Bv Tina,Ariana delfinasi de iul-aug 2010 (134)
Raspunsuri - Pagina 3
carla_2008 spune:
M-a dus dr la eco aici in spital: bebeii sunt ff bine,placenta,lichid,circulatie,inimioare, totul e ok,au 2100-2200 gr,sunt mai mari cu 8 zile!Vineri ma duc iar la Debrecen sa vedem ce zice dr meu de acolo.Perfuzii nu am mai facut de o sapt,dar nu vor sa ma lase acasa pana nu implinesc 34sapt!Deci ne rugam la DD sa mai stea bebeii inca 2-3 sapt,daca trecem de pragul de 34.
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
32+
Carla Maria si
Cristian Alexandru
AMR -5 saptamani
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
carla_2008 spune:
Georgia ai intrat in sapt 38,uauuuu,esti f aproape de marea intalnire!!!
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
32+
Carla Maria si
Cristian Alexandru
AMR -5 saptamani
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
86cmm spune:
michelle 1981..
..mersi mult..am intrebat pt ca suntem cateva viitoare mamici din arad care vbm pe "gravidute si mamici de arad" si suntem la pag 22 si a intrebat cineva cum se trece la cap nou..da ii musai sa treci?
Cristina
28+
SERAIA
I TRUST IN GOD..
giorgia23 spune:
Da Denisa ...o astept in orice moment
....ma bucur ca bebeii tai sunt bine..ink putin si o sa-i tii in brate
Eu as vrea maine sa ma duc sa dau ultimele 2 ex..tare mult as vrea sa le iau sa termin
GEO 37+ cu
Antonia Maria
AMR 2+ SAPT
poze
Sheritra spune:
Am vorbit cu dr la tel, mi-a dat augmentin 1'12 ore si uricol.
Lariso, e bine?
Shery
34
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
AMR -3
matusa77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla_2008 inca nu-mi revin din soc:s-a dat startul oficial la nasteri,avem 3 delfinasi!!!!! ![]() si mai am ca niste intepaturi in vagin,de la ce pot fi? Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 32+ Carla Maria si Cristian AlexandruAMR -5 saptamani http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Si eu am asaeceva i-am spus medicului, mi-a recomandat sa ma obisnuiesc cu ele si ca sunt normale, unele femei le au in sarcina.
saptamana 34
Ducu
crispro spune:
Mycya, Grety ma bucur sa aud vesti bune de la eco.
Grety, eu eram cu Aspenter-ul. Dar nu pt ca as fi suspecta de trombofilie, pt ca nu i-am aratat nici o analiza, nu a verificat Ir-urile, mai mult ca un sfat, sa creasca bebe. Asa cum ti-as recomanda eu cate un fier, ca iti face bine. De asta nici nu am luat, ca nu cred ca e grav. Urmeaza sa imi fac analizele traditonale de sange maine, sa vedem daca e ceva in neregula. Ultima data la eco la 35s avea 2400 grame, ceea ce e ok -bate cu ce cistesc pe net, si in plus suntem si ecografic in urma cu o sapt (CM neregulat). Merci de sfaturi
Si tot eu sunt si cu frecatul picioarelor. Am purtat o fusta mai lunga, asa au ajuns sa se loveasca intre ele.
De acum, iau chilotei cu manecuta, pt a evita astfel de rani.![]()
Ma bucur de Tina, ca a nascut cu bine, natural, fara taietura, fara epidurala. Bravo ei!
Ma bucur si de Racusor, ca vad ca vrea sa alapteze, si vine consilierul sa ii ajute. Foarte bine ca nu se da batuta! Sper sa se si odihneasca un pic...
Denisa, am vazut intrebarea cu Indometacin, dar nu stiu nimic de el... Bravo pt bebeii grasunei...
Sheri, infectia cu E.coli stiu ca e intalnita des in sarcina, iar Augmentinul e ok in sarcina. Sa te faci bine- cam in 5 zile ar trebui sa scapi, cred...
Cristina
35+ cu 
larissa_79 spune:
| citat din mesajul lui Sheritra Am vorbit cu dr la tel, mi-a dat augmentin 1'12 ore si uricol. Lariso, e bine? ![]() Shery 34 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)AMR -3 |
banui ca da....nu's medic sa stii

Larisa
34+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 5+ saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
grety_niku spune:
| citat din mesajul lui crispro Mycya, Grety ma bucur sa aud vesti bune de la eco. Grety, eu eram cu Aspenter-ul. Dar nu pt ca as fi suspecta de trombofilie, pt ca nu i-am aratat nici o analiza, nu a verificat Ir-urile, mai mult ca un sfat, sa creasca bebe. Asa cum ti-as recomanda eu cate un fier, ca iti face bine. De asta nici nu am luat, ca nu cred ca e grav. Urmeaza sa imi fac analizele traditonale de sange maine, sa vedem daca e ceva in neregula. Ultima data la eco la 35s avea 2400 grame, ceea ce e ok -bate cu ce cistesc pe net, si in plus suntem si ecografic in urma cu o sapt (CM neregulat). Merci de sfaturi Si tot eu sunt si cu frecatul picioarelor. Am purtat o fusta mai lunga, asa au ajuns sa se loveasca intre ele.Ma bucur de Tina, ca a nascut cu bine, natural, fara taietura, fara epidurala. Bravo ei! Ma bucur si de Racusor, ca vad ca vrea sa alapteze, si vine consilierul sa ii ajute. Foarte bine ca nu se da batuta! Sper sa se si odihneasca un pic... Denisa, am vazut intrebarea cu Indometacin, dar nu stiu nimic de el... Bravo pt bebeii grasunei... Sheri, infectia cu E.coli stiu ca e intalnita des in sarcina, iar Augmentinul e ok in sarcina. Sa te faci bine- cam in 5 zile ar trebui sa scapi, cred... ![]() Cristina 35+ cu ![]() |
mersic de sfaturi... fier iau deja, dar nu din cauza trombofiliei ci pt ca am hemoglobina un pic scazuta... pai in cazul in care nu e nimic ciudat la IR-uri nu ai de ce sa iei aspenter, asta se da strict in cazuri de probl de coagulare, care in gen nu ies din analizele obisnuite(la mine nu a iesit nimic ciudat). La mine oricum e mai mic cu o sapt decat UM(stiu sigur cand am ramas, ca nu am incercat decat o data

30+ cu
Eric NicholasPozici
Otiliav spune:
Enik,
didiloo, sa fiti sanatoase si iubite!
Eu am plecat cu contractii la moasa, a trebuit sa ma tin de usa unui coleg pana am mers la masina
. La 10 minute dupa No-spa s-a linistit burta mea.
Ei bine i-am povestit moasei de durera mea crunta si timp indelungat si ce credeti. Domnisoara mea s-a intors cu capul in sus de accea mi s-a contractat uterul ca la asa miscari de trupe a reactionat. O sa fac concurs cu Elisa, mers in 4 labe si daca nu se intoarce pana la 37 de saptamani merg la spital unde vor incerca ei o manevra de intoarcere. Daca nu merge nici asa apai imi programeaza cezariana 
Ce ma bucur ca Tina a scapat fara epiziotomie. Mai rar asa ceva dar e de inteles ca bb a fost micut pentru inaltimea si conformatia Tinei, dar in acelasi timp maricel pentru varsta lui gestationala.
Ariana, nu te mai gandi ca ai nascut prematur ca nu este cazul. Totusi erai in saptamana 37 si bb cu greutate buna. Din toti delfinasii nascuti in ultima saptamana al tau e cel mai mare si ca greutate si ca varsta.
Carmen, super, deja te gandesti la clinica privata, nastere dupa 37 de saptamani ![]()
Ela, eu sunt dependenta de crema de galbenele. E buna la de toate, si pentru mama si pentru copii, la iritatii, la zgarieturi, pentru maini uscate, panaceu universal.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 32+
Iulia Alexandra