Bobocei de sept-oct 2008, la soare (293)
Raspunsuri - Pagina 11
Didididi spune:
Lumi
! Vad ca iar o luati de la capat. Oricum dupa povestile tale si ale Adei, cred ca il dau pe Mihai la 4 ani la gradi. Asta daca ma mai tin finantele pana atunci.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Lumi, mi-am adus aminte ca acum am vazut capsuna Eu nu prea am obiceiul (din pacate) sa citesc la Umanitare. Eu pe forumul asta citesc mai mult aici si rar la Generale sau 'Parintii intreaba parintii raspund'. Probabil mai sunt si alte fete care ar vrea sa participe la actiuni pentru copilasi.Daca mai e ceva ne anunti si pe noi, te rog? ![]() Noi incepem gradi pe 15 iulie.Ne intoarcem din concediu pe 12 iulie si avem 3 zile sa facem analize.Si dupa aia gradi scrie pe noi Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso |
oana, m-ai prins
se intampla ceva si acum. capsuna o am de la 1 iunie, cand am donat hainute, incaltarii, jucarii si dulciuri pentru 80 de copii dintr-un spital din sect 5 al capitalei. plus 2 televizoare obtinute de fete cu inimi mari si vorbe iscusite
fetele care au mers si la serbare, au fost atat de incantate de micuti, inca s-au hotarat sa-i adopte, intr-un fel. asa ca joi, pe 24 iunie, o sa aiba loc o excursie la Ferma de Animale din Pantelimon, pentru toti cei 80 de copii. acum strangem bani, vezi aici detalii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153065&whichpage=1
de asemenea, pentru 12 dintre acesti copii, va mai exista o Campanie la toamna, acesti 12 copii merg la scoala si evident, nu au de niciunele. o sa le luam ghiozdane, rechizite scolare si haine, cel putin un trening si ceva camasi, oricum ceva de imbracat pentru scoala.
iar subiectul unde activez eu cat de cat este asta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153182&whichpage=5
exista o lista de oameni nevoiasi, verificati de fetele care gestioneaza subiectul si care chiar au nevoie de f multe. si care chiar se multumesc cu f putine...
crede-ma ca-mi statea pe limba sa va spun, mai ales de campania asta in desfasurare, dar nu vreau sa bag mana in buzunarul nimanui si stiu ca aveti si voi problemele voastre... e greu pentru toti, mai ales in perioada asta. insa ma bucur ca ai intrebat

si daca nu va e cu suparare si mai ales daca puteti si vreti, aveti mai sus detalii, in primul link.pentru excursie se vor strange bani, dar nimic nu e de prisos, ce ramane sau intra dupa 24 iunie folosim la campania din toamna. si nu numai, caci mereu e nevoie de ceva...
multumesc si scuze ptr mesajul lung si poate, inoportun.

Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
andy.p spune:
Tocmai ce ma laudasem si eu cu pisu...am vrut sa o pun iar si ce scandal am avuuuut,imi tot arata cu degetul in olita..cred ca-si cauta pisul facut.N-a vrut neam sa mai stea jos.Noah acum am citit ce a scris Lala,incercam asa..noi am trecut de faza cu stat imbracat pe olitza era numai bine.
O sa incerc sa o las in chilotzei.Tre sa-mi iau covoarele .da'ce fac cu mocheta??
Andy a facut direct la toaleta.
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
luminita2008 spune:
lala, reteta cu olita a soacrei tale e pe blog de cand ai postat-o prima oara. au pus-o repede acolo niste fete harnicute.
cum reusesti sa fii fan soacra????
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui Didididi Lumi ! Vad ca iar o luati de la capat. Oricum dupa povestile tale si ale Adei, cred ca il dau pe Mihai la 4 ani la gradi. Asta daca ma mai tin finantele pana atunci.Didi si bb Mihail (22.08.2008) |
dididi, stai ca nu-i chiar asa... adica hunii n-au mai mers la cresa de mai bine de 2 luni si s-au imbolnavit continuu si in aceasta perioada. au mers in schimb frecvent in locuri de joaca unde, evident, se jucau/luau contact cu alti copii. insa asta e inevitabil. nu mai au stare in carut (am noroc ca macar stau cuminti pana ajungem la locul de joaca) si chiar nu am ce face. de manute nu vor sa mearga, sa ne plimbam sau ceva... locului nu stau decat la nisip, si atunci nu mai mult de 5-10 minute...
asa ca, gradi sau nu, vine o vreme cand nu poti tine copilul departe de colectivitate si deci tot se va imbolnavi. crede-ma ca din martie si pana in prezent, hunii nu au fost sanatosi mai mult de 1 saptamana. insa au avut si raceli usoare, care sa nu necesite mare tratament.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
tzitziri spune:
Lumi,
Am gasit un subiect despre actiunea cu cei 80 de copii la Generale.De acolo stiam..si te-am vazut pe lista de participante iar acum ti-am vazut capsuna si mi-am adus aminte.
Ma indoiesc ca inoportuneaza pe cineva mesajul respectiv iar de bagat mana in buzunar nu se pune problema..pe acelasi principiu 'cine vrea bine cine nu vrea trece mai departe'.
Arunc un ochi
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
Mimihoo spune:
| citat din mesajul lui luminita2008 lala, reteta cu olita a soacrei tale e pe blog de cand ai postat-o prima oara. au pus-o repede acolo niste fete harnicute. cum reusesti sa fii fan soacra???? ![]() Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" |
am pierdut faza cu blogul, da-mi si mie link-ul sa vada si ochiul meu :)
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
angelynna82 spune:
ziua buna
multam de suport
, ma simt cam aiurea ca nu m-am bazat pe mine, insa e un lucru bun ca am descoperit...
Lumi Crinei nu ii curge nasul acum, insa am sa folosesc zyrtec la urm. raceala, care sper sa fie peste multtttt timp
Nocom felicitari lui tati, ma tin sa iti spun de ceva timp
Laura voi cum mai sunteti? 
Giuli te mai ocupi cu biju homemade? 
Clau gradina noastra vad ca arata bine, o sa ii fac si eu limonada Crinei, deocamdata de azi dimineata pana acum a mancat 2 castroane de cereale![]()
Noi nu am avut net pana acum juma de ora...
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
luminita2008 spune:
mimihoo, iaca blogul bobobeilor: http://boboceiseptoct2008.blogspot.com/
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
Mimihoo spune:
e super tare! bravo fetelor!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei