Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri22

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Sigur, asa inca ai toate sansele. Ma gandesc cu mintea mea de om prost de tot ca poate daca fibromul e asa de mare si de bine vascularizat, deturneaza cumva o parte din sangele care iriga in mod normal uterul? Si orice disfunctionalitate de genul asta nu lasa sarcina sa se prinda Cu endometrul cum stai?

Am citit acum pe net ca in cazul fibromului se recomanda medicatie pentru prevenirea anemiei generata de pierderea de sange mare cauzata de fibrom. Poate exista si un medicament recomandat care ar putea sa amelioreze problema uterului cu chiriasul lui vampir? La intrebari de genul asta ar putea fi de folos un Tutunaru. El gandeste, si o face in afara cutiei. Apoi nu ai de unde sti ca nu mai exista o alta problema misterioasa pe care inca nu ai descoperit-o, legata de sange.

De asemenea exista un tonic uterin care cred ca ti-ar fi de folos pentru ca are taman rolul de a iriga bine uterul si a-l tonifia. Ceaiul de Frunze de Zmeur. Se ia si la sfarsit de sarcina pentru pregatirea uterului pentru nastere, tot pentru proprietatile de care am spus.

Ma ierti daca te-am suparat . Cand te hotarasti, mai ai variante de explorat.

Mami de (28.10.2008) si bb2 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Alinush, cum sa ma supar pe tine? Ar fi culmea!
Nu am inteles la ce te-ai referit cand ai spus pr cu sangele...poate imi scapa mie ceva...
Teoria ta e buna...oricum.

Visul nostru

Mergi la inceput

Poate vreo problema din gama celor de coagulare a sangelui cum are mcrissa. La asta ma gandeam.
Ce bine ca pare ca vine ploaia si in Bucuresti! Macar nu mai e asa rau ca ieri la ora asta!

Mergi la inceput

Aaa, stiu...am facut si analiza aia..INR parca se cheama. Stiu ca am facut si coagularea.

Da....aici la mine a tras o ploitza, cat sa inmoaie praful! Macar nu mai ma sufoc prin tramvai cand plec de la munca.

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Danangie felicitari ptr bebe3. Tin si eu pumnii si ma rog ca totul sa fie bine cu bebe, sa ai o sarcina usoara si sa o duci la termen. Avem termene apropiate - eu am 27-28 februarie.

Michelle La multi ani ptr baietelul tau, sa fie sanatos, fericit si sa aiba noroc in viata.

Eu sunt cel putin saptamana asta in concediu medical ptr ca se pare ca iar am o sarcina toxica. Iar nu pot manca, vomit (scuzati detaliile ), slabesc si abia ma mai pot tine pe picioare. Noroc ca Razvi e cu taticul la mare si pot sta linistita. Si mai e si doctora in concediu. Abia astept sa vina luni s ama duc la ea sa ma vada.

Io va urez o zi buna si va pup pe toate!

Mergi la inceput

Buna dimineata! Poftiti la cafelutza!

Fetelor, maine cred ca fac test! Rugati-va pt mine! Am asa emotii...durerile de sani au disparut brusc desi cm-ul nu a venit. Vi s-a intamplat asa ceva? Ma scuzati ca va terorizez cu intrebari...dar no...stiti cum e...luna asta chiar am avut alte simptome si nu doar induse. De aseara sanii nu ma mai dor...m-am dus de nu stiu cate ori la baie crezand ca au venit rusii, ca mie doar cand imi vin rusii imi trec sanii...
Ufff....azi e ziua 28...de 4 luni nu am mai avut cm de 28 de zile!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ninia, pumnii stransi stransi stransi

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Ninia si eu tin pumnii. Sper din toata inima sa vii cu o veste buna.

Mergi la inceput

Ninia, Doamne ajuta sa fie de bine! Insa te rog daca iese pozitiv du-te instant la un doctor foarte bun care sa iti recomande un tratament ceva doar pentru siguranta ta.

Mergi la inceput

scuze, despre durerile de sani ce sa iti spun... bine e sa fie in continuare tensionati; cand palpezi mai ales partea de san care merge spre subratz sa fie neplacuta. dureri nu-i musai sa fie.

mony, ce bine ca esti linistita acasa! ca slabesti in perioada asta chiar nu e o problema nici pentru tine nici pentru bebe din burtica. dar sper sa iti revii ca dupa ce se intoarce razvi de la mare....... stii tu ce te asteapta.

Mergi la inceput