Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Mi-a aparut par pe burta si de fiecare data cand am fost la cosmetica, nimeni n-a vrut sa se bage sa ma epileze pe abdomen. Voi, cum ati rezolvat situatia?

18+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Beatrice, ce simpatica esti cu numele.Tie nu iti place nici unul..si mie imi plac prea multe...Imi trebuie 7 copii sa pun toate numele care imi placEu vreau STEFAN,SEBASTIAN,ADRIAN,EMANUEL ALEXANDRU IUSTIN,CODRIN....SAMD
Cel mai tare ar fi sa ii pun alexandru...ca numele nostru de famile e alexandru...deci alexandru alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

si eu am sa imi fac cumparaturile la Baby expo din septembrie....patutul l-am vazut acum la expo din mai si am convenit cu tati ca pe ala il luam ca are si "vibromasaj"(sau ceva de genul asta ) pe saltea si e dotat cu detoate, jucarioara , masa de infasat, termometru, saculet pt servetele umede etc....din pacate nici bebe al meu nu va avea camera lui....noi cand am renovat casa parca nici nu ne-am gandit ca vom avea vreo data copil la cum am decorato si am cumparat si aranjat mobila....
ce parere aveti de patutul cu vibromasaj?

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Beatrice la bebe 2 va fi sigur Iustin ... cat despre Adrian mai negociem inca, dar sigur voi castiga. Eu am gasit si pentru bebe 3, Iulian

Oricum e foarte greu cu numele de baieti, sunt mult mai putine decat cele de fete. Eu am avut totusi doua criterii: sa fie cu vocala, asa avem si eu si tatal si sa nu fie importate (Albert, Antionio etc.).

Tricouri inscriptionate gasesti la Kiabi pe la vreo 50 Ron. Le poti vedea si pe site.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

beatrice mie imi place f mult robert, poate si pt ca sunt indragostita de un baietzel de 2 ani pe nume robert, f independent, prietenos si temperamental. eu nu stiu inca sexul lu'bebita dar dc e baiat robert il va chema.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Citat:
citat din mesajul lui simona-maris

Ma suna sotul azi..si imi povesteste ca i-a imputat sheful ca e prea indragostit,si ca nu e atent la munca"Sunt,i-a zis iubi sefului...de nevasta-mea! De vreo 15 ani"
M-a sunat sa imi spuna ca e indragostit de mine

Foarte frumos Simona!!!!Mie sotiorul imi zice "cocon"acum si mereu cand pleaca la serviciu ma pupa pe mine si burtica mea

18+
Mami de baiat

f frumos fetelor!
al meu imi zice "alien" :(

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Buna ziua, dragele mele,
Astazi am primit rezultatul la DT si spune ca este low risk desi mie valoarea nu mi s-a parut ok 1:365 pentru trisomia 21 si 1:10.000 pentru trisomia 18. Ulterior am constatat ca riscul de varsta (am 30 de ani si 8 luni) luat in calcul a fost de 1:585 si mi s-a parut foarte scazut. Voua cum vi se pare. la voi ce risc de varsta s-a luat in calcul pt aceeasi varsta?

Liana

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

beatrice, eu am problema cu parul si sunt f complexata din cauza asta! nu e f mult, dar se vede si e clar ca nu are rost sa-l epilez, in primul rand ca e mare zona si apoi ca e f f dureros, sincer! Macar scapam cu un bronz, dar avand in vedere ca soarele in zona aia e strict interzis, n-o sa avem ce afce pana la final. Mi-am intrebat prietenele, o sa treaca dupa nastere. Ma tot intreb cum vine asta, dar n-o sa pot sti cu exactitate pana in acel moment. Asa ca... riscurile de mama!
Miruna, welcome back!
Sashenka, felicitari pentru bebe 3, vei fi soacra cu trei nurori!
Simona, f frumos din partea sotului tau, vreau si eu!(al meu e mai zgarcit in declaratii)
Am vrut sa mai scriu ceva, dar caldura m-a virusat si am omisiuni pe termen scurt!

Ana
20

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

beatrice mie imi place f mult robert, poate si pt ca sunt indragostita de un baietzel de 2 ani pe nume robert, f independent, prietenos si temperamental. eu nu stiu inca sexul lu'bebita dar dc e baiat robert il va chema.

16+

Si eu cunosc 2 cunostinte care vor tot Robert. Dar cand am zis Robert, au fost persoane care au zis CAH sau WAW. La cele 2 extremitati

18+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Citat:
citat din mesajul lui simona-maris

Ma suna sotul azi..si imi povesteste ca i-a imputat sheful ca e prea indragostit,si ca nu e atent la munca"Sunt,i-a zis iubi sefului...de nevasta-mea! De vreo 15 ani"
M-a sunat sa imi spuna ca e indragostit de mine

Foarte frumos Simona!!!!Mie sotiorul imi zice "cocon"acum si mereu cand pleaca la serviciu ma pupa pe mine si burtica mea

18+
Mami de baiat

f frumos fetelor!
al meu imi zice "alien" :(

16+

TOT DIN DRAGOSTE!

18+
Mami de baiat

Mergi la inceput