**Buburuze de 2009 in actiune (24)**
Raspunsuri - Pagina 8
Simina1980 spune:
Neata!
Cris-multam de cafea!
Fetelor va multumesc de aprecieri la adresa pozicilor.
Alice-plaja unde am facut pozele este in Mamaia-mai la iesire spre Navodari.
Danami-imi pare rau de ce s-a intamplat dar capul sus si spor la treaba in continuare!
Lavi-multumim!Andutu are ochii negri,seamana cu mine la ochi ca in rest cu taica-su.Ce ati facut la doctor?Cum mai e Raresut?
Cu banii ptr casa mai astept zilele astea un raspuns si gata ma linistesc.Tineti-mi pumnii sa se rezolve si cu asta ca fac cinste!Si in plus va astept la mare la mine la casuta la anul!
Carina-si Andutu doarme cam cate 2 ore ziua-de pe la 11 pana pe la 1.El se trezeste dimineata la 7 maxim 7.30 si pana la 11 i se cam termina bateriile.Eu multumesc lui Dumnezeu ca doarme toata noaptea ca altfel nu stiu cum as mai face fata la birou.Ma intrebai parca cati dintisori are-6 din care 2 jos si restul sus.
Anna-felicitari ptr cantaretul Vladut!Sa ne arati si tinuta ta de nasica,da?
Ema-poate cand veniti la mare ne vedem sa bem un suc/bere impreuna!
Nu prea va inteleg cu marea dar asa e:cei nascuti la mare prefera muntele si invers.Eu m-as muta oricand la munte dar nu o fac ptr ca toti ai mei sunt aici ca altfel.......
Sa va zic si despre progresele puiului meu(ma laud si eu un pic,nu va suparati ):face si zice Pa,zice pa-pa cand te vede cu mancare si vrea si el,canta sa adoarma un catel de plus-a,aa..,mai bolboroseste dupa mine cand ii cant eu-laaaa,laaaaaaaaa,se sterge la gurita daca ii dai un servetel si ii zici sa faca asta,merge pe langa pat sau pe langa perete si din cand in cand mai face cativa pasi(2-3) singurel.E innebunit dupa inghetata daca ma vede ca mananc eu sta numai langa mine sa-i dau si lui pana termin.....Dar e un alintat si jumatate-daca nu faci ce vrea el sa te tii-plange cu lacrimi de crocodil ca pana la urma cedezi si iese ca el .
Hai ca m-am laudat destul!
la toata gasca!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
emanouela spune:
neata
cris vegetariana ca vegetariana dar ce te faci daca vreau dietetica???
alic cam asa ceva...numai ca uite cum a inceput ploaia si nu mai e presiune eu is mai vioaie...deci is meteo dependenta
simino poi poate ne vedem...nici eu nu sunt innebunita dupa mare dar am nevoie de soare....clima din Belgia e umeda ceea ce mie nu imi prea prieste....asa ca am nev de caldura, soare, sa incarc bateriile
piticii bolnaviori si le dorim sanatate
mai revin eu
va
eumada spune:
buna ziua.....hop si io...mea culpa ca nu am mai intrat....dar......sunttare ocupata.de cand cu ploile astea ma piseaza non stop asta mica......e tare cuminte dar vrea atentie ca nu pot sa o scot afara si...e foarte greu,se plictiseste repede...trebuie sa inventez noi jocuri....am facut curat pe holul mare am facut curat in uscator,am spalat si am intins rufe,am aspirat,am facut papa amandoua,facem dus si orice impreuna...oricum s-a schimbat...ptiu....ptiu...a si au spart cei doi dinti de jos....inteapa...ca nu stiam eu de ce nu doarme deloc...luni si marti tare agitata a fost...fara somn si necajita....ieri,,,,m-a intepat...azi e copilu` meu cel plin de zambet non stop.care adoarme singura in patutz,sau chiar in scaunelul ei....si haleste de rupe,orice.carne legume paine,rosii cu paine,biscuiti,bors,pepene..s-a trezit...nu doarme de cand cu dintii....
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
anna-mama spune:
Buna,
Incerc sa va scriu, dar sa vedem cand si reusesc sa trimit ca il am pe fi-miu fataila pe aici Noi am fost azi afara printre picaturi, apoi a dormit o ora ca nu a putut mai mult de zgomotele de la vecini care o tin numai intr-un barait de bormasina
Simina, am vazut pozele cu puiutul frumos, e un dulce si e mortal pe motocicleta Felicitari pt progrese, are realizari f mari, ai cu ce sa te lauzi. Si cand te gandesti ca el este inca mic pe langa "vlajganii" nostri de peste un an
Nu prea stiu cum sa va arat "toaletele" mele de nasa, ca am 3 (niciuna noua, ca nu mi-am mai permis si asta), o rochita pt vineri la cununia civila, este aceiasi de la botez, o sa caut o poza de atunci sa o vezi), una pentru cununia religioasa care e la 10 dimineata sambata si alta pt seara la petrecere. Cea de la biserica chiar nu stiu cum sa o pozez, ca doar imbracata se vede exact cum e....
Am revenit, i-am dat sa pape la pisoi si am mancat si eu cu el. Acum vorbeste cu pestii si le da sa pape
Carina, si noi am avut problema asta cu somnul de zi cam in aceiasi perioada, dormea doar o data pe zi si nu-i ii ajungea pana seara, dar tot nu puteam sa-l mai adorm. Acum si-a marit rezistenta, are tot un singur somn, care s-a marit si la el, undeva la 1 ora juate- 2 ore si seara il culc pe la 21.00, dar nu mai e asa obosit. Din pacate somnul de zi este dimineata pana in masa de pranz (se ulca pe la 10;30, in conditiile in care de dimineata se trezeste pe la 6-7), ceea ce mie nu prea imi convine, ar fi trebuit sa doarma ceva mai tarziu...
Alic, bafta la condus. smecheruta "dintoasa" (chiar aveti multi)
Lavi, ce ma bucur ca ai scris1 Cum e Rares, ati fost la doctor? Tu cum mai esti? Am vazut pozele, e o frumusete pustiul tau , si ce tare e la volanul masinii, se concentreaza ca un adevarat sofer, ca doar o plimba pe Stefi Felcitari pt mers
Am repetat analiza si mi-a iesit ca nu am nimic, si am zis sa o mai fac si a treia oara in alta parte, ca acum am un rezultat pozitiv si unui negativ
Dana, imi pare tare rau de sarcina pierduta Se mai intampla, sa nu-ti faci griji, vine acum si bebe 2
Am revenit dupa o runda de joaca cu masinute
Cris, tinem pumnii la vaccin ROR-ul stiu ca poti sa nu-l faci daca dai o declaratie pe proprie raspundere. Asa e, e greu cu drumul, dar sper sa ne descurcam, de asta si am zis ca mergem mai putini km pe zi ca sa avem mai mult timp de popasuri si sa nu fie asa obositor. Sper sa va descurcati cu bine cand veniti la Bucuresti, stati mai multe zile? Daca va intorceti in aceiasi zi poate ar fi mai bine sa o lasati acasa cu cineva, sa nu o chinuiti atata in masina
Ema, ma bucur ca esti mai vioaie. Cand dai examenul auto? Sa stiu ca sa-ti tin pumnii
Trimit si incerc sa fac poze la rochite, sa vedem daca o iesi ceva....
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!
cris_82 spune:
noi suntem cu burtile plineam mancat ca spartele si eu si fi-mea si acuma o asteptam pe cumnata sa vina sa gadile brotacul in buci
simina tot in zona aia am fost si noi la plajae chiar placut acolotin pumnii sa se rezolve cu banutii si sa va mutati la casuta voastra ca tare bine mai esi eu vreau la munte,dar nu as da marea sa ma mut acolo,chiar mi-ar lipsi..e bine acolo numai in concediuce de progrese a facut si razvanelofff, ce repede mai cresc copii nostrii..
ema fataaaaaaaaaa,tu te hotarasti odata???vegetariana sau dietetica???ia pune mana si cumpara-ti o cola cu zero zahar ca eu fac pizza cu carne
mada felicitari pentru dintisori si un pupic pentru tititza ca urmatorii sa nu va mai chinuie
anna dar nu aveti un program de liniste ca altii??ma refer la faptiul ca de obicei se afiseaza jos la bloc un program de liniste ..nasicooooooooo ia pune mana si fa oleaca de parada modei ca sa vedem si noi si eu am o nunta in toamna si uite ca nu ma tine buzunarul sa mai cumpar si alt tzol si ma imbrac cu rochia de seara cu care am nasit la fini..e criza frate si asta e,oricum nu m-am imbracat cu ea decat o dataofffffff,ce aiurea..tin pumnii ca de data asta sa iasa negativ rezultatul la analizear fi fost super sa am cu cine sa o las asaca,dar din pacate nu am baza in nimeni asa ca chinui copilul saracul
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
anna-mama spune:
Gata, am facut poze la rochite, nu stiu ce o sa intelegeti din ele, dar pe mine imbracata cu ele doar pe Vladut sa-l pun sa ma pozeze si bonus, cateva poze cu fi-miu inainte sa plecam afara azi
http://family.webshots.com/photo/2851986900106226777vHMMnw
Cris, lasa, ca nu-i o problema ca nu ne innoim la fiecare petrecere, si eu cu rochia cu care l-am botezat pe fi-miu m-am imbracat si cand am cununat anul trecut la primarie si ma imbrac si acum, asta e, cui nu-i convine sa-mi cumpere altele
Sa va fie de bine, si ce ati mancat voi asa bun? Tin pumnii pt calatoria la Bucuresti
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!
emanouela spune:
ano al 3 lea va fi neutru....glumesc, stii bine da creca nu ai innebunit acu sa iti cumperi daca ai...sa ma vaz pe mine ce fac la cumatra la botez...moamaaaaaaaaaaaa ce baiat mare aiiiii...ex...habar nu am ca acu e un alt sist...termin cica sedintele de condus, mi se face dosarul, ma inscriu si dau in aceeasi zi si dupa cica te programeaza la strada....oi vedea...in max 2 sapt dau, merci merci
cris2 in 1....dieteticovegetariana...e bun??? iaca m-am hotarat. cola zero??? ih, bleah, ch....mai bine beau normala
lavinia.p spune:
Buna dragele mele! In primul rand vreau sa va multumim de complimente vi le intoarcem inzecitsi multumim si pt griji, suntem bine slava domnului, Rareselul a facut febra din cauza ca trebuie sa-i iasa maselutele, sper sa iasa repede si sa nu mi-l chinuiasca rau.
DanaMiimi pare tare rau pt sarcina pierduta, probabil asa a vrut DD sa fie, cu siguranta va fi bine pana la urma, spor la treaba
Crispt mucisori a zis sa-i mai pun picaturi de Vibrocil sau picaturi combinate, dar azi noapte nu am mai avut probleme cu mucisorii....cu mancarea asa am zis si eu mai rar si bine, urla el cand i foame nu mai imi fac probleme, pana acuma manca la 3 ore dar vad ca mai nou la 4, asta este, nu poate manca la nesfarsit toata ziua nu?...si eu tot pentaximul l-am facut, va tinem pumnii maine la vaccin sa nu doara intepatura
Simina, Andutu e un scump, un adevarat printisor, tin pumnii tin pumnii sa faci rost de bani ca doar vreau sa merg la mare...felicitari pt progresele printisoruluiai baiat mare
Ematie si la bestiuta!
Annama bucur ca a doua oara au iesit bine analizele, sper sa iasa si a treia oara la fel de bine si sa nu fie nimic...eu ce sa zic, am avut si zile mai bine sunt umpic nevajita pe viata asta dar imi trece mie, in ultima vreme nu mi-am primit decat suturi si m-am cam saturat, sper sa mai rasara odata si soarele pe strada mea, asta este, nu vreau sa ma plang, incerc sa ma bucur de minunea din viata mea...da Rares e foarte concentrat sa nu cumva sa o accidenteze pe Stefi...si ma bucur ca incepe sa mearga din ce in ce mai bine, astea sunt bucuriile mele momentan, progresele piticotului...am vazut pozicile cu Vladut ce mumos, iar despre rochite mie-mi plac toate dar ultima in mod special. Va pupic dulce!
Va pupacim pe toate, mergem la baitza si multumim inca odata la toate de complimente, va iubim!
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Rareselul a implinit un anisor
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
cris_82 spune:
sectoriciul baga somnam facut si un dus,numai ca nu a placerea sa va zgaltai se pare ca vin musafirii cu o zi mai devreme,dar decat sa nu vina deloc,mai bine asa
anna super rochitele mai ales a doua si ultimaiar vladut e un scump in salopetate rog sa ma pui si pe mine pe lista aia unde primim rochii noi-noute de-a moaca ca tare as pofti si eune-am bucatarit niste ciuperci cu cubulete de carne la cuptor si pateuri tot cu ciuperci si cascaval
ema ce-i fata cu sistemul asta pai inseamna ca eu am scapat mai bineia pune mana si vino cu pizza aia fantasctica de acasa ca eu la bestiuta o sa-i fac cu carnehai fie...tie iti cumpar o sticla de cola la 2 l..e bine??????
lavi offfffff mititelulsper sa scapati repede ca e un chin total,de aia va trim it multi ..a mea si-a revenit cu mancarea si sa mor daca am vazut copil mai spart ca asta al meu..baga in ea frate 24/24e un veritabil sac fara fundmultam,em niste emotii maine ..mi-e groaza de intepaturi....;da pe tine cin' te supara mama??ce nu le ajunge??da-le si tu suturi dar cu dobanda ca sa le treaca de comentarii si rautati
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
intru rapid sa ca servesc cu ,perfuzoaice ,trabuce si vougue ca noi plecam a vaccinam sectorista
La Multe Lunite inainte
Razvan-Alexandru si Ioana Carolina sa cresteti mari si cuminti