucur ca iti place patutul cu aparatoare, si mie imi place. Noi nu am avut probleme cu ambasada la Roma, au fost foarte draguti, dar am inteles ca la consulate e de belea
OANA, multumim de aprecieri, ma si mir cum de ai timp de toate.....mai voi chiar aveti copii cuminti
NAFI, felicitari pt kg micutului, nu te speria cand mai vomita, se intampla, important sa nu se repete. Eu ii curat nasucul la al meu de cel putin 2 ori pe zi.
Noi am tinut ieri prima jucarie in mana
Va pup ca vad ca maraie
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
oanaiacovita spune:
Neata!
Pentru ca o sa fiu plecata atatea zile o sa felicit de azi toti iepurasii sarbatoriti zilele ce urmeaza:
La multe lunite iepurasilor de:
18: Alessia Stefania (de crissintibun), Sara (de Happyjoy)
19: Ianis Stefan (de Andra_s), Isabella Katy (de 25miky), Riccardo (de nafi)
20: Ema Valentina (de PIF_pif), Ingrid Evelina (de Cristina30), Codrin Fabian (de Babyangel), David Nicholas (de papushicata), Rares Ionut (de ninocikap), Mihai Theodor (de wapi).
21: puiului meu Eric, Rares (de Irinabobe), Angela Ioana (d mihaelagrosan), Amalia Alexandra (de delsim).
22: Maria Madalina (de liliana_28)
23: Matei (de bobita2010), Oana Iulia (de nemary), Andrei (de michelle_sf), Matei (de Lindal), Tudor Cristian (de bordeancavio), George Casian (de miria_cristina).
24: Veronica Joy (de GabyHilla), Petru-Gabriel (de greenfrog, Victor Andrei (de loriangi), Daniel (de miruna79)
25: Ioana (de Stefimic)
26: Daria Marcela (de marsy_baby), Maria Alexandra (de Ioana_fota)
27: Sarah Maria (de jeni_h), Sophia (de cenia), Adam Leo (de magdone)
28: Eric Petrus (de mami25_7), noruca mea scumpa,Maria-Emilia (de Oanka), Iris Alexandra (de Andira), Melina Isabel (de 2anke), Lavinia Valentina (de Brumari)
29: Briana Maria (de Ramy77), Eduard-Teodor (de Samaria), Sara (de Lara)
30: Alexia Briana (de Yaia)
31: Ilinca (de Bumbitza), Cristian Robert (de Jasmine).
Stefanna si Rebiana, pentru 19 iunie, si mami25_7 penru 25 iunie, la multi ani, sanatate multa si fericire alaturi de puiuti!!!
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
annya9 spune:
Neata,
Ne-am trezit devreme, ca de obicei, in scremeri si gemete... Tot constipat este micutzicul meu si zau ca am incercat tot ce se putea. De doua zile ii dau si siropel Lass Baby, poate-poate si intampla minunea sa iasa fara termometru-n poponet. Am stat si m-am gandit...poate oare sa se constipe de la ceaiul Baby Drink? Contine si menta...dar unii zic ca menta regleaza, altii ca ajuta in caz dediaree, deci strange... ar putea sa fie cauza constipatiei noastre fara leac...??? Vladi, voi cum ati rezolvat-o?
Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)
poze noi
Botez Raducu
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
CoriMami spune:
Buna fetelor!
si noi facem azi bagajul pt 2 saptamani, plecam la buni!!! la Galati.
Evident luam toata casa dupa noi, sa vedem cu le vom indesa in masina. Tati e disperat ca el doar ne duce si se intoarce la Buc, cu el vom pleca la munte 2 sapt peste o luna. Si plange de zor ca el nu rezista fara Petala, ca aseara a visat ca nu era copilu in patut si cand colo era pe sifonier,,etc,,etc.
Vladi , ce ne facem?? si eu sunt la fel! acum am un san plin si tare pt ca mica mea Petala, s-a culcat la 21 si s-a trezit la 7 am, cand a papat doar un san, si ala in 2 reprize........cu multe rugaminti. Si titi 2 a ramas plin cu lapte si uda bluzele..... Si cum ziceam in luna a 3a aluat doar 400g, iar acum vad ca tot ca melcul inaintam la cantar, cu 80g pe saptamana
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577899133ottSQi?vhost=family
CoriMami spune:
Am trimis repede mesajul ca am auzit-o ca se trezise. Nu plange niciodata de foame...cred ca ea se hraneste cu deget! Atata il suge si il baloseste...si cand papa tzitzi incearca sa-si bage si degetul in gura, dar nu poate ca tzitzi ocupa tot locul. La tzitzi 2 nu suge, doar se joaca, face mutre distractive si intinde mamelonul ca pe guma.
Cand o pun pe burta face pe avionul, ridica capul, incordeaza fundul si ridica picioarele, apoi chiar si mainile, sta numai in piept, zici ca-si ia zborul.
Acum e suparata ca am pus-o in scoica!ma duc sa o recuperez!
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577899133ottSQi?vhost=family
Ramy77 spune:
Neata fetele,
Eu sunt zombi, urmarea aceluiasi program sexy a lui fiica-mea....trezirea la 4.30 pentru tzitzi si apoi kk, dupa aceea povesti, rasete,tipete etc etcSi asta dupa ce eu m-am pus in pat aproape la 1 din motive de tati plecat la banchet... Acum se cearta cu mine din varful mesei unde sta in scoica
CORIMAMI,vacanta placuta iti doresc si tie la parintiEu am fost 3 zile la tara si am dus aproape toata casa cu mine
VLADI, a intrebat si sotul azi la pasapoarte si e ok daca ducem noi poze facute asa cum ziceai si tu...pe fond alb de la brau in sus...
Eu nu stiu ce sa zic de cat mananca fiica-mea, mie sanii nu mi se mai intaresc de ceva vreme, uneori am impresia ca nu am lapte, dar zgubilicea e ok, nu plange,in greutata tot creste, deci presupun ca e ok...desi habar n-am cantitativ cat papa
DAYANARA,acum ai masina si nu mai ai timp de forumit?(glumesc,stii?da?)Eu am cam ramas fara ca zilele astea a luat-o sotul mai mult ca are examene etc etc...ma bate gandul sa mi-o aduc a maica-mii, ca si asa de cand a murit tati cam someaza, mami nu e mare amatoare de condus...
GABYHILLA, sunteti ok? tot in vacanta?
revin
Poze Briana.
miria_cristina spune:
'Neata, fete!
Am reusit performanta de a ajunge atat de obosita de nu mai reuseam aseara sa dorm, ba mai eram si nervoasa la mare greu. Noroc, ca mi-am luat de la plafar niste pastilute care cica te relaxeaza si reusesti sa atipesti cand esti insomniac. Asa ca, am reusit sa inchid geana pe geana si sa nici nu am cosmaruri, desi spre dimineata am avut niste musuroaie de zburatoare prin cap.
Legat de bebelusi si de tinut capul, al meu il tine tare bine la 2 luni fara o zi cat are acuma. Dragul de el! Se uita asa mirat la mine cand il pun pe burtica si ridica un nasuc carn de-mi vine sa-l lipesc tot de mine.
La mine doarme pe burtica de la o saptamana si cere singurel asta dand din manute intr-un anumit fel, asa ca o rotatie, de parca ar vrea sa se rasuceasca si nu poate. De fiecare data am nimerit-o cu traducerea gesturilor.
Dar stam mai prost cu kklica. Face mult la inceput de zi, dar cu chinuri si se lasa de cele mai multe ori cu un termometru in fundulet.
Am uita ce mai vroiam sa zic!
Las ca revin eu, merg sa fac o cafea.