Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (84)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

salut!

va invit la o tarta cu cirese si o limonada rece

sunt foarte bucuroasa....astazi una din cumnatele a nascut un baietel prin cezariana...DPN era pe 28 iunie si trebuia sa-si faca progr pe maine sau poimaine.

noi ieri am fost la dr....vaccinul de 6 luni costa..(150) lei...celelalte n-au costat

avem 8,700 kg..pana cand venim de la mare (cand vom incepe diversificarea)....exclusiv LM

mie mi se pare ca zice "mama" si "apa"

eu am sanii mici, majoritatea care au vazut-o pe diana cred ca ii dau LP

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

http://picasaweb.google.ro/115171184009790807521/AlbumFaraTitlu#5483295479580528946

neshte poze..............de pe la 5 luni

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Sunteti o familie foarte frumoasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

cat despre bagajoi...copiii se pot deregla cand schimba loc/aer. just in case le luam. si ca sa nu dau multi bani pe ele la hotel/statiune

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Plus ca in multe tari nu-ti dau de la farmacie decat cu prescriptie medicala, si pentru un supozitor sa te duci la medic si sa completezi toate hartoagele cu asigurarea, sa explici cate si mai cate intr-o limba straina si tie si medicului, e greu...
Eu am gasit la un moment dat un medic ce facuse medicina la Craiova... si vorbea binisor romaneste. Dar a doua tura, aceeasi boala, alt medic...nashpa.
Si eu sunt cu ele just in case, si ma rog sa n-am nevoie de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Eu va invit la o prajitura cu visine. E deja in cuptor.

Bea, cand imi amintesc ce ditamai palatu' aveai pt. Ivan, acu' nici nu zici ca ai bebe mic. Bravo! Ce sporturi extreme faci tu acolo?

Nu stiu cine poftea cand a crezut ca am facut gem de capsuni (a adus tati intr-o seara capsuni de la tara), nu mai fac gemuri si dulceturi pana plec de la soacra-mea, ca de cate ori m-am pus sa fac, mi le-a stricat sau le-a impartit pe la neamuri. Deci pt. fi-mea o rog pe mama. Si atat. Capsunile alea le-am pus in blender cu sana. Va zic eu ca bate orice iaurt cu fructe sau inghetata, si e mult mai sanatos.

Eu nu ma stresez cu bagajul ca vara asta nu am "planuri' (a se citi finante) de concediu.

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Si ca sa vedeti ce memorie de elefanta am... stiti ca povestea Alexutzzza ca toate prostiile pentru bebe (cele uzuale) sunt scumpe in Grecia... imi imaginez ca daca in Atena sunt scumpe, in statiuni nu sunt mai ieftine... asa ca mai bine le iau de aici, stau si linistita ca am di tati si nici nu-mi fac procese de constiinta daca vreau sa-mi iau cine stie ce prostii... ca doar am facut economie, nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

buna ziua fetele!!

eu am ramas la cap trecut din motive de treaba muulta

dar tot incerc sa va zic cate ceva si nu reusesc

bb Dragos are bube de caldura de 2 sapt , erau mai mici dar sau mai accentuat asa ca am fost la dr

mi-a recomandat dusuri si pe zi si pudra baneocin
si m-am hotarat sa instalez aerul conditionat

despre aer a zis ca e ff periculos, ca invarte microbii in camera si ca muuulti fac de la el o bronsita care se trateaza f greu

sa nu ii dau drumul cu copilul in camera si sa schim des filtrele ( nici nu stiam ca tr schimbate)

am fost si la oftalmolog, ochiul care ii curge nu i-a trecut, punem alte picaturi si asteptam sa se mareasca poate trece

daca are canal infundat a zis ca tr incizie sub anestezie(asta peste 1 an) si sa nuuuu fac masaj

revin ca plange

Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Bea, cand imi amintesc ce ditamai palatu' aveai pt. Ivan, acu' nici nu zici ca ai bebe mic. Bravo! Ce sporturi extreme faci tu acolo?

Nu stiu cine poftea cand a crezut ca am facut gem de capsuni (a adus tati intr-o seara capsuni de la tara), nu mai fac gemuri si dulceturi pana plec de la soacra-mea, ca de cate ori m-am pus sa fac, mi le-a stricat sau le-a impartit pe la neamuri. Deci pt. fi-mea o rog pe mama. Si atat. Capsunile alea le-am pus in blender cu sana. Va zic eu ca bate orice iaurt cu fructe sau inghetata, si e mult mai sanatos.

Eu nu ma stresez cu bagajul ca vara asta nu am "planuri' (a se citi finante) de concediu.

Eu eram... si azi la fel, vad ca faceti concurenta si eu nu stiu pe unde sa ma ascund. Acum poftesc la fructe cu iaurt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

buna ziua fetele!!

eu am ramas la cap trecut din motive de treaba muulta

dar tot incerc sa va zic cate ceva si nu reusesc

bb Dragos are bube de caldura de 2 sapt , erau mai mici dar sau mai accentuat asa ca am fost la dr

mi-a recomandat dusuri si pe zi si pudra baneocin
si m-am hotarat sa instalez aerul conditionat

despre aer a zis ca e ff periculos, ca invarte microbii in camera si ca muuulti fac de la el o bronsita care se trateaza f greu

sa nu ii dau drumul cu copilul in camera si sa schim des filtrele ( nici nu stiam ca tr schimbate)

am fost si la oftalmolog, ochiul care ii curge nu i-a trecut, punem alte picaturi si asteptam sa se mareasca poate trece

daca are canal infundat a zis ca tr incizie sub anestezie(asta peste 1 an) si sa nuuuu fac masaj

revin ca plange

Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze

Daca nu ai montat inca aerul vorbeste cu cei care il monteaza daca asigura si intretinere. Curatatul filtrelor ar trebui facut o data pe saptamana dar exista niste solutii speciale pentru praful care se aduna pe elementii aparatului si care nu poate fi sters decat de ei...

(Cu masaj au zis mai multe fete ca au rezolvat ochisorul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:

Eu eram... si azi la fel, vad ca faceti concurenta si eu nu stiu pe unde sa ma ascund. Acum poftesc la fructe cu iaurt

_
Povestea unei .
Cresc

o pofticioasa! Nu-l mai baga in seama pe Monti. Nu te lasa uraciosul nici macar fructe cu iaurt? Ceva light, asa?

Mergi la inceput

Citat:
o pofticioasa! Nu-l mai baga in seama pe Monti. Nu te lasa uraciosul nici macar fructe cu iaurt? Ceva light, asa?

Ba da, fructe cu iaurt degresat e foarte bine, dar exact cum vorbeau fetele trebuie mancat cu schepsis, sa nu baloneze combinatia...

Mergi la inceput