FIV la Cluj 38
Raspunsuri - Pagina 20
cristina3343 spune:
Te asteptam cu drag,fetele,de fapt ne asteptam una pe cealalta cu drag
Va pup pe toate fara exceptie
edennoa spune:
eu as prefera in a doua jumatate a saptaminii pt ca miercuri pleaca sefa mea in concediu si pina atunci sigur o sa am ultime chestii de finalizat
dar nu va luati dupa mine doar, daca nu ma incadrez la intilnirea asta vin la urmatoarea, doar vor mai fi nu?
cristina3343 spune:
Cred ca si vineri ar fi bine,ca dupa aia vine sambata si putem chefui klumea nu sa ne grabim pt. ca a doua zi mergem la munca.
cristina3343 spune:
Edennoa,atunci va fi intalnirea II cu burtici,asa ca musai trebuie si la intalnirea I
Va pup,noapte buna,mai vorbim
edennoa spune:
vineri mi se pare ideal, ora ar fi 7-7.30 seara evident
la vremea care e acum, cred ca ar trebui o locatie de interior ca sa nu ai surprize
cristina3343 spune:
Parca si mie imi convine mai mult vineri;ce ziceti fetelor,sunteti de acord?
Auzi edennoa,chefuim de vineri de la 7 pana vineri la 7 hi hi hi...
Poate pana atunci mai apare si corina,criadema si celelalte fete.
Uratica,speram ca tu ne tii isonul cu gandul deocamdata si la intalnirea cu burticile vei fi si tu
edennoa spune:
vinerea asta sau vinerea viitoare? eu vinerea asta nu pot ca am facut deja alt plan, as putea insa vinerea viitoare - 2 iulie
oricum schimbam nr de telefon pe email banuiesc (adresa mea este eden.noa.74@gmail.com)
alinutahu spune:
cristina ...da ce nehotarata esti ...eu cred ca eddeona a intrebat de vinerea viitoare ...pt mine este ok
voi incerca maine sa fac o casuta noua ....sper ca de data asta voi reusi fara probleme
somn usor
buburneak