Puiuti de Randunici 2008!! (424)
Raspunsuri - Pagina 4
raluca2107 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita poze din Cipru Sunt multe poze in care nu apar personaje cunoscute voua, insa le-am pus sa le vada si colegii cu care am fost. Nu am mai avut timp sa fac doua foldere separate....va uitati si voi cat aveti timp si placere! Catalina, mami de si ![]() |
Mie mi-a placut cel mai mult in Cipru ultima poza
luny spune:
Kya, azi noapte citeam de la job cum e cu crocsii, desi stiam, dar m-am spart de ras, ce meseriasa ai fost!

apropo de crocsi, eu mi-am cumparat de la Office Shoes,www.officeshoes.ro/model/sandale/skechers-cali-gear/108" target="_blank">ceva similar, dar muuult mai aratosi (ai mei sunt un bej deschis, f placuta culoarea), acum vreo 3 ani, ideali pr apa, in Grecia, pe unde erau pietre.. cititi la detalii despre material, si exact asa e! nu mi-a transpirat niciodata piciorul, nu put, si acum arata ca noi, dupa atatia ani de terfelit pe bolovanis..
astia ii recomand, daca s-or mai gasi
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
Claudia, bafta la dr, sper sa fie totul perfect, nu s epoate altfel!
Clau, cum iti sunt muscaturile de tantar?? ai fost la medic?
Iubirea mea,
daciana.t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita poze din Cipru Sunt multe poze in care nu apar personaje cunoscute voua, insa le-am pus sa le vada si colegii cu care am fost. Nu am mai avut timp sa fac doua foldere separate....va uitati si voi cat aveti timp si placere! Catalina, mami de si ![]() |
cata minunate poze...

asa vancata vrea si eu!

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
luny spune:
tuchi foarte frumos Cipru, si tu relaxata si happy

de ultima poza cu Ili, ce sa mai zic, m-a lasat cu gura cascata cat de dulce e!

in sfarsit, m-am hotarat, si ma duc azi sa-mi ridic noua scula foto, sper sa fi facut alegerea buna, la cat m-am chinuit sa decid ce sa iau..

Iubirea mea,
Nicoleta spune:
Tuchi, ce misto! Daca om fi ok la vara, trebuie sa ne ducem si noi in Cipru sau in Grecia! Eeeei, cate vieti avem?? Si am vazut ca ti-ai gasit si colegi de conversatie!! Ilinca, o scumpa! Stefan o va adora! 
Vad ca toata lumea vorbeste, toata lumea face la olita... Matei nika!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

egonsis spune:
nu stiu daca asta este situatia pentru crocs, dar, la novel de teorie, orice produs original, orice inventie are o perioada de protectie, care expira la un moment dat, si atunci oricine este liber sa produca acel obiect, de regula cu aceleasi proprietati si tot de regula mult mai ieftin.
nu stiu daca MBT va spune ceva, sunt niste pantofi, de sport sa zicem, care arata asa http://www.fitnessshop24.ch/index.php?site=prodinfo&leftnavpath=107&prodid=800759
sunt o mare chestie, tin piciorul in permanenta in miscare, toata lumea are, merge cu ei si la serviciu si la supermarket. costa intre 300 si 400 CHF. enorm. dar, se pare ca perioada de protectie le-a expirat si acum Skechers a lansat o chestie asemanatoare, la jumatate din pret.
O alta situatie e a medicamentelor - producatorului-inventator ii expira la un moment dat dreptul de a produce in mod exclusiv un medicament, si atunci apar diverse variante ale produsului original, mult mai ieftine dar cu aceleasi efect.
repet, nu stiu daca e cazul de asa ceva la crocs, este doar o teorie de ce se comercializeaza copiile astea peste tot, nu doar la piata sau magazine chinezesti. iar copiile nu trebuie neaparat sa fie mai rele.
Simo27 spune:
Am primit sms de la Blanka,ca se simt minunat la mare-apa calda,copii incantati si va pupa
pe toate!
Despre noi...analizele au iesit rau!nimeni nu isi poate explica cum,dupa trat cu ganciclovir,dupa prednison e mai rau...eu ma mir cum imi mai bate inima

dudurutza spune:
Tuchi pentru poze asa frumoase timp imi fac oricand; esti minunata si miniatura ii ceva 
Luny sa ai norok de aparat
numai poze frumoase sa faci.
Clau, oare cum iti sunt piscaturile de tantari?
Am o leneee
Edit. Simoooooooo
de ce nu incerci si la dr de la Bucuresti! Doamne-ajuta-va! 
Nicoleta spune:
Simona, interesant ce scrii tu! In afara de Eucerin, care alte creme de plaja ar avea proprietatea asta, de a reflecta "soarele"? Multumesc.
Simo, cum adica au iesit rau?
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

si