Bobocei de sept-oct 2008, la soare (293)
Raspunsuri - Pagina 3
Xor spune:
Buna ziua!!
Eu tot pe "plantatie" sunt dar macar ma incurajez ca de maine intru in concediu
Nerantula - esti o graviduta tare frumoasa iar Gruia e o minune de copil
Poate incepe sa devina frecventa "intamplarea" cu olita....eu nu am incercat inca niciodata sa il las dezbracat sa vad ce se intampla....sincer chiar nu am avut cred dispozitia necesara sa pot vedea cate ceva rostogolindu-se pe covor
dar intr-o luna sper sa ne mutam la casa si atunci se vor schimba datele problemei![]()
Babytza - ai o fata f desteapta...sigur si soricelul ii va semana...ai de ce sa fii mandra mamico!!
Abe, Niko - bafta azi la eco!!
Nici mie nu mi-au intrat banii....si chiar aveam nevoie de ei pt concediu, asa putini cati sunt![]()
revin
Xor spune:
claudinna - abia astept sa ajung acasa sa il si pot auzi pe Ava...aici doar i-am admirat gropitele din obraji
Bubite face si Mark de la transpiratie...a facut si anul trecut, face si anul asta
(pe gat, umeri, piept si spate)...niste bubite mici si rosii...ii trec de la sine...Si din nou ne luptam cu alergia la piscaturile de tantari...adica fieecare piscatura i se transforma intr-o buba imensa care trece in cel putin o sapt...zilele trecute avea o piscatura pe frunte de spuneai ca e ditamai cucuiul...
Mimihoo spune:
Buna fetele,
Am luat Laica sh. L-am pus putin in functie sa ne dam seama cum functioneaza si este super! Abia diseara se va "juca" Sofia cu el ca nu aveam apa distilata. mama ce scumpa este .. 5 fiole de 10 ml costa 25 ron si pt o saptamana ne trebuie ceva, ca intra ~20 ml in tancul aparatului.
Am dus-o la gradinita, mama, ce plans, ce urlet ... abia am rupt-o de la pieptul meu si-am fugit. M-am intors dupa 30' ca uitasem bagajul-scutece, body-ul pt somn, suzeta, costumatia de serbare - si m-a vazut. Iar bocet! am fugit repede si s-a dus dir. la ea sa o impace. uof!
Sanatate multa boboceilor!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
laureta spune:
Fetele care mergeti la Medlife imi recomandati si mie va rog un medic pediatru la care ati mers si ati fost multumite
Mimihoo, multa sanatate printesei. Tu zici de serul fiziologic? poti sa iei in fiola mare de 500 ml( alea care se folosesc la perfuzie) si e foarte ieftina cred ca vreo 3-4 ron
nerantula frumoase poze 
Mimihoo spune:
laureta, nu ser fiziologic - clorura de sodiu - ci apa distilata. Nu trebuie sa lase depuneri pe tanc. Serul fiziologic il amestec cu medicamentele intr-un loc special.
Multumesc de urari. Sper sa-i treaca cat mai repede!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
laureta spune:
otita seroasa am si eu din ianuarie 2009
, acum 3 sapt cand am fost pt amigdalita io inca aveam urechea stanga seroasa si dr probabil o gaurica
. uf , cica tb sa fac aerosoli 2 sapt cu dexa , da cine a avut timp![]()
asa ma simt bine nu ma doare nimic, aud bine, numai cand am fost la munte mi s au infundat din nou urechiile, bagat repede gumita cascat de cateva si si au revenit
nu e placut stiu
alexa si mami spune:
am vazut si eu pozele Nerantulei si cele cu Thea si frumoasa ei familie, filmuletul cu goana lui Ava
frumosi copilasi si mamici deosebite.
Roxi felicitari Tinei!!!
Mimiho, eu bag ser de care spune Lau, cel perfuzabil ca e mai ieftin, si in tancul aparatului de aerosoli(tot laica am si eu). il folosesc de mai bine de un an si nu are nici o depunere, nici vreo problema de functionare.
Nikol, Abe va asteptam cu vesti bune de la eco.
nikolici spune:
Eu am fost la morfo azi, toate sunt bune, fetitei mele nu i-a crescut cuc intre timp.
, este o frumoasa si o sanatoasa, mamica si surioara ei o asteptam cu drag in viata noastra.
Stand pe hol sa astept sa-mi dea cd ul cu inregistrarea morfologiei, gasec o revista interesanta parca Ioana copiilor, pe care zic ia sa o iau acasa sa o citesc fara sa-mi dau seama ca de fapt o sparlesc
, iar in drum spre casa imi dau seama ca am furat revista, ca sunt gravida si ca vorbA din batrani unde pui mana , acolo va avea bb nu stiu ce pata in nu stiu ce forma a lucrului furat
.
Asa ca mi-am propus mai pe seara sa o duc inapoi de unde am luat-o sub forma de imprumut, sa ne intelegem da???![]()
Multu mult pentru sustinere!!!

in 20s cu
si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
tzitziri spune:
Nikolici, sa va fie de bine 
Nu stiu unde ai facut morfo dar la Euroclinic au un loc special de reviste - in tipla, noi. Fiecare le deschide si le lasa acolo sau le ia acasa.Acolo am citit si eu Ioana copiilor
.
Deci eu nu as duce-o inapoi ![]()
Mimihoo, m-am uitat pe siteul Sensiblu si apare la cautare 'apa distilata' si la flacon de 500 ml?(sau nu inteleg eu bine..).E drept ca e doar la 3 farmacii din Bucuresti, dar e 29 de ron macar....
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
musettepink spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laureta Fetele care mergeti la Medlife imi recomandati si mie va rog un medic pediatru la care ati mers si ati fost multumite ![]() David trebuie sa fie fericit ! ![]() de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole |
Eu il recomand pe dr Giosanu Constantin ,lucreaza in clinica,iar in spital mi-au placut Ciaus Andreea si Fugarevici Anda dar dr Giosanu e f ok,l-am prins de mai multe ori.

de
Luca

Inisa Ana-Maria
Bianca Nicole