Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *154*
Raspunsuri - Pagina 20
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Acu' stau si ma gandesc, mandra mea deja a adormit, aici nu e nici o miscare....eu ce fac??? Ma culc sau astept ceva desfasurari de forte? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
we never know....
oricum, povestile din gradina zoo sunt criminale, mai asteptam episoade noi, Hepi
Danuta felicitari si voua pt dintisori!
a mea nu da semne de somn, desi de obicei la ora asta se freca de zor la ochi, sau chiar dormea deja....ce-o fi cu ea??
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
alex25 spune:
Selen adevarul e ca as putea sa ma multumesc si cu povestea de la gradina zoo, ca m-am prapadit de ras. A mea m-a disperat azi cu somnul, poate o fi de la vreme, dar a dormit nene, de a spart. Nu ma plang, nu ma plang.
Ma bag sa fac capitol, ca sa aveti loc de desfasurare.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Acu' stau si ma gandesc, mandra mea deja a adormit, aici nu e nici o miscare....eu ce fac??? Ma culc sau astept ceva desfasurari de forte? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Nici una, nici alta..Ne mai spui povesti cu tine mecanic ..Pliiiiz, ne-ai promis
Si in cateva minute uploadez si eu un filmuletz cu fie-mea dansand
Cum mau hepilico, a omorat fazanitza? Cred ca e suparat rau socrul tau.. Sa nu incerci sa-i spui ca tu crezi ca e mai bine asa, nu cred ca il ajuta Io zic sa-l duci pe Bush la psiholog..ma intreb ce l-a putut duce la o asemenea manifestare ? Vezi ca stie monikus un psiholog bun tare !..oricum, eu in locul lui as fi pastrat un low profile, mai ales dupa toata tarasenia cu Monica Lewinsky..tztz..
C a r i n a
Nihil Sine Deo
happy_uka spune:
I give you Carina www.youtube.com/watch?v=zFT8Cv1OVPM" target="_blank">the dancer
C a r i n a
Nihil Sine Deo
aricelul spune:
Gata e deja la
Hepi sa vorbesc cu taica-miu ca parca avea o fazanita impaiata si-asa ziceai ca nu prea era activa ... dar totusi zici ca s-a prins care-i miscarea
Am fost in week-end la botezul unui baietel care era destul de grasun 7kg la trei luni... si cand ma gandesc ca Maria are 7,500kg la 9 luni imi vine sa ... oricum tare dragut era baietelul(semana cu un viking drag) si a fost si tare cuminte, a plans doar putin cand l-a scos din apa.
_
Maria (28.08.2009)