Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (84)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Seara buna!

Alexutza cum a fost ieisrea? Sper ca v-ati distrat si ca Yannis a fost cuminte.

Bea ce ginere am!Si ce cuscra! Sunteti frumosi foc.

Decenuela e super jotelul la care o sa stati. Stiu ca treceam pe langa piscine si prin receptie ca sa ajungem la cel care sttaeam noi vara trecuta. Era totul...wow! Sa va distrati maxim!

Lorex ce bine suna Sucevita. Cand aveam vreo 12 ani am fost in tabara la gura Humorului si am vizitat toate manastirile din zona....frumos tare. Din pacate al meu e setat pe valea Prahovei, cica e mai aproape.

Eu la discutii despre diversificare nu ma bag pt ca n-am habar de nimic. Stiu doar ca probabil o sa incep cu mar, dar mai am o luna si jumatate pana atunci deci sunt numai ochi si urechi. Deocamdata am diversificat-o cu niste apa bauta cu strambaturi ca mi-era frica ca sufera de sete pe canicula asta.

Intamplare hazlie azi: Eram la posta si fetita caraia. Una dintre doamnele de acolo imi spune, foarte amabila: "Am eu niste lapte Zuzu, vreti sa-i dau?"
Nici n-am stiut cum sa reactionez.

Am vazut poze noi de pufuleti .

Si......cat de tare m-am bucurat pt furtuna din seara asta!!!! De maine s epare ca mai reusim si noi sa respiram....o sa o tinem vreo saptaman in 29, 27 de grade.

Va , ma duc in pat. Noapte buna fetelor!

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Salutare… mai fetele de dimineata tot incerc sa intru pe la voi, dar nu ma lasa zgubilicea asta mica deloc. E maraita tare in ultima vreme, nu stiu ce se intampla. Ori o mananca gingiile ori o doare burtica, nu stiu, dar are niste reprize de plans de zici ca-s colici, numai ca ii trec daca ii dau jucaria pentru dentitie, deci banuiesc ca despre asta e vorba, desi nu se vede absolut nimic la nivelul gingiei. Oricum tre’ sa fiu cu ochii pe ea tot timpul ca mananca tot ce prinde…a inceput sa se intoarca de pe spate pe burta in incercarea de a ajunge la diverse lucruri, dar ramane blocata cu mainile si nu stie sa le traga si plange. Azi a prins un pachet de servetele si l-a mozolit ca vai de el pana am ajuns eu sa i-l iau, iar dupa ce i l-am luat nu va zic in ce hal a putut sa planga, de ramanea fara aer. Cum i-l dadeam cum tacea….si tot asa. Deci o sa am un copil mofturoooos, nici nu vreau sa-mi inchipui cum o sa reactioneze cand o sa vrea ceva si eu n-o sa-i dau. Tavaliri si urlete, mai ceva ca-n reclama www.youtube.com/watch?v=yuOprUqAAA4" target="_blank">asta , pe care cred c-o stiti deja.

De fapt, cred ca ar trebui sa-mi ridic putin nasul in vant si sa zic: am copil cu personalitate puternica dom’le!
Dap, manca-o-ar mama pe ea de vuvuzica!!!

Asaaaa…acum din urma…
BOSTANUL, mama lui de bostan…nu l-am confundat LOREX, uite www.wholesomebabyfood.com/pumpkin-babyfood-recipes.htm" target="_blank"> ici bostan in toata regula, n-are nici o treaba cu avocado.
Si ca fapt divers si amuzant sa va povestesc o faza (poate v-am mai zis-o nu stiu, dar eu de cate ori mi-o aduc aminte ma distrez tare). Am un unchi a carui nevasta e plecata in Italia la munca si el a ramas cu pustoaica de 3 ani acasa. E un tip destul de dezghetat la minte si simpatic de altfel, dar a comis-o tare odata. I-a trimis soata pachet cu tot felul de chestii pentru aia mica, tot felul de dulciuri, ma rog chestii-trestii, printre care si un ananas. Toate bune si frumoase. Faza tare s-a intamplat insa peste vreo 2 zile cand vine unchiu-miu la mine si ma intreaba: auzi, floarea aia de mi-a trimis-o nevasta-mea o pun in pamant sau o mai tin asa in apa pana prinde radacini? Bineinteles, ca vorbea despre ananas. Am ras cu lacrimi!!! Bineinteles ca nu de el, ci impreuna cu el. Pur si simplu nu stia ca ala e ananas, mai mancase omul, dar din compoturi, nu luase niciodata direct fruct. Cica il mai vazuse la market, dar tot asa isi imaginase, ca e un bulb de floare sau ceva si nu i-a dat importanta.

DIVERSIFICARE…am vazut pozici cu pufi diversificati…o splendoare, sa-i tot privesti. La filmuletul lui Ivan de BEA am dat play de mai multe ori, ce simpatic e el acolo cum papa . Si Caius de RUXITA si Ioana Cristina de MANDRUTA si toti pe care i-am vazut…. Abia astept sa vad cum o reactiona si matza mea la alte gusturi decat laptic, dar la cat de curioasa e nu cred ca o sa fie probleme. Iar daca-i mai si seamana lu’ tat-su, cu siguranta o sa fie o placere mancarea. Dar ramane de vazut. Inca nu ma aventurez sa vorbesc prea multe despre subiect, inca notez, notez de zor. Oricum mesajul lui DANDANA cu outz si carne m-a lasat paf!...ia sa vezi ce schema o sa-mi propuna si mie pediatra, de o sa stea matza-n coada crek. Desi nu cred totusi sa faca recomandari de astea, ca mi s-a parut femeie rezonabila, plus ca mi-a recomandat clar sa alaptez exclusiv pana la 6 luni ceea ce inseamna ca totusi modul ei de abordare a subiectului e unul ok. Ramane de vazut…

GRADINA si PRODUSE BIO…eu tot muncesc prin gradina, dar nu va inchipuiti acum ca fac mare lucru sau ca am nu stiu ce gradina imensa. Ntz!!! Avem in spatele casei o bucata de gradina pe care am valorificat-o cum am stiut noi mai bine, am pus rosii, ardei, morcov, ceapa alba si rosie, usturoi, patrunjel, marar, salata verde, spanac, ridichi, capsunele, pepene verde…asaaaa, cate un stratulet din fiecare. Avem si cartofi, dar in gradina la mama ca la noi nu au mai incaput, dar am fost sa-i prasim si pe aia. Dureaza mai mult cu ingrijirea gradinii pentru ca nu prea avem experienta la acest capitol si avem noi ambitia sa o ingrijim singuri, ca daca ar veni mama ar pune-o la punct una-doua, dar nuuu…ca dupa aia prea lenesi ne invatam. Asa ca sa nu ne laudati prea mult la capitolul asta, ca nu meritam. Doar asa putin…pentru ambitie, dar nu prea mult ca ne deochiem.
Oricum sa stiti ca am ajuns la concluzia ca e foarte placut sa te ocupi de gradinutza, dar cel mai mult din toata treaba asta imi place atunci cand ma duc sa iau ba cate o ceapa, ba salata, ba niste patrunjel pentru ciorba etc…si cand stiu ca sunt ingrijite de mine parca-s mai gustoase. Zilele trecute chiar am cules jumatate din patrunjel, l-am tocat si l-am pus in pungi la congelator pentru iarna. Urmeaza sa ma ocup si de celelalte verdeturi saptamana asta sau saptamana viitoare cel tarziu. Iar pentru diversificare apelez la mama ca ea are gradina serioasa, nu vrajeala de asta ca la mine. Iar ce nu are ea, gasesc la piata la tarani sau prin vecini. Nu-mi fac griji ca nu-s produse bio, ca la noi inca se mai foloseste ingrasamantul natural de la animale si se cultiva produse cu seminte tot din productie proprie din anii trecuti, nemodificate genetic sau mai stiu eu ce prostii.

Fetelor, de gospodina ce sunt, am si animale pe langa casa…respectiv 7 caini. Adica 2 mari si inca 5 puiuti mici nascuti azi. Mama saraca era sa faca infarct cand i-a vazut, ca nu stia ca (virgula) cateaua e gravida si cum de obicei ea e cea care trebuie sa dea mancare la caini, ca noi cam uitam (am uitat eu sa dau mancare la nepot, nu va mirati ca uit sa dau la caini ) e de inteles reactia ei. Oricum dupa ce i-a vazut cat sunt de frumusei s-a mai linistit…dar ni i-a cam lasat in grija si a tinut sa specifice asta.
Noroc ca o perioada is alaptati, dupa aia sa vedem ce-om face cu ei. Nu va intereseaza subectu’??? Ii donez, gratis…trimit prin Posta sau curier rapid.
Sunt asa de frumusei…negri toti, grasi si pufosi…cand o sa scoata nasul afara de la tzitzi o sa le fac poze, le-am facut si azi de fapt dar nu li se vede decat fundul si coditele.

Vazut desene pe pereti de HAIRCUT…super misto si bravooo pentru idee!
Asa vreau sa fac si eu, iar unul din pereti chiar am de gand sa-l mazgalesc cu fii-mea cand o fi un pic mai mare…o sa fie zona noastra de creatie. Bineinteles ca mama cand a auzit a zis ca-s dusa cu pluta pe Ozana, dar ma stie saraca, nu se mai mira de nimic in ceea ce ma priveste. Ba intr-un final chiar m-a intrebat daca ii dau si ei voie sa picteze ceva…Cu ea o sa incerc dactilopictura, sa-si bage mainile in acuarela apoi sa stampileze pe pereti…nu e tarziu niciodata sa experimentezi senzatii noi, nu?

Deci, citesc, citesc si realizez ca pana raspund, iar ma prinde ziua de maine. De fapt deja m-a prins, ca e trecut de 12. Oooof! Dar macar stau linistita ca nu-mi pierd mesajele…eu le scriu in word, a intuit foarte bine LOREX, ca dupa ce am pierdut odata un carnatz de mesaj m-am lecuit…mi-am zis atunci ca daca mai pierd vreun mesaj ca ala, ma las de forumit. Dar uite asa nu mai ajung io sa iau stelute!!!

CONCURS…mai fetele, cand se termina concursul ala? Sau saptamana? Sau cum e faza? Ca eu vad ca am adunat ceva voturi si au cam trecut si ceva zile, iar frate-meu cel mic nu mai are rabdare…se agita de nu mai poate ca vrea sa castige nepoata-sa si cica si-a tocat toti prietenii la cap cu poza aia…e promovata fii-mea intr-un hal, de cred ca a devenit deja vedeta locala. (Mi-o inchipui pe NIKOLE in rolul asta! )…oricum, am inceput sa devin si eu curioasa de acum!
Am votat toti pufuletii concurenti de pe la toate calculatoarele la care am avut acces, plus ca i-am dat si linkurile lui barbat-meu si a votat si de la birou tot asa de pe la toate calculatoarele. Sper ca n-am ratat pe nimeni…oricum, pufii sunt cei mai tari!!!!

Am sters si eu poze de pe cont, am lasat numai vreo 10, sper ca e ok asa, ca sa aiba loc si alte fete.

VACANTA, CONCEDIU si alte minunatii (de care n-am io parte!)…pentru CATALUTZA81…iti recomand insula Creta, mie mi s-a parut superba si m-am indragostit de ea. Noi am facut un tur al insulei, sunt niste plaje foarte, foarte misto. Cea mai misto ni s-a parut insa Elafonisi, o plaja cu nisip roz, o minunatie! Si nici nu era foarte aglomerat…de dimineata pana dupa-amiaza la 4-5 cand mai venea cate un autocar cu turisti eram numai 4 oameni pe plaja…eu, barbat-meu si sor-sa cu barbat-su. Paradis, ce mai! Daca as mai avea ocazia cu siguranta as mai merge acolo o data, desi mai sunt si alte insule faine. Zakinthos – plajele Navagio si Laganas foarte misto, dar nu numai; Kefalonia – aici plaja de la Myrtos e super!, Skiathos – o insula faina si nu foarte scumpa, Mykonos-daca vrei agitatie si distractie…si nu mai imi vin acum in minte…Cumnata mea a locuit 8 ani in Grecia si fiecare vacanta si-a petrecut-o pe cate-o insula, de fiecare data alta ca sa vada si sa experimenteze cat mai mult… si ea mi-a tot povestit. Dar de fapt nush de ce m-am bagat eu in seama la subiectul asta ca doar avem aici atatea ‚grecoaice’ incat nu cred ca o sa-ti fie greu sa afli toate detaliile care te intereseaza.

Vaaaaai, cat am scris!

Intre timp am citit mesajul MIREMIEI…faina faza cu laptele Zuzu.

Ma duc sa dau ‚paste’ la placinta asta pe forum…sper sa nu-l blochez

…apoi ma bag la somn…ca altfel maine iar ma trezesc la pranz daca mai bantui mult pe aici. V-am dat de treaba la cafeaua de dimineata! Nu va suparati pe mine, ma stiti deja…psihopupu zuzu scrie pe mine!

Gata…v-am tzucat! O noapte buna sa aveti!

PS. LML pufilor de ieri si azi, ca iar uitam, of! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

Un vot pentru o strumfita cu codite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Decenuela, astia de la flamingo hotel au numai studiouri si apartamente?
voi ce ati rezervat? ce fel de camera?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

VOTAM BOBITZA LA PRIMUL EI CONCURS

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

prb e standard...zic si io...oricum toate au chicineta asa au grecii..faci cofe...atunci papa pt jiji...si sunt de la 50 mp...oricum io am dat 56 euro/pers/pensiune completa si pe toate ofrtele din buc era de la vreo 65 eur/pers/demipensiune....zic ca-i f ok..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Grecii? nu spuneai ca e in bulgaria-albena?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

VOTAM BOBITZA LA PRIMUL EI CONCURS

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

ba da, albena....dar asa am vz peste tot la greci..ai si o minibucatarie. daca vrei iti dau pe mail oferta ag respective si pt alte hoteluri...sa o trimit pe mailul comun poate mai sunt interesate si alte fete.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Si noi pe aici ..."nerecuperate" (ce-mi place cuvantul asta, descrie atat de bine starea mea de acum ) ...am zis totusi sa intram sa va salutam ...sa nu ne uitati de tot.

Zilele astea o sa fiu putin mai ocupata ca se opereaza mami la ochiul stang si chiar daca e o operatie banala ...tot se gaseste cu ce sa imi ocup timpul, sio asa putin, pe care il mai la dispozitie pentru voi

va pupam si speram sa va gasim cu bine cand om mai intra

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

sanatate multa mamei tale

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

aici puteti vota o printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

hai fetili la cofe...
jiji s-a trez...io as mai fi dormit...dar de...a inceput programul la serviciu..

e mai racoareeeeeee

a.....neatza....dupa o noapte....a la jiji

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

buna ziua fetele!!

eu am ramas la cap trecut din motive de treaba muulta

dar tot incerc sa va zic cate ceva si nu reusesc

bb Dragos are bube de caldura de 2 sapt , erau mai mici dar sau mai accentuat asa ca am fost la dr

mi-a recomandat dusuri si pe zi si pudra baneocin
si m-am hotarat sa instalez aerul conditionat

despre aer a zis ca e ff periculos, ca invarte microbii in camera si ca muuulti fac de la el o bronsita care se trateaza f greu

sa nu ii dau drumul cu copilul in camera si sa schim des filtrele ( nici nu stiam ca tr schimbate)

am fost si la oftalmolog, ochiul care ii curge nu i-a trecut, punem alte picaturi si asteptam sa se mareasca poate trece

daca are canal infundat a zis ca tr incizie sub anestezie(asta peste 1 an) si sa nuuuu fac masaj

revin ca plange

Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze

Daca nu ai montat inca aerul vorbeste cu cei care il monteaza daca asigura si intretinere. Curatatul filtrelor ar trebui facut o data pe saptamana dar exista niste solutii speciale pentru praful care se aduna pe elementii aparatului si care nu poate fi sters decat de ei...

(Cu masaj au zis mai multe fete ca au rezolvat ochisorul).

_
Povestea unei .
Cresc

nu se asigura curatatul/intretinerea decat contra cost...filtree se scot fff usor si nu este nevoie de solutii speciale,daca sunt spalate frecvent

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Noi n-am prea folosit AC pana zilele astea, l-am pus anul trecut spre toamna. Habar n-aveam ca tre sa-i scot filtrele la curatat.Hmmmm, zici ca-i usor, nu? tre sa ma uit in cartea lui, dac-o mai gasesc

de Maia Ilinca (29.01.10)

dap,ridici capacul de la unitatea interioara si gasesti akl 2 site kt el de mari (la un loc) le scoti si le speli la chiuveta
sper sa se rezolve treburile...imi pare tare rau k trebuie sa va mutati...poate nu va fi nevoie ...

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Bea pantalonasii i-a primit dar sunt mici, l-am imbracat cu ei doar pentru poza.

_
Povestea unei .
Cresc

si eu am procedat asa ....

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

gata, am pus pozele in album. mai trebuie mici retusuri, dar in mare is gata.... si 2 poze cu maia de saptamana trecuta

de Maia Ilinca (29.01.10)

e atat de dulce...
iar desenele sunt minunate...ai talent nu gluma

o printesa grabita...

Mergi la inceput

lorex bine ai revenit ..da eu ii dau ceai knd sunt caldurile alea,atat kt vrea ea sa bea,ptr k dk ii iau bibe URLA!!!! si rau nu ii face,lichidele sunt extraordinar d bune ptr oricine,mai alex ptr bebei pe caldurile alea k sa nu se deshidrateze,nu are cum sa-i faca rau....

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

deci..tocmai mi s-a dus mesajul pe apa sambetei...reiau

jiji care a cazut la datorie a accept azi LP cu cereale....LM il poastrez pt trezirile urmatoare.

diversificare danei...doamne mi se pare criminala....noi ne zapacim cu cate 1-2 lg si ea ii zice ou..carne..cand bb nici nu stie ce sa faca cu compozitia din lg...io zic sa faci cum simti tu.....cum mai scriu fetele pe aici...sa respecti o ordine fireasca si logica...

azi am comandat de pe ocazii.ro un scaun de baie..cu inel ( e ca un chilot) se fixeaza cu ventuze de cada si mi se pare ok pt dushurile de peste zi cand e cald si pt deplasari.

mai citesc din urma

poze

super sa-l folositi cu placere....eu m-am perfectionat sau mai bine zis REperfectionat in spalatul la chiuveta

o printesa grabita...

Mergi la inceput