Epilepsie (3)
Raspunsuri - Pagina 12
ioanacioc spune:
Cata, sa sti ca am incercat intr-o zi si nu am reusit ,si de atunci nu am mai incercat.
Vio,ce ingeras,m-a lasat fara cuvinte,ce ochii frumosi!
ioanacioc spune:
Daca vrei iti trimit prin e- mail,asa ma descurc,aici nu a vrut sa mi le descarce in album.
Vio_irina spune:
Mersi,Ioana,asta a fost prima serie ,pe seara va mai trimite Fla o parte ca i-au dat astia de la yahoo mesaj sa mai astepte o ora,doua ca nu stiu ce nu se mai poate,cica se incarca greu sau cam asa ceva...la atatea poze...mi-e si rusine cate vroiam sa va trimit,credeam ca-i mai simplu.
pisellino spune:
io m-am indragostit de irina e super super scumpica nu fie de deochi dar e o minune de copil felicitari vio ai o printesa mica, desi pe tine nu te-am vazut in nici o poza
noi azi am fost la cumparaturi si robi a mers pe jos si a tras o tranta desi il tineam de mana nu stiu cum s-a sucit ca s-a dus pe spate eu m-am invinetit de frica sa nu il apuce vreo convulsie dar el radea de nu mai putea ca m-a vazut pe mine asa de disperata
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
stefanut-08 spune:
Buna dimineata dragele mele,
Vio - tocmai am vazut pozele cu minunile tale de fete. Flavia este domnisoara in toata regula iar Irinuca o domnisorica mai micuta.M-au fermecat si pe mine ochisorii ei albastri frumosi.Sa iti traiasca fetele si sa te bucuri de viata alaturi de ele!!De acum de cate ori o sa vorbesc de Irinuca ta sau o sa ma gandesc la ea, o sa am imaginea ei in minte. Este tare marisoara si frumusica foc!! Si puiul meu a crescut atat de bine, este inalt si voinic...ptr noi este cel mai scump baietel din lume.
Astazi merg cu copiii la salina la Cacica, Irina merge de cativa ani in salina si ii place.De micuta racea foarte des si facea rosu in gat. Medicul nostru ne-a recomandat sa mergem cu ea in salina cate 2 saptamani pe an si intr-adevar imunitatea i s-a intarit foarte mult.Astazi intram doar in mina, apa din bazin este inca rece. Daca ar fi cateva zile cald am putea sa facem si baie si l-as lua si pe Steff cu noi. azi ramane acasa cu bunica, nu pot sa il duc in brate si sa cobor cele 200 de trepte din mina.
Asa ca fug sa pregatesc cele necesare ptr plimbarea noastra.
Cata - ma bucur tare mult ca Robi este bine!!
Va doresc si voua o zi frumoasa!!!
pisellino spune:
m-am trezit inaintea ta stefanut azi dau io prima cafeaua, cu lapte desigur
ce mai faceti fetelor? eu pe azi am multe planuite cu robi o sa va dam poze cu noi mai tarziu ca mergem la gradina la frate-meu si robi are acolo jucaria lui preferata "apa" tre sa ma inarmez cu schimburi de haine ca sigur o sa se ude tot
va pupam o zi frumoasa
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
pisellino spune:
vio am mai primit si pozele cu flavia e frumoasa foc, ai doua minuni foarte reusite
p.s. imi place la nebunie parul flaviei, si l-a facut cu ondulatorul?am tot zis ca-mi cumpar si eu unul ca sa mi-l fac asa dar nu stiam ca iese asa de bine
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Vio_irina spune:
Multumesc mult fetelor,ma simt asa ,intr-un fel, ca as pune daca ar exista un emoticon cu un curcan umflat in pene dar acum nu am timp sa caut.
Fla are un par superb,e natural,mai ales dupa spalare se onduleaza,toti se mira de el,e saten inchis, des,sanatos, cu onduleuri mari,naturale,seamana mult in partea lui taica-su si a soacrei mele,eu il am mai subtire si drept,in poze cand eram mica il aveam ondulat ca toti copiii,Irina cred ca seamana cu mine.
Pana in clasa a V a eu ii spalam parul Flaviei,ii ajungea pana la fund,era un intreg ritual care se incheia musai cu uscatul,ca altfel cre' ca statea asa ud doua zile,pe urma si l-a ajustat ca...de!... nu mai era in trend,la un moment dat si-a facut si breton dar a revenit la fruntea libera.
Mai,dar are un talent de a-l aranja in toate felurile de zici c-a fost la salon Geta Voinea!!!
Inchei prin a va spune de Fla ca nu e nici pe sfert frumoasa cat e de desteapta,are un renume de ne opreste toata lumea sa ne felicite,printre altele e olimpica nationala la astronomie dar pe viitor tinta ei cica e dreptul.
Hai ca la laude,nu ma intrece nimeni!
Irina Ochi-Albastri(ca la indieni,mereu mi-a placut modul lor de a se denumi)este minunea noastra,are un corp bine facut,bine proportionat,cu talie,nu incetez sa mi-o imaginez alergand si facand prostioare,am un dulap de haine superbe pentru ea,rochii,fuste,costumase,pantaloni cu turul lasat sau gogosari ,o imbrac dar lipseste ceva,altfel cad hainele cand esti in miscare sau in picioare dar ne-o veni si noua randul si sa vedeti atunci poze.
Cata,Stefanut,deci astazi va plimbati,pai distrati-va si relaxati-va,eu mai am de terminat smotrul si pe la sfarsitul saptamanii poate e rost de ceva plimbareli.
pe toate si va doresc o zi frumoasa!
ioanacioc spune:
Ce familie frumoasa!Pun pariu,sper sa nu-l pierd,Irina seamana cu mami si Flavia cu tati,asa-i?Sa aveti parte numai de lucruri bune,de evenimente placute si sa fiti sanatosi!
Vio_irina spune:
Mersi Ioana,Irina seamana f.mult cu Flavia cand era mica,doar culoarea ochilor este diferita.
Stii,acum am realizat cat de lipsita de importanta e frumusetea,sanatatea e cu mult mai presus de ea si de toate si daca reusesti sa te simti bine in pielea ta chiar este suficient pentru a fi fericit.
Urez la toata lumea o noapte linistita,cu vise placute!