FIV la Cluj 38
Raspunsuri - Pagina 4
petrutaf spune:
la fetele eu spre sfarsitul lunii voi fi plecata din cluj 2 zile dar sper sa stabilim intalnirea sa pot veni si eu
mara72ce mai faci?sunt sigura ca ne privesti din umbra si eu am incercat "sa ma las " de forum crezand ca toate nereusitele ma descurajeaza dar desi nu prea scriu nu trec mai mult de 2 zile fara sa vad ce mai fac fetele
criadema din pacate pentru mine 19 martie nu a fost lozul castigator ( stiu ca atunci ai avut si tu ET ) , dar iti multumesc ca ne mai amintesti din cand in cand ca se poate ! pupici la copilasi sa-ti traiasca si sa fie sanatosi! Sa aveti timp frumos la mare!
cristina3343 spune:
Buna dimineata fetelor!
Georgi in special pt. tine,si la restul fetelor
Georgi,sunt sigura ca nu va fi ultimul fiv,iti doresc putere sa nu disperi si sa-ti traiesti in continuare viata pana veti gasi solutia(sunt sigura ca o veti gasi impreuna cu sotiorul,ca sunteti oameni destepti) de a avea bebelusul.
Stiu ca acuma pare foarte greu si ca nu vezi lumina de la capatul tunelului,dar sa stii ca ea exista,trebuie sa nu incetezi sa speri si dumnezeu ne va ajuta,ne va da oamenii potriviti,la locul potrivit,in timpul potrivit
cristina3343 spune:
Petruta,nu stii cand vei fi plecata,ca altfel ne-ai fi zis,poate reusesti sa afli...
Alinuta,vine vineri in 25 daca bine-am inteles.
Si eu ar trebui sa stiu fix ziua ca as vrea sa-mi iau liber de la servici.
Corina,tu poti oricand?
cristina3343 spune:
Bruni,criadema,georgi,poate faceti si voi altadata prezenta la intalnire
la toate
petrutaf spune:
cristina din pacate nu stiu data exacta inca, astept sa imi vina ciclul ( care sper sa nu imi joace feste) sa-mi fac hormonalele si numai dupa aceea sun la clinica sa-mi faca programarea ! cand stiu ceva sigur va anunt!
cristina3343 spune:
Petruta,oricum pana in 25 cand vine alinuta,ma gandesc ca stim toate ce si cum;sa vedem ce zice si corina.
De-abia astept sa ne intalnim cu toatele care vor sa vina
alinutahu spune:
salutare de la mare ....a fost o gluma
petruta te asteptam cu drag la intalnire eu in 25 seara deja sunt in cluj pt ca pe 23 fac IA si sa nu ma ,,fortez ,, prea tare asa am hotarat ca doua zile odihna si dupa acea calatorim cristina anul asta am luato razna mi-am facut un tatuaj ,inbrac mai mult culori galbene ,albe si verzi...a spus bubu ca se vede ca inbatranesc ca deja intru in panica ....fac pe pustoaicabuburneak
alinutahu spune:
cristina ....dupa ce trec vama sti ce o sa fie primul lucrul pe care am sa-l fac....te sun
sper sa nu deranjez....
buburneak
cristina3343 spune:
Alinuta,astept sa ma suni
Chiar e ceva intre noi,ceva telepatic,am zis la 15,24 sa mai vad eu cine a mai scris pe forum si chiar la 15,24 ai postat tu
Bine faci ca te imbraci in culori din astea,mie imi place tare mult negru si ma imbrac mult,dar mi-a zis sefa sa ma imbrac si cu alte culori ca-mi sta bine si am mai luat la purtat si rosu,etc.
Chiar esti foarte tanara.
la toate