FIV la Cluj 38
Raspunsuri - Pagina 8
alinutahu spune:
dar vezi tu ca fetele noastre ne-au cam uitat ....nu mai prea avem cui sa-i spunem oful si nici sa intrebam ....GASCA ADUNAREA CA AM NEVOIE DE AJUTOR
buburneak
cristina3343 spune:
Ok,pe cand te intorci te astept cu aburinda,cu ce preferi cu lapte condensat sau cu laptic?
Si eu sunt cam morcovita ca poate nu mai mergem la parinti
cristina3343 spune:
Alinuta,sigur iti va raspunde careva dintre fete,citeste si tu din spate zic eu si sigur aflam si de endometru si de toate,eu tot ce stiu de aici stiu si bineinteles ce l-am mai intrebat pe doctor.Sa vezi ce povestioare frumoase a spus maddutz in cap.14 nu mai stiu pe la ce pag.intre 12-15.
Maddutz
Eu sunt fericita ca mergem totusi la parinti,poate mai vorbim deseara,nu promit,daca nu maine
Georgi,ce mai faci?
la toate fetele
cristina3343 spune:
Pai era frumos in aer liber si pe ploaia asta...,dar totusi mergem.
Te pup alinuta,iti doresc in continuare o zi buna.
Va pup fetele si o zi buna si o de la mine;sunt suparata ca nu mai avem aparat din acela de cafea la servici,a zis ca nu le renteaza ca suntem putini.
Bruni,corina,petruta,uratica,georgi,criadema si restul fetelor ce mai faceti?
Haideti sa reinviem forumul asta si sa nu ne lasam pana nu il facem unul victorios
la toate
alinutahu spune:
da cristina numai eu sunt pe ici pe colo toata lumea e plecat sau nu ne mai iubesc ?
cum a fost intalnirea cu parinti....sunt bine ,sanatosi
buburneak
alinutahu spune:
maine merg si eu la CHEF....trag o hore si un cocteyl fara alcool ...este ziua de nastere a unei fete care face 16 ani ...ce frumos ...nu? fara ganduri ,tanara si visatoare
buburneak
cristina3343 spune:
Da,multumesc de intrebare,e super intotdeauna cand ma intalnesc cu ei;tin mult la ei;eu zic,ca si parintii nimeni nu ne iubeste pe lumea asta,nici macar surorile sau fratii,de-aia sunt asa eu cu ei;
Am stat numai de povesti,n-am stat prea mult,dar bine a fost si atata.
Sunt si eu acuma curioasa cu intrebarea ce ai pus-o.