Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri22

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Va multumesc dragele mele!

Alinush, sanii nu mai sunt tensionati deloc, sunt exact ca atunci cand imi vine ciclu...La doctor iti dai seama ca merg indata ce aflu o veste pozitiva. Deja am un medic recomandat de medicul endocrinolog si mai am o varianta cu un medic de la medlife. Vad eu...sper sa fie de bine.
Oricum sunt senina...si deloc stresata. Ce o fi o fi...cu Dumnezeu inainte, nu-i asa?

Visul nostru

Mergi la inceput

Declar Ziua 1! Asta e...nazdravanul meu inca nu vrea sa vina! O sa vad eu cum il ademenesc pana la urma!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ninia,

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

ninia, iti tin pumnii in continuare

am citit la un alt subiect ca slimatei incearca pentru un nou samburel. sper sa nu se supere ca spun asta aici. ma entuziasmeaza mereu foarte tare cand o mamica de la subiectul asta are un test pozitiv sau se hotaraste sa ia de la capat munca pentru un bebe. succes la o noua printesica! sau la un baietel daca asta va doriti!

Mami de (28.10.2008) si bb2 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

NINIA

D-ne ajuta SLIMATEI.

DARIA ma intrebasesi zilele trecute cum sunt cu spatele, scz ca nu ti-am raspuns. uit mai. Efectiv uit. Saptamana asta m-a mai durut marti putin si ieri.Dar nu atat de tare ca luni.sper sa nu ma mai doara......
abia astept sa merg la gine sa vad ce raspuns imi dau astia....Giulia ta ce mai face? Mergeti in concediu anul asta? Poate ai mai scris...nu stiu....

Eu abia astept sa vina 31 ca sa plecam si noi la mare. Ma apasa atat de tare rutina asta.

Mami de Alessio Michele(2 ani si 2 luna) si Mattia Gabriel(9 luni)

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

irlandeza ce-ti mai face printesica? a mai avut probleme de la infectia din primavara sau s-a vindecat complet si a si uitat evenimentele neplacute? tu cum mai stai cu sanatatea?

pepsi cum te mai simti? ajungi la termen sau scoatem agitatele mai devreme ? diabetul de sarcina ti-a facut probleme ?

remaliss daca ne citesti, poate ne spui ce mai faci, cate saptamani ai acum, ce e bb din burtica

nu mai enumar din lista fete care nu au mai intrat de un car de ani. poate ne mai anunta si pe noi cate o veste buna despre ele!

Mami de (28.10.2008) si bb2 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Niniaimi pare rau sa citesc ca nu a fost sa fie luna aceasta.Imi pare atat de rau...Nu stiu ce sa iti spun,stiu ca e greu cand astepti luna de luna...insa ai incredere ca in curand vei veni cu vestea cea mare.Nu vreau sa insist sau sa spun ceva sa te supar...poate niste teste de ovulatie,urmarirea temperaturii sau monotorizarea ovulatiei sa vezi exact cam pe cand ovulezi...nu stiu...Imi pare rau,sper din suflet ca esti optimista,anul acesta trebuie sa se intample minunea!

Alinushca-inca nu incercam pentru bebe 2 ,la mine in curand inseamna cam la anul asa prin vara

Danangie-cum te simti?

Pepsi-incet incet te apropii de termen.cand poti sa ne spui si noua cum te mai simti,ce face bebe mic din burtica.

Slimatei-ma bucur sa aud ca "lucrati"la bebe 2.

Remaliss-cate luni ai?cum te simti?ce face bebe din burtica?

Pup toate fetele!

Minunea noastra mult asteptata

Mergi la inceput

Buna ziua fetelor,

MICHELLE ma simt binisor, multumesc de intrebare. tu ce-ai mai facut cu gasirea apart? Ati gasit? De ce vrei sa te muti? Nu iti mai placea la casa? Eu una.....pe viitor vreau casa. De cand cu copiii....mi-am schimbat parerea. E drept ca ma cam sperie gandul sa stau la casa.....dar vedem cum facem sa invingem frica. Vreti sa cumparati sau sa inchiriati. Stiu cum e.Sa mergi cu copil dupa tine la vazut apartamente. Si cand tre' sa mai si te muti: bagaje, cutii,etc...brrrrr......

Ce mai faceti? Aici azi ploua...si ieri a plouat.....ce iubesc vremea asta!! Dimineata am stat in balcon cu baietii si asa ce le mai placea...mai ales lui Mattia nu-si mai dezlipea ochii de la picaturile care cadeau pe asfalt....

FLAVIA stiu ca e in 33 sapt. Tot se lupta cu diabetul. Am inteles ca pana acum a luat doar 2 kile....tare putin , dar va fi bine. Sper ca nus e supara pe mine ca am dat ceva detalii despre ea. Pupam gasca pe aceasta cale.
ALINA (REMALISS) te salut si eu prin aceasta cale......oare ti-am raspuns la PM care mi-l trimisesesi????? Poate scrii daca ti-am raspuns........tare probleme am cu memoria.

Mami de Alessio Michele(2 ani si 2 luni) si Mattia Gabriel(9 luni)

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Fetele mele dragi!
Ce mai faceti???
Michelle, nu avem voie sa fim pesimisti! Stiu ca va veni si vremea mea!Pana una alta ma bucur si eu de ce pot...

Dana, ploaie???? Doamne ce mi-as dori si eu o ploaie...

Va pup si aveti grija de voi!

Visul nostru

Mergi la inceput

Ce mai faceti fetelor?

Mami de Alessio Michele(2 ani si 2 luni) si Mattia Gabriel(10 luni)

Pozici cu noi

Mergi la inceput