FIV la Cluj 38
Raspunsuri - Pagina 5
cristina3343 spune:
Azi sunt libera de treaba ca am facut ieri,asa ca o sa ma relaxez,fac ce vreau eu
alinutahu spune:
pai cristina si eu asa am fost sti tu negru pt ca subtiaza si alb ca este tot timpul elegant si asa mai departe....mi se pareau asa de nu stiu cum culorile astea galben ,verde mov sau char roz,dara cuma imi plac adica sunt asa mai vioaie de la ele
spunemi tu mie daca tot timpul tragi chiulul cand muncesti?buburneak
alinutahu spune:
a si despre kg nici nu iti spun ...cand vedeam putinca se unfla burta eram in stare sa nu mananc toata ziua....dar acuma ma-m ,,copt,, la cap si nu ma mai intereseaza asa de tare ,adica nu ma preocupa asa de tare ,mai intales ca de cand cu stimularile am pus vreo4-5 kg dar ce pana mea sa fac....cine ma iubeste ma iubeste si asa
buburneak
alinutahu spune:
maine dimineat ma duc la intepat la ora 7 si eco sa vedem cum stam cu foliculi si endometrul si sa stabilim exact cand o sa fie IA
sunt intro stare destul de optimista asa ca sper ca o sa fie binebuburneak
cristina3343 spune:
Scuze,am fost la sefa.
Pai de cand m-am pus pe treaba datile trecute cu bebelusul si de cand v-am descoperit,nu prea mai am chef de munca,inainte nu stateam veci pe net,eram foarte sarguincioasa,dar acum zic sa o las mai moale cu munca ca sunt si alte lucruri mult mai importante in viata decat munca;munca e atat cat sa-ti faci bine treaba si sa-ti iei salarul,nu sa faci din muncaun scop,parerea mea.
cristina3343 spune:
Sunt culori faine,astea ce le zici,mie imi place mult si movul si rosu,alb si albastru ala ce mi l-am pus la nume si indigo si portocaliu
Iti doresc sa fie bine,tine-o tot asa cu starea,si eu mai pic din cand in cand in ... cu melancolie,ai vazut,dar imi revin dupa CM
alinutahu spune:
hihi...in plictiseala asta mare am iesit putin la si ma-m ales cu o pereche de saboti cu tapla de lemn si doua barete ...ghici ce culoare verde
buburneak
alinutahu spune:
mai feterlor atunci totusi cand ne intalnim si unde ?vreti la sfarsit de saptamana sau in timpul saptamani?ca as vrea sa stiu ca sa pot sa-mi fac un program....stiti voi cum trece timpul,ca gandul
buburneak