PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (188)
Raspunsuri - Pagina 19
bobitamica spune:
TURTURICA,NATI..legat de scaunul de masina,nici nu ma agit prea tare. Oricum fiecare face cum considera...Eu nu vreau sa risc absolut nimic...
Iar legat de finul meu,sincer va spun,ca atunci cand l-am botezat le-am dat parintilor "cadou"bani special petru scaunul de masina. Are scaun ,dar nu sta in el. Decat la drumuri in afara orasului si atunci cu urlete....
Legat de ALBUM de POZE...nici al meu nu mai este. Am vazut de mai mult timp,dar ...asa ca SYB..nu l-am sters eu...![]()
ANKA...e super ce spui tu acolo...FELICITARI!!!!
Eu ma pregatesc de "lupta"cu mine insami...
. Sper sa manance Irina ceva in dimineata asta....macar o banana si as fi fericita...
NATI,deci suntem in aceesi situatie cu copiii astia care tin la silueta...Irina are 11 kg.
Eu am mai avut un pitic pe creier...am vrut sa o duc la dr. pentru ca mi se pare ca e prea cuminte,in sensul ca dupa aproximativ 2 ore dupa somn(indiferent daca e de noapte sau pranz)ea vrea sa stea in pat sa se odihneasca...Si ma gandeam sa nu fie ceva,sa nu aiba ceva...
Dar m-am mai calmat..poate ca asa e ea..mai linistita.
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
maitreyi spune:
neata
bobita si noi tot 11 kile la 90 si ceva de cm
ana bafta cu telefoanele 
nati cum vine bre abonament de intrat in parc? e parc obisnuit cu bancute si alei?
anka am gasit o echipa de muncitori f buna. am zis ca am sa ii recomand oriunde avand in vedere ca tare greu se gaseste o echipa cu care sa incepi si tot cu ei sa si termini...si de aia ne-am miscat mai repejor decat ne asteptam
la 2 mai s-au apucat si saptamana viitoare e gata si a fost treabaaaa nu doar dat cu var. aceeasi treaba au facut-o la frate-miu altii in 5 luni 
o zi faina 
-----
Mami de
roza +
26 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
the_andreea spune:

Buna dimineatza.Remember us?
In primul rand un LA MULTI ANI! din toata inima tutror pepenasilor care si-au sarbatorit cei 2 anisori,sa creasca mari si frumosi,sa fie sanantosi si sa primeasca de la viata tot ce e mai bun.
In al doilea rand,va multumesc mult pt urarile de ziua lui Casi (Sun,
special),eu nu am avut net cateva zile.
In al treilea rand,FELICITARI proaspetelor mamici si viitoarelor mamici de fratiori de pepenasi.
In rest,ce sa va zic? Ultimul an a fost o nebunie,o alergatura continua,nici acum nu mi-am revenit si probabil ca mai dureaza o perioada.M-am intors la serv in oct,m-am inscris la o alta facultate,apoi la 2 sapt am aflat de bb;Casi a fost dat peste cap de cresa (am tras cu el pana in ianuarie,urlete nonstop,plans isteric,nopti nedormite,ce mai!),din ianuarie s-a schimbat total,merge cu drag,a devenit sociabil,s-a acomodat nesperat de bine.Theo a inceput scoala (intre timp a si terminat cls I
,sectia germana.alt motiv de stres,ca noi nu stim,m-am invinovatit ca am lasat-o sa se descurce singura asa de mica,dar a facut fata cu brio si chiar mai mult,sunt extrem de mandra de ea
).Am alergat intre ei tot anul,eram la prog scurt de 6 ore (deh,firma draguta),dar altfel nu ma descurcam sa "recuperez" copiii la timp.
Casi de azi a intrat in vacanta,suntem si noi fara pampers de vreo luna jum (doar la drum lung i-am pus),accidente sunt,dar din ce in ce mai rare.De vorbit vorbeste amestecat,ne intelegem cu el,dar e foarte,foarte dependent.Nu vrea sa stea singur deloc si acum ca Theo e plecat si ea in vacanta la buni,sta numai lipit de noi
si trebuie sa vb cu el tot timpul.E si foarte sensibil,daca ii spui "da-te mai incolo" se pune pe urlat de zici ca cine stie ce i-ai facut
In rest,sunt stresata cu nasterea,ca nu stiu unde si cum si cu cine(aici e nasol,nu vine medicul la nastere,se naste cu moasa -ce-o fi aia?
-,nu stiu cui,cat sa dau,la bani ma refer;in Piatra nu e mama in localitate,ca isi duce nepoata la mare,si ea m-a tinut de mana de fiecare data;uf,si mai sunt 3 sapt pana la due date).Si,in plus,alt motiv de stres,trebuie sa ne mutam la un ap cu cel putin 3 camere,imi e groaza de chirie,dar deocamdata alta soluite nu avem (din cauza preturilor la ap si lipsei cumparatorilor).
Mno,m-am intins cam mult,dar o sa ma scuzati ca am avut de recuperat aproape un an
.
pt pitici si
pt mamici
O zi faina va doresc!
Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)
ariadnabr spune:
La multi ani pepenasilor care si-au serbat ziua si celor care urmeaza sa si le serbeze, va dorim o copilarie plina de minuni si fericire
.
Va multumim anticipat de asemenea pt eventualele urari pt ziua Juliei. 
O vara frumoasa va uram.
Chuny spune:
Mada de Irl,
!
Ana_a, si ai mei se bat de vreo 2 saptamani ... ceva de groaza. Dar tot de atunci se joaca mai mult in curte si gasesc frate totusi o cale de comunicare intre ei de stau si bocesc ca proasta pe dupa perdea. De exemplu ieri Vlad era asezat pe banca din mijlocul curtii, iar ea fugea pana langa casa si rupea cate o floare si i-o ducea lui pe banca. Radeau ei acolo cate 1 minut, apoi el fugea cu floarea si i-o dadea la iepure si se intorcea pe banca. Apoi ea iar fugea sa-i duca o floare si el iar i-o dadea la iepure ... si lor li se parea super amuzant ... si n-a plans niciunul vreo jumat de ora. Apoi iar au inceput
... hi, hi , cred ca o sa scriu asta si pe blog ca tare-mi place. Noi ne-am uitat la prietenii nostri si la multi in care sunt 2 copii se bat pe jucarii. Dar or sa vina si vremuri bune!
Bafta cu telefoanele tale!
Sun, mersi mult de mesaj!!! 
Andreea, nastere usoara!! Al treilea bebe
!
Maitreyi, super cu casa. Noi aici suntem obligati sa ne descurcam singuri cu tot ce e de facut in casa pt ca mesterii sunt ingrozitor de scumpi pt buzunarul nostru.Si asa cu bani putini am renovat aproape toata casa in 2 ani. De exemplu o baie costa minim 4000 cu tot cu mana de lucru, noi am dat doar 1000 pe materiale si am facut-o de la A la Z, doar noi doi
. Si is mandra, ca la restul mai participa mult socrul, dar aici am muncit cot la cot cu Ronan.
Mami de Irina, o fi pur si simplu un copil mai linistit ... sau care are nevoie de pauza pt a-si reface resursele. Eu am discursul meu: daca e copilul bine in pielea lui, intelege tot din jur si socializeaza cu cei de varsta lui, daca se joaca in mod adecvat cu jucariile, atunci totul e ok.
Anaxena, eu STIU ca tu nu ai face chestii d'astea. Dar cred ca nici nu are rost sa inceapa lumea sa se scuze pt ca oricum cine a sters putea sa trimita un PM rapid si era ok. Asa nu vom sti niciodata cine se ocupa cu curatenia pe criteriul antipatiilor pe care le are.
La faza cu scaunul de masina a deranjat faptul ca ai spus ca te plictiseste discutia cand e evident ca nu toata lumea considera important scaunul de masina.
Anka, super vesti ai primit! Stiai tu bine de ce ai ales Canada!
Nati, wow, furtuna electrica!! sper sa treaca repede sezonul.
Yael, suna tare fain Finlanda
. As veni si eu acolo sa ma fac profa de franceza, dar pt ai mei ar fi prea complicat.
Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
Nasterea ariciului Vladimir *****
***** Anna, o nastere cu viteza
bobitamica spune:
SYB...
merci frumos...m-am linistit si eu...Mama mi-a spus ca asa eram si eu cand eram copil...asa ca poate ma mosteneste...
The Andreea...bine ai revenit!!! ce putin mai este...
esti o curajoasa...al treilea bb...
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
Nati spune:
bobitamica, si Matei are 11kg, vb lui Boti juniorul tau e la categoria pana
.
De mancat mananca seara de rupe, in timpul zilei in afara de lapte nimic, nu vrea nu-l fortez.
E sanatos, energie cat un continent, o manca el si dupa cum vreau eu, candva
.
mai3, parcul asta are un mare lac in mijloc, unde poti sa te plimbi cu barca(dai la rame, ori pedalezi), au biciclete pe apa, tot la pedale, iti faci niste muschi de numa, da pt prima data 4 zile stai la pat ca ai o febra de nu poti face un pas
.
Au banci, bineinteles, au teren de golf micut, un loc unde tragi cu arcu, un loc amenajat pt copii, cu tot ce se poate pune intr-un loc din asta, au masini din alea de te tamponezi, au curse de masini pe traseu din ala suspendat, masini mici si mari sa se plimbe astia micii prin padure.
La unele masini folosesti fise de 100yeni, altele sunt gratis.
Au un balon imens de plastic,in care intri si mergi cu el pe lac, au tot felul de nebunii.
Plus au rate,lebede, pesti, cine cum doreste cumpara mancare pt ele si le hranesc.
Bancile sunt in mijlocul lacului pe insulita.
Parcarea e libera in cursul saptamanii, in weekend se plateste.
E super fain parcul, de asta ne-am si facut abonament, si zic eu ca e ieftin pt 2 persoane 100$ pe aproape un an.
Din decembrie si pana in aprilie e inchis accesul pe lac, in rest parcul e liber pt vizitatori.
Syb, ser sa treaca mai repede furtuna asta ca e stresant sa nu poti urmari un film sau o stire, ca se opreste semnalul la antena.
Oricum batuse vantul vreo 2 zile de am zis ca nu mai avem acoperis la casa, sau dus si florile mele, rupte de vant si inecate de la atata ploaie.
M-am uschit la treburi.
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
bobitamica spune:
NATI,MAYTREI...deci si noi intram la categoria pana...![]()
irina are doar 88 de cm cred...la ultima masuratoare avea 87. Ea sta la masurat...e atat de haioasa...i-am cumparat un metru pe care l-am pus pe perete la ea in camera...si ii place atat de mult ca vrea sa se masoare tot timpul...
Eu ma duc sa ma pregatesc sa plec la ginecolog. Ma duc la controlul anual,pntru ca imediat vine iulie si merg la serviciu...atunci va fi mai greu....cu siguranta voi sta prost cu timpul...
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
flo1980 spune:
Buna!
Mai3 motzul la baieti in zona munteniei se ia intre 1,5 ani si 3 ani.
Cu tunsul....imi vine sa plang dupa pletele lui carliontzate dar suferea, transpira rau, nici cu el prin nu statea, pur si simplu isi jumulea parul.
Il las sa cresca si vad cum ii sta, probabil il mai tund la anu' ![]()
Asa si cu Alex, dupa taierea motzului nu l-am tuns cateva luni bune, insa tot asa, venea vara si suferea. Pun o poza in album sa vedeti ce par avea
pacat ca n-am si eu fata 
Fetele sunt altfel, mai stau cu clamitze, gargaritze, floricele....
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!