Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *154*
Raspunsuri - Pagina 14
raluk16 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui techila
abar nu ai tanti....muscatele mele are pielea fina ca nectarina, nu e d-alea babesti cu frunza aia ordinara (de o pui cand iti coace buba) si cu bete d-alea pe post de flori....ale mele e de vitza nobila...sa-ti ceri ertare de la ele ca le-ai jignit...stii ca muscatele sunt pritenele mele si maine dimineata la prima ora te parasca ca ai zis de rau de ele Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. |
deci exista "nectarinele" muscatelor ce tare! Hai mai, ca tu umblai dupa muscate si inainte de a naste
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
raluk16 spune:
citat din mesajul lui happy_uka
raluk16 membru de baza ..cat de adevarat ! C a r i n a Nihil Sine Deo |
ma repet ca nu stiu de ce ma admiri atata eu sunt asa mai nashpa
Pfuai ai ai nici nu am vazut ca mai am o steaaaa!!!! Mersi Uka!!! Dau un ceai de tei sa dormi mai bine!
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui techila
asta suna oribil....si mici si paroase...ce combinatie proasta Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. |
eu tocmai am facut un dush si acum trebuie sa fac iar si sa imi schimb chiloteii na, mi-a trebuit nastere naturala si apoi chef pe forum... (apropo, imediat am 24 de ore de cand m-am trezit )
raluk16 spune:
Se vede ca sunt de baza, nu? am ramas de una singura
Va tzuc cu drag! Multumesc pentru cheful asta super! Daca se trezeste iar Alexutu definitiv la ora 2 va sun sa va trezesc sa veniti pe forum . Noapte buna!
happy_uka spune:
citat din mesajul lui raluk16
eu tocmai am facut un dush si acum trebuie sa fac iar si sa imi schimb chiloteii na, mi-a trebuit nastere naturala si apoi chef pe forum... (apropo, imediat am 24 de ore de cand m-am trezit ) Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Merci de ceai ! mmm ce bun!
Mergi la somnic repede, vorbim maine !
C a r i n a
Nihil Sine Deo
lutoniana spune:
hai ralu ca ai fost mortala ...cum ne-ai ajuns tu din urma cand s-a culcat toata lumea
Congratulation pt stea !!!!
Noapte buna si daca se trezeste Alexutu din zori trimite-l la mine ca-l pun cu david sa se joace la cuptor
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
alex25 spune:
Buna dimineata dragele mele!
Eu va invit la , multa ca vad ca aveti nevoie dupa asa destrabalare.
Mai, dar am niste draci pe mine de nu mai pot...aseara am resusit sa adorm mandra repede, am intrat aici, am vazut ca nu e nimic interesant si am inchis si m-am dus la culcare odata cu gainile pe la 10 si ceva...si acum am suferit un soc cand am vazut ce distractie a fost aici...pai se poate asa ceva, se poate???? Sa mergeti voi asa pe blat si sa nu ma chemati si pe mine.Macar un beep ceva...M-ati dezamagit (a se citi imi vine sa imi bag unghia in gat)
Techila sper ca ati trecut cu bine peste furtuna, aici nici macar nu a plouat.
Fragutza hai mai repede cu pozele alea ca fierb aici de pomana.
Hepi nu ne mai zici si noua de frumoasa Maia?
Luto multa bafta.
Raluk
Iulika pana la urma te-ai culcat sau faci greva de somn pana in august?
Uka ce frumos ai povestit tu de dovlecei...nu vrei sa te inalnesti si cu noi?
Vik bafta la control.
Hai gata, ca deja ma intind la vorba si nu mai tine. La mine langa bloc, adica sub geamurile mele de la etajul 1 se reamenajeaza locurile de parcare si spatiile verzi...adica picamare, tractoare, lopeti....o minunatie de galagie.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
lutoniana spune:
Buna dimineata soare
sper ca s-a racorit putin la voi si nu mai transpira bebelusii
Viki am vazut mamaruta si e superba. Mi se pare ca a crescut atat de mult
Alex mai bine ca te-ai odihnit draga ...nu ca astea de stau si se hlizesc pe forum noaptea tarziu
Sa aveti o zi reusita cu dovlecei cooperanti!!!!
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
selen80 spune:
neata si de la noi, dar fara soare....
ieri m-am enervat si eu cumplit la mesajul lui Monikus, pe care o , si am scris un mesaj luuung, dupa care mi-a picat curentul oricum, nu scrisesem nimic in plus fata de celelalte fete, asa ca era neinteresant Sper ca azi esti mai bine si ca te-ai convins ca nu esti tu de vina cu nimic si ca esti mamica perfecta pt Rares
ieri seara am fost si eu un pic online cu voi si m-ati binedispus, dar n-am scris nimic, pt ca pot sa spun ca mie nici macar nu mi se scoala....poantele , deci de ejaculare nici nu poate fi vorba, nici macar precoce asa ca am stat in banca mea si m-am amuzat (pe ascuns, ca sotz era cam suparat si obosit de la munca, si sa nu spuna ca-s nesi )
Vik tare frumoasa este Izabela si tu seti frumoasa, dar parca ea nu seamana cu tine, nu?? in schimb tu semeni f bine cu mama ta
Mada esti ocupata rau acum cu munca, asa?? mai zi-ne ceva..
Alex, multumim de cafele
Techi io, io ridic doo dejte (desi cam tarziu), ca am ramas fara curent azi noapte, dar pe la doua....atunci a ajuns furtuna la noi de la Buc...m-am uitat dupa casa voastra pe sus, dar se pare ca nu zburase ar fi fost fain sa aterizati pe aici pe undeva, ca e si aici camp cat vrei
o zi buna sa aveti, aici e urat tare afara
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
Iulika29 spune:
Buna dimineata , soare!!
Alex multu de cafelutå.Ama dormit aseara cu laptopul pe brate så stii, asteptand så se facå august.Las' mami ca or så mai fie petreceri faine si vei fi si tu prezentå.Eu una nu stiu daca le mai prind pt ca acusi incep munca.
Selene cum a fost cand i-a iesit dintosorul.a fost agitata noaptea sau nu s-a simtit?Pt ca al meu copil dupå cateva zile de agitatie maxima , trezit din 30 in 30 minute (normal ca am zis ca Gata! sunt dintii) a revenit la somnul lui cel frumos, linistit si lung.Aaa.. voiam så va intreb daca si ai vostri copii fac cum face Brucu noaptea: se ridica in fund chior de somn daca nu chiar visånd si apoi se pune in cap, stiti voi pozitia aia , cade din fund in cap si asa doarme.Apoi dimineata cand il iau cu mine in pat el mai doarme vreo ora-doua, tot asa se ridica in fund si apoi pune capul pe mine , pe burta si asa doarme, sau se impinge cu capul in mine, se cuibareste ca un catelus
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå