Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (84)
Raspunsuri - Pagina 22
al3csa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario alecsa akm am vazut si eu pozele de la botez....un scump mini...nasa o sexoasa...dar tu??????????? si am o curiozitate...vacuta dc se numeste mulga si nu fulga Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... aici puteti vota o printesa |
Eu ce?? Da stiu am pus cearceaful pe mine ca sa nu imi iasa colaceii afara . Vacutza este cadou din partea sotului de ziua mea .. inainte sa se nasca Mini si asa am botezat-o noi Mulga . Era fata noastra pana sa vina Bossu
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
Vot pentru un pisoi
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulenca Neata fetele Iar nu am reusit sa citesc dar am o intrebare arzatoare. V-au intrat banii de indemnizatii pe card luna asta celor din Bucuresti? Iulenca MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII VARSTA MARIUKU www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK |
nuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nici macar noua din provincie
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
nu stiu ce sa zic ca nu sunt la capitolul...supe....adik fierturi. teoretic faptul ca dimi ii dai fructe creude ..ar trebui sa iasa ok... sincer..la cate vitamine are morcovul...voi incerca sa i-l dau cat mai mult crud... apoi...si fierte tot legume sunt...n-ar trebui asa sa constipe...desi vitamine...mai din parti. inceraca sa papi tu prune.... mie azi jiji mi-a fc kk consistent...si-am fost trista....i-am zis: of jijele...ai ff kk de om mare ....ce ma fac io..el creste...acusica lasa tatza...apoi se insoara Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul... |
vai ce tare esti!!!!!!!!!!!!!!
kk de om mare, lasa tztza si se-nsoara!!!!!!!!!!!!oooooooooffffffffff
nici nu vreau sa ma gandesc..............
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze