Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *154*
Raspunsuri - Pagina 19
suede spune:
Apropo de iritatia de la caldura,facuse si Mihnea un pic,dar doctora mi-a zis sa-l dau cu Trixera de la Avene,super,i-a trecut in doua zile...
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
suede spune:
Monikus vreau sa te imbratisez si sa-ti spun ca sunt alaturi de tine!
De doctori nu mai vorbim,au un comportament de...no comment!
Poze noi
monikus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
Acasa, prin postas, ii primesc si eu, aici la mine la tara. De obicei veneau pe 15, odata cu pensiile . Luna asta nu au venit si socrul meu care ma iubeste mult a sunat-o pe diriginta de la posta (ca cica au fost prieteni buni in tinerete ). Asta i-a spus ca vin vineri, adica maine. Acum, nu stiu ce fel de relatii a avut socra-miu cu diriginta de la posta in tinerete si daca asta vrea sa se razbune acum si l-a pacalit.... Dar aflu eu maine . Ma gandesc ca daca nu se purta frumos cu ea si nu-i lua o floare, acum nu-i mai raspundea la telefon ...zic eu - o tanara fara experienta . h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Ce bine ca ai un socru tare descurcaret. Multumesc frumos pt informatie. Sper sa vina si la mine maine ca data scadenta la credite era 14 asa ca sunt in galeata si galeata in put. OOOpppssss.
Aricelul, Suede . Stiu ca sunteti toate alaturi de mine si poate de aiai imi este mai usor acum. Sper totusi sa ne mai miscam si noi un pic ca sa nu ne mai gandim la rau.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
alex25 spune:
Hepi te rog, daca poti sa imi dai si mie detalii despre scaunul achizitionat, ce model, de unde, la ce pret...aici sau pe privat, cum vrei tu. Sar'mana mult.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
hepilica spune:
Din gradina zoologica...
Va spuneam ieri ca vin de astazi muncitorii la mine sa puna polistiren pe casa. O gramada probleme in astfel de situatii. Si in general, cand vine si la mine lume, ca de! am 5 dulai care rup toata tipenia de om. Prin urmare am facut o gramada calcule aseara cu sot, cum dracului sa facem sa-i inchidem pe astia... Care? Unde? Cum?
Trei dintre ei stau tot timpul liberi in curtea mare, alti 2 stau tot liberi, dar in curtea mica. Astia 3 cu 2 daca se intalnesc, se rup in bataie (am cusut la urechi pana acum de mi-a ajuns. ultima oara a trebuit sa-i bage ritei intestinele la loc, ca atarnau pe afara din burta.... d-astea grele rau). Asa ca ii tinem separat, dar liberi.
Buuuun! Intr-unul din tarcurile amenajate pentru ei, avea socrul meu (pasararul) un fazan si-o fazanita, normal.
Dimineata, sot i-a zis sa-i ia de acolo ca sa-l putem inchide pe dulaul Bush...(ruda cu casa alba).
Socra-miu i-a luat si i-a pus intr-un tarculet mic improvizat de el. Ma rog, o petarda de tarculet. Un fel de colivie mai mare pusa pe iarba. Prin urmare, am inchis fiecare dintre cei 3 caini in cate un tarc. Cu pacaleli si rugaminti si 2 suturi pana la urma.
Dupa ce au plecat muncitorii la ora 16 (ca sunt toti gravizi si au program redus), eu, ca o floricica, m-am dus tintit sa dau drumu' cainilor. Ca doar nu suport sa-i vad saracutii inchisi. Ai naibii, zici ca au stat toata viata in lant. Cand ii bag in tarc nici nu se mai uita la noi. Sunt suparati foc si se intorc cu spatele la poarta tarcului. Adica "n-a, ca nu va mai aparam".
Acum, ma suna sot sa-mi zica ca l-a sunat papa (socrul meu) injurand (nu stiu pe cine....) ca Bush, liber fiind, i-a omorat fazanita din colivie. Si ma intreaba (sot) "le-ai dat tu drumu'?". Ce tare!
Vreau pe aceasta cale sa-mi pun cenusa in cap. Da' pe bune daca m-am gandit ca dulaul asta va darama colivia. Asta o sa ne manance si pe noi intr-o zi. Acum, pe bune, imi pare rau de fazanita asta... chiar azi ma uitam la ea (de fapt pana azi nici nu o vazusem)cum sta ghemuita si fara chef de viata intr-un colt al coliviei. Ce ne-or trebui fazani, nu stiu. Dar, la fel avem si vreo 50 (cred) de porumbei si mai nou 100 de pui de gaina. I-am zis lu' socra-miu sa mai creasca niste pui pentru Maia si sa-i bag la congelator pt iarna, dar nu m-am gandit la 100 ca doar am un singur copil, nu o gradinita, iar Maia e o fetita plapanda si nemancaciosa.
Cam astea sunt ultimile noutati de la zoo.
Aaaaa, zilele trecute am vazut la vecin in curte (e nelocuita curtea) 2 iepuri care se bateau ca niste canguri. se ridicau pe cele 2 labe din spate si isi trageau palme cu labele din fata.
Sot imi zice ca sunt 2 masculi si se bat pt teritoriu.
Pe dracu! I-am urmarit! Sunt un EL si o EA...i-am vazut eu cum....EA nu vroia.... .
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
suede spune:
Hepi lasa omul in pace,bine ca se descurca!!
Poze noi
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Hepi te rog, daca poti sa imi dai si mie detalii despre scaunul achizitionat, ce model, de unde, la ce pret...aici sau pe privat, cum vrei tu. Sar'mana mult. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
revin pe tema asta. promit. acum ma pregatesc de fructe...
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica Pe dracu! I-am urmarit! Sunt un EL si o EA...i-am vazut eu cum....EA nu vroia.... . h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
aricelul spune:
Liliac ... sa-ti aducem o barca .... dupa cum zic la stiri se pare ca e tare nasol ....(dar totusi sunt la protv...si doar stim cum sunt stirile la ei .. noroc ca nu ma uit la ele...doar cand mai butonez, mai vad cate ceva..
_
Maria (28.08.2009)
alex25 spune:
Acu' stau si ma gandesc, mandra mea deja a adormit, aici nu e nici o miscare....eu ce fac??? Ma culc sau astept ceva desfasurari de forte?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!