Rugaciune pentru bebelus

Rugaciune pentru bebelus | Autor: ddana

Link direct la acest mesaj

Sper sa nu supar pe nimeni deschizand acest subiect... m-am gandit ca poate il vede aici mai multa lume cu inima deschisa catre Dumnezeu. Un bebelus mic mic, de o saptamana, s-a grabit sa vina pe lumea asta si acum se tine cu manutele de viata. Aici este povestea spusa de mamica lui. Poate ca spuneti o rugaciune si pentru puiutul David Stefan si pentru mamica lui, Florentina (Carola) care au mare nevoie de putere si curaj. Doamne, ajuta-le!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

O sa ne rugam si noi pt bebe David Stefan sa fie bine si pt mamica lui sa-i dea Dumnezeu putere sa treaca peste aceste incercari cu bine.

Dumnezeu sa ii ajute !

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

Stiu despre micutul David,in fiecare zi urmaresc subiectul(25 de saptamani) si ma rog pentru el sa-i dea Domnul Dmnezeu putere.Doamne,Tu care esti bun si iubitor,da putere si sanatete la micutul David sa treaca peste toate cu bine!Amin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

Ce nume frumos are:David ca pe regele David cel atat de iubit de catre Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Ma si eu ca Dumnezeu sa-i dea putere, sa aiba mila de acest prunc, sa creasca frumos, sa-i dea sanatate, sa-l aiba in paza...offff, multa forta parintilor

Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)

SA-L AJUTAM PE ANGELO

www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Doamne, ajuta-l pe David Stefan! Carola, mult curaj! Nu uita ca esentele puternice se tin in sticlute mici!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Doamne ajuta puiul de om sa fie bine si pe mamica sa fie tare sa treaca peste incercarea asta cu bine amanadoi

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Ma rog si eu din tot sufletul ca acest prunc sa treaca cu bine peste acest hop ... si pentru parintii lui sa ii ajute Dumnezeu, sa-i intareasca si sa aiba rabdare si incredere!

POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Din pacate... Dumnezeu a avut alte planuri cu David cel mic. Sa dormi usor, pui mic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

condoleante,carola...dumnezeu sa l odihneasca in pace pe micutul david...
carola,sunt alaturi de tine...imi pare atat de rau..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Dumnezeu sa dea putere familiei sa treaca peste aceasta tragedie!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput