Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *154*
Raspunsuri - Pagina 13
lutoniana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui techila
abar nu ai tanti....muscatele mele are pielea fina ca nectarina, nu e d-alea babesti cu frunza aia ordinara (de o pui cand iti coace buba) si cu bete d-alea pe post de flori....ale mele e de vitza nobila...sa-ti ceri ertare de la ele ca le-ai jignit...stii ca muscatele sunt pritenele mele si maine dimineata la prima ora te parasca ca ai zis de rau de ele Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. |
fac si fructe ?
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Fragutza spune:
abar nu ai tanti....muscatele mele are pielea fina ca nectarina, nu e d-alea babesti cu frunza aia ordinara (de o pui cand iti coace buba) si cu bete d-alea pe post de flori....ale mele e de vitza nobila...sa-ti ceri ertare de la ele ca le-ai jignit...stii ca muscatele sunt pritenele mele si maine dimineata la prima ora te parasca ca ai zis de rau de ele |
Si se vor uni toate muscatele din lumea asta, vor da de veste si la piersici si-o vor ataca pe Uka!
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Fragutza spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui lutoniana
fac si fructe ? Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Da,niste piersici mici, paroase!
techila spune:
ma voi ducea la culcare ca vad ca mananc litere....
noapte buna duduilor!!!
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
happy_uka spune:
abar nu ai tanti....muscatele mele are pielea fina ca nectarina, nu e d-alea babesti cu frunza aia ordinara (de o pui cand iti coace buba) si cu bete d-alea pe post de flori....ale mele e de vitza nobila...sa-ti ceri ertare de la ele ca le-ai jignit...stii ca muscatele sunt pritenele mele si maine dimineata la prima ora te parasca ca ai zis de rau de ele Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. |
cred ca am ramas noi doo si pelargonium zonale (astea ar fi prietenele matale muscatele) ..
dintre care noi doo io ma duc la nani
da mai intai ma spal pe dinti (again!) ca ii am strepeziti ca am vorbit despre ...muscate..
pupici, noapte buna!
C a r i n a
Nihil Sine Deo
Fragutza spune:
Ma duc si eu la somnic!
Va pup cu drag!
techila spune:
Citat: |
Da,niste piersici mici, paroase! People who say they sleep like a baby usually don't have one. |
asta suna oribil....si mici si paroase...ce combinatie proasta
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza Hai ma Luto, ca eu imi pun linkul pe carut! si-i zic si lu' Mihai sa-l puna in semnatura de la emailu' de serviciu! People who say they sleep like a baby usually don't have one. |
pfuai ce concurenta serioasa am la partea de marketing!
Bestiala treaba cu emailul de serviciu
Uka m-am spart de ras
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluk16
pfuai ce concurenta serioasa am la partea de marketing! Bestiala treaba cu emailul de serviciu Uka m-am spart de ras Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
raluk16
membru de baza
..cat de adevarat !
C a r i n a
Nihil Sine Deo
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Fragutza
Io curent am, da' am ramas fara niste haine de pe uscatorul de rufe! People who say they sleep like a baby usually don't have one. |
hai mai ca nu mai pot, nu va pot cita pe fiecare numa sa va zic ca ma sparg de ras .
Uka si eu ma gandeam sa o pun pe Luci sa ma sune , doar ar vorbi "de la servici", deci e pe gratis, nu?
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)