FIV la Cluj 38

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

scuzati cristina vroiam sa spun ...nu eddenoa

buburneak

Mergi la inceput

gata ma bag la nani ca numai prosti scriu

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Buna dimineata fetelor!
Va ofer o cafeluta vieneza.
Alinuta,am pregatit special pentru tine laptic si o cafeluta vieneza decofeinizata
Eu ziceam de vinerea viitoare,nu de maine,dar dupa aia mi-am amintit ca petruta este nasica in 3 iulie,sa vedem ce zice si ea;mie mi-ar conveni vineri in 2 iulie,acuma sa vedem...
la toate si o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Fetele,un site ce mi se pare interesant:

http://www.aimee.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corivio spune:

Raportez ieri a fost prima zi de Menopur;mai am 2 doze si apoi ecograf.
Dati-mi date despre intalnire.Of course ca vin.
Deci sunt .Ma apuc sa va citesc din umbra;nu va suparati pe mine;nu v-am abandonat, pur si simplu nu am mai avut timp sa intru, am avut foarte mult de lucru la servici, iar acasa toate imi erau de izbeliste si toata ziua .Aveam o femeie sa faca astea ,dar cu criza asta....

Corina,in curand o fericita

Mergi la inceput

Buna dimineata .......cristina....esti o scumpa mersi de cafeluta ....o savurez din plin ....
am sa incerc sa fac o casuta noua ....

buburneak

Mergi la inceput

corina.........inca nu ne-am hotarat exact cand va fi doar locul cred ca ramane chios....acuma mai vb si la tel

buburneak

Mergi la inceput

fetelor...prognoza meteo la Cluj....hai cine face pe prezentatorul ....aici este un soare asa de caldut si este doar ora 9 ...in sfarsit ca nea plouat toata saptamana....aici se anunta un weekend cald si lipsit de ploi ....dar stiti ca ziuceau meteorologi ca la o prognoza de 3-4 zile daca ,,ghicesc,, primele doua zile atuncea este bine pt ca este asa de instabila vremea ca la orce ora se poate schimaba nu ca mai demult cand procentul de nimereala era de 80la suta ,acuma este de 25-35 la suta ...deajaba numai Dumnezeu stie ce planuri are cu noi

buburneak

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corivio

Raportez ieri a fost prima zi de Menopur;mai am 2 doze si apoi ecograf.
Dati-mi date despre intalnire.Of course ca vin.
Deci sunt .Ma apuc sa va citesc din umbra;nu va suparati pe mine;nu v-am abandonat, pur si simplu nu am mai avut timp sa intru, am avut foarte mult de lucru la servici, iar acasa toate imi erau de izbeliste si toata ziua .Aveam o femeie sa faca astea ,dar cu criza asta....

Corina,in curand o fericita
activeazati pm ....si lasa nr de tel ....

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

buna dimineata!

din pacate eu vineri (02.07.2010) nu pot pt ca sambata e botezul si trebuie sa ma pregatesc, poate in varianta daca intalnirea ar fi de la ora 17.00 as putea sa stau maxim 1 ora, in rest saptamana aceasta si saptamana viitoare pot in orice dupamiaza

alinuta hu pana cand stai in Romania

Mergi la inceput