Prietene la bine si la greu - 24
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RamonaCopot/RamonaCopot.jpg)
RamonaCopot spune:
Eu am auzit de vitamina D injectabil. La dovlecei xunt cateva mamici care au facut la copilaxii lor. Mamicile xunt din oraxe diferite, deci nu e capriciul aceluiaxi doctor.
Eu la Dominic, de vreo xaptamkana nu i-am mai dat deloc vigantol xi nu xtiu cum xa mai fac. Fontanela lui e aproape inchixa, acum il vede xi xoarele, probabil o xa ii dau iara o zi da, una nu. Mai xunt bebei cu fontanela inchixa xau aproape inchixa?
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RamonaCopot/RamonaCopot.jpg)
RamonaCopot spune:
Laura, merci de reteta cu minipizze. Tot vreau xa o incerc xi eu, dar axtept xa plece muxafirii (fratele lui xtefi cu familia, aceeaxi pentru care anul trecut pe vremea axta, ma xpeteam xa le fac la 45 de grade 5 feluri de mancare xi dexert)ca nu mai am loc de ei nici xa mananc. Plux ca nu am de gand xa ma deranjez cu nimic nici anul axta nici alta data, cand mai vin pe aici. De fapt ei vin la maica-xa, nu la mine, axa ca xa xe deranjexe ea. Ah... l-au xi umplut pe axta mic de cadouri , xa nu mai zic ca mananca din fructele lui
.
Eu de la deprexia axta am dat iama in mancare, 3 xaptamani nu am mancat paine, dulciuri, xucuri, paxte....xi xlabixem 3 kg, acum deja intr-o xaptamana ix la loc .
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
![](images/user_woman.png)
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RamonaCopot Eu de la deprexia axta am dat iama in mancare, 3 xaptamani nu am mancat paine, dulciuri, xucuri, paxte....xi xlabixem 3 kg, acum deja intr-o xaptamana ix la loc ![]() ![]() |
asa sunt si eu la nervi si stres, dau iama in mancare , mai ales in dulciuri
![](icon_smile_cool.gif)
![](alcool.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
off..trece odata si amr-ul ala, vine , discutati, si macar stii incotro o iei/o luati.
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
rechinas in pozici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/raluci_b/raluci_b.jpg)
raluci_b spune:
Ramo - iti/va doresc sa luati cea mai buna decizie pt voi
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lylyana_p_ion/lylyana_p_ion.jpg)
lylyana.ion spune:
Intr-o dimineata, stapanul unei cetati fu trezit de niste strigate care se auzeau din piata:
„Hai la mere! Mere dulci cum n-ati mai gustat!”.
ridicandu-se din pat si privind pe fereastra, vazu un targovet ce vindea mere, inconjurat de o multime de musterii.
„Trebuie sa fie tare bune merele alea”, isi spuse mai-marele cetatii si, facandu-i-se pofta, il chema pe sfetnic si ii porunci:
„Ia cinci galbeni si mergi in piata sa cumperi mere de la targovetul acela”.
Primul sfetnic il chema pe paharnic si ii spuse:
„Uite patru galbeni, du-te si cumpara mere”.
Paharnicul se adresa, la randul sau, stolnicului:
„Poftim trei galbeni, de care sa cumperi mere de la targovetul acela”.
Stolnicul il chema pe primul strajer ii dadu doi galbeni si il trimise in piata.
Acesta dadu un galben unui strajer din subordine, iar acela se duse la targovet si ii lua la rost:
„Hei, ce tot strigi asa? Ai tulburat somnul mai-marelui cetatii, iar drept pedeapsa mi-a poruncit sa-ti confisc caruta asta cu mere”. Intors la seful sau, strajerul se lauda:
„Am facut un targ nemaipomenit. Cu un galben am cumparat o jumatate din caruta cu mere a targovetului”.
Primul strajer merse la stolnic: „M-am targuit si, cu cei doi galbeni pe care mi i-ai dat am reusit sa cumpar un sac cu mere!”.
Stolnicul - repede la paharnic: „Cu trei galbeni am luat o tolba intreaga cu mere”.
Paharnicul dosi jumatate din cantitate si apoi merse la primul sfetnic:
„Iata, cei patru galbeni mi-au ajuns doar pentru o jumatate de tolba cu mere”.
Iar primul sfetnic se infatisa dinaintea stapanitorului cetatii si glasui:
„Maria ta, iata, am indeplinit porunca. Numai ca de acei cinci galbeni n-am reusit sa targuiesc decat cinci mere”.
Mai-marele cetatii musca dintr-un mar si cugeta:
„Hmmm… Cinci mere pentru cinci galbeni… scump, foarte scump! Si, cu toate astea, targovetul acela avea o multime de cumparatori. Inseamna ca lumea o duce bine, are bani. Ia sa maresc eu birurile!”
dar asta n-are legatura cu noi...sau...
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
Lidia74 spune:
STRUMFY ce misto ca ati fost la pescuit. Tare mi-e dor si mie de o „pescuiala”.
IONELA tare trebuie sa iti fie greu sa il vezi pe tatal tau asa. Apropos ce mai face varul tau?
RAMONAC bucura-te ca vine acasa sotul ca macar soseste momentul adevarului...ca sa nu mai stai in incertitudine
LAURAIRINA azi in oras mergand pe strada aveam in fata ochilor numa minipizze.
laurairina13 spune:
citat din mesajul lui Lidia74 LAURAIRINA azi in oras mergand pe strada aveam in fata ochilor numa minipizze. |
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_cool.gif)
Fa reteta, daca eu care sunt afoana prin bucatarie am reusit si am facut-o..si mi-a si iesit bine la cuptorul meu buclucas..zic ca merita incercata. Eu am facut blatul cu apa, nu cu lapte.
pe viitor ma gandesc sa o fac cu ciuperci/masline/ton/mai multe sortimente de branza ca acu pusesem doar pastrama,salam,rosii,castraveti,cascaval.
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
rechinas in pozici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ionelamaria/ionelamaria.jpg)
ionelamaria spune:
Lidia, varul meu e bine, se pare ca ii merge bine tratamentul. Doctorita lui e extrem de multumita. Piciorul e aproape vindecat, inca merge schiopatand , dar fara carje. Multumim mult pentru intrebare
Noapte buna tuturor
Mami fericita de
![](copilas.gif)
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
Dozz spune:
citat din mesajul lui mami.ilinca RamoC:trimit si eu ca Miany o imbratisare si un ![]() ![]() Ionela: sincer nu vreau sa-mi amintesc prin ce am trecut si noi cu tata ,a avut Alzheimer,acum nu mai este printre noi de cativa ani,dar sincer numai viata nu era ce traia el ![]() ![]() ![]() ps:am fost la pedi,dra mea are inceput de rahitism,din septembrie mi-a zis ca-i da vit d injectabil ![]() Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009 :) |
Salut,
Imi pare tare rau sa aud de rahitismul asta! Sper sa fie bine, totusi.
Si dra mea, cam la fel, din pacate. Din ce am inteles eu, unii copii nu asimileaza bine calciul, in ciuda vitaminei D administrate.
V-a marit doza de vigantol?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simina_kin/simina_kin.jpg)
simina_kin spune:
citat din mesajul lui laurairina13 Dankutza, pe mine nu ma mai mira nici o pediatra! si a mea pe reteta pt calciu gluconic fiole scrie prof.rahitism, dar mie doctorita nu ne-a zis ca ar fi rahitica.. ![]() ![]() Am o prietena a carei pediatra i-a recomandat pt bebele ei de 4 luni calciu gluconic fiole, 3 luni cate 10 fiole pe luna. Ca cica e nu stiu cum fontanela. Buun..tipa i-a dat o singura luna calciu ala fiole, pe urma nu. Ca ii dadea aproape zilnic branzica calcica. Si de fiecare data pediatra o tot intreba,daca i-a dat calciu ala fiole. Ea ii spunea ca da, si pediatra se arata foarte multumita si incantata de evolutia bebelui, 'ca uite ce bine se prezinta daca ii dai calciu'. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Si noi am primit acum tratament cu calciu fiole, si inca oscilez..sa ii dau/sa nu ii dau. De azi i-am bagat si eu branzica calcica, care printre altele vad ca o papa mai bine decat branzica facuta de mine in casa fara pastile ![]() ![]() ![]() ![]() rechinas in pozici |
In primul rand spun Buna seara evribady
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
- si mie mi-a recom pediatra 10 zile/luna calciu gluconic da nu i-am dat decat in doua randuri, DAR
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](olala.gif)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!