**LMA Iarina si Bogdan**Iulie-august 2009**(42)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noce spune:

vai, Vally, ce tragedie! Dumnezeu sa va intareasca si sa-l insanatoseasca pe fratiorul vostru!
Daca asteptati o minune, pot sa va zic de 2 sfinti care ne-au ajutat pe noi. Sf Nectarie, care ne-a ajutat sa-l avem pe Filip si pe care l-am simtit in viata noastra prin mici 'coincidente", daca exista asa ceva. Puteti sa va rugati la el, sa-i aduceti ulei sfintit de la manastirea Radu Voda, sa cititi acatistul. Apoi, Sf Fanurie. Noi in aprilie, in aceeasi zi in care nepotica mea si-a pierdut manuta in accident, am aflat ca tataia are cancer, unul grav care urma sa-l termine in 2-3 saptamani. Asta dupa ce cu o zi inainte il vazusem si era bine. S-a imbolnavit brusc, nu mai putea sa respire, statea la pat, a stat mult in spital, rau de tot. Sora mea a facut cele 9 turtite ale Sf Fanurie si le-a dat la saraci (e un ritual, il gasesti pe net). Exact in ziua in care a terminat turtitele tataia a inceput sa se simta mai bine. Apoi a inceput sa mearga singur cu masina la bucuresti la control, iar acum si-a reluat munca, vinde jucarii in satul de vacanta din Mamaia. Si-a revenit ca printr-o minune.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

La multi ani, Petru iubit de Pogos! Sfantul Petru sa te apere si sa-ti calauzeasca pasii!

La multe lunite, Paul iubit de Steadya! Sfantul Pavel sa te ocroteasca!

La multi anisori, Iarina!
La multi anisori, Bogdan!

Cornelia, sa-ti traiasca puiul Vladimir, sa cresca mare si bun! Am un feeling ca noi ne vom mai intalni intr-o odisee.

Ce zi frumoasa, ce sarbatoare mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna, mamici de zmeurici!

LA MULTI ANI, BEATRICE, IARINA SI BOGDAN!!!! SA FITI SANATOSI, VESELI, NOROCOSI, COPILASI DRAGI! SA VA BUCURATI DE TOT CE DA INCONJOARA!

La multi ani celor care poarta numele de Petru sau Pavel!!!

Noi suntem bine, David face nani, astept sa iasa soarele si pe la noi sa-l mai scot afara ca nici nu cred ca mai tine minte cum era cand se plimba la aer. Dar nu ma plang totusi, ca la ce nenorociri am vazut pe la televizor....

Vally, incredibil ce tragedie, imi pare tare rau, nu sunt cuvinte de alinare. Multa putere va doresc si voua si fratelui vostru! Se intampla si minuni!

Ylla, noi am fost cu David la clinica Ofltamix(Strabism-Oftalmologie Pediatrica-Adulti), la dr. Luminita Teodorescu, cauta pe net despre Oftalmix, o sa gasesti site-ul si tot ce ai nevoie e acolo. Noua ne-a placut mult de ea, s-a descurcat f bine cu David cand l-a controlat, e blanda si draguta. Si asistentele foarte bine s-au descurcat cu David cand trebuia sa-i puna nush ce picaturi in ochi si sa-i faca fel de fel de examene. Mi s-au parut profesionisti si am plecat multumiti de acolo.

Blanca, ma bucur ca totul e bine, ce de-a examene ati facut. Dar e bine ca v-ati asigurat ca totul e ok inainte de a pleca in concediu, ca sa fiti relaxati. Si David a avut cateva scaune cu mucus cand a fost bolnavior, dar la el era cica de la supozitoarele pe care i le puneam pt febra. Sper sa aveti o vacanta minunata si relaxanta, cu vreme frumoasa!

Giova, multumim pentru cantecele, le-am luat pe toate, erau o multime pe care nu le-aveam.

Sa aveti o zi frumoasa azi, fara ploi si cu mult soare!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David

Mergi la inceput

Mamici, am si eu niste intrebari pe care mi le pun, nu m-am apucat sa cercetez inca

- cum sa fac sa dau cu mopul? Asta inseamna cam 3 ore, iar copilul doarme 1,5 max 2 ore, dupa care vine sa bage mana in galeata mea. Parca n-as lua maid doar pt atata lucru.

- cum sa-l conving sa stea in scaunul de masa in fundulet, nu in picioare, nu cu o talpita pe tavita, nu pe tavita in picioare si eventual sa nu mai arunce mancarea pe jos uitandu-se in ochii mei.
Pentru inceput am zis ca incheiem masa daca mai face asa, iar acum mananca mai putin decat la 6 luni. Si bineinteles mai mult de la tzitzi.

- e bine sa mearga la gradinita/ cresa/ nursery la 1 an? ii fac un bine daca il duc sa socializeze, sa i se vorbeasca in engleza, sa stea departe de fusta mamei? Incercam sa luam decizia fara implicatii materiale, adica nu stiu daca o sa lucrez in timpul asta si incerc sa nu ma gandesc la costul gradinitei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

"LA MULTI ANI ZMEURICILOR "sarbatoriti astazi ; sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii zi de zi !

tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Corinna1982

IARINA si Bogdan! Sa cresteti mari sa sanatosi!

Elenada, ce fel de branzica le-ai dat piticilor la mare?

------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)

Corina eu le-am cumparat branzica de vaca din bucuresti. Avem la noi la piata un mic magazin de producatr si au produse lactate bune si proaspete. Tot timpul ne servesc cu branzica proaspata pt ca ii stiu pe pitici si desfac atunci pachetul cu branzica. cand am fost la parintii mei eu am cumparat din magazin branza de vaci la cutie. am luat si la pachet de la mili iar la cutie am luat branzica de la natura. au fost ok si bine tolerate de pitici.

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput