Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *154*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Acu' stau si ma gandesc, mandra mea deja a adormit, aici nu e nici o miscare....eu ce fac??? Ma culc sau astept ceva desfasurari de forte?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

we never know....

oricum, povestile din gradina zoo sunt criminale, mai asteptam episoade noi, Hepi

Danuta felicitari si voua pt dintisori!

a mea nu da semne de somn, desi de obicei la ora asta se freca de zor la ochi, sau chiar dormea deja....ce-o fi cu ea??

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

helalalu :)

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Selen adevarul e ca as putea sa ma multumesc si cu povestea de la gradina zoo, ca m-am prapadit de ras. A mea m-a disperat azi cu somnul, poate o fi de la vreme, dar a dormit nene, de a spart. Nu ma plang, nu ma plang.

Ma bag sa fac capitol, ca sa aveti loc de desfasurare.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Acu' stau si ma gandesc, mandra mea deja a adormit, aici nu e nici o miscare....eu ce fac??? Ma culc sau astept ceva desfasurari de forte?

Nici una, nici alta..Ne mai spui povesti cu tine mecanic ..Pliiiiz, ne-ai promis
Si in cateva minute uploadez si eu un filmuletz cu fie-mea dansand

Cum mau hepilico, a omorat fazanitza? Cred ca e suparat rau socrul tau.. Sa nu incerci sa-i spui ca tu crezi ca e mai bine asa, nu cred ca il ajuta Io zic sa-l duci pe Bush la psiholog..ma intreb ce l-a putut duce la o asemenea manifestare ? Vezi ca stie monikus un psiholog bun tare !..oricum, eu in locul lui as fi pastrat un low profile, mai ales dupa toata tarasenia cu Monica Lewinsky..tztz..

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Poftiti la casuta noua

155

alex25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

I give you Carina www.youtube.com/watch?v=zFT8Cv1OVPM" target="_blank">the dancer

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Gata e deja la

Hepi sa vorbesc cu taica-miu ca parca avea o fazanita impaiata si-asa ziceai ca nu prea era activa ... dar totusi zici ca s-a prins care-i miscarea

Am fost in week-end la botezul unui baietel care era destul de grasun 7kg la trei luni... si cand ma gandesc ca Maria are 7,500kg la 9 luni imi vine sa ... oricum tare dragut era baietelul(semana cu un viking drag) si a fost si tare cuminte, a plans doar putin cand l-a scos din apa.

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput